Archive for the ‘download’ Category

Buat Duit Online Dengan Nuffnang

Sunday, June 22nd, 2008

Photobucket

Apa cerita? Dah dapat cari duit online? Dah dapat duit mudah secara sambilan? Dah dapat cari duit lebih dengan internet? Jangan terkejar-kejar skim cepat kaya dah ler…. Memang mudah nak cari duit online jika kena caranya dan bukan hanya di laman web mudah semata-mata nak cari apa sahaja dengan lebih mudah cari apa yang anda inginkan. Mahu buat duit dengan Nuffnang?

Apa kata anda dapatkan informasi yang akan dapat menjana kewangan anda dengan lebih kukuh lagi untuk masa depan kewangan agar anda tidak terkial-kial bagaimana mahu menjana duit adsense tanpa segan silu sambil kelip-kelipkan nufnang. apohal nuffnang dengan jana wang adsense pulak?

Bukan apa… ceritanya sebagaimana yang telah anda ketahui bahawa anda boleh perolehi 6 modul adsense secara percuma yang masih panas macam pisang goreng. Maka cerita panas tokoh tambahnya yang lain pulak adalah berkaitan ebook panduan nuffnang secara percuma. Namun demikian ebook ini bukan dari kakitangan nuffnang itu sendiri bahkan dari otai internet yang sudah berjaya mendapatkan beberapa angka yang lumayan dengan penempelan klip-klip nuffnang tersebut. Nak tahu bagaimana?

Sekiranya anda tidak dapat buat duit dengan nuffnang secara konsisten. Sudah tentu ada sesuatu yang tidak kena? Jadi apakah jalan penyelesaiannya untuk buat duit dengan nuffnang agar lebih maju dan berjaya lagi?

Mari kita jenguk bagaimana mereka buat duit dengan nuffnang. Tengok bukti yang ada dan anda boleh bermula dari sekarang.

Tulis blog dan dapat duit mudah.

Ebook Percuma Buat Duit Dengan Nuffnang.

Laporan Percuma Jana Wang Dari Nuffnang.

Gambar Panas Cek Nuffnang.

Psssssst….. camner nak letak iklan nuffnang tu? Boleh tolong bagitau saya tak? Lokasi penempelan yang lebih popular dan terhangat di pasaran…?

Ahaaa… nak tahu boleh silakan download laporan percuma nuffnang dengan segera!

sekian terima kasih… bersambung lain kali daaaaaaaaa……..

download panduan mudah perihal duit

Thursday, April 10th, 2008

buatduitcariduitrahsia-e-biz.jpg

2cjrahsia-e-biz.jpg

20carajimatminyak.jpg

100carapromosi.jpg

 

Kenapa perlu ambil tahu berkenaan petrol melambung? hanya 78sen aje. apa laa sangat 78sen nak kecoh haaa…?

bagaimana cara nak jimatkan belanja minyak petrol anda? atau cara nak jimatkan duit anda? atau cara nak cari duit online?

dari sehari ke sehari anda akan berdepan dengan pelbagai ragam masalah kewangan yang melanda diri anda atau orang lain yang anda perhatikan dari sehari menjelang bulan ke bulan( bukan naik ke bulan) dari setahun ke setahun semakin kita rasai kenaikan harga barangan harian. itulah yang anda akan rasai selagi hayat dikandung badan…

 

namun demikian apakah anda perlu merungut? mana mungkin tiada ada orang yang merungut. sekiranya anda merungut berkenaan dunia hari ini, ia seperti tiada kesudahan… silih berganti. datang hujan kita juga merungut… kalo kepanasan yang terhangat lagi banyak rungutan…

 

 

apa kata anda biarkan rungutan anda itu reda seketika biarpun anda tidak mendapat apa-apa manfaat… rugi dalam bisnes dan untung berganda-ganda setiap hari… meh sini kita download buku panduan yang berguna ini untuk mengelakkan anda merungut entah apa-apa itu…

1.ebook 20 cara untuk jimatkan duit :

 

Sekiranya anda mahu membuat penjimatan yang maksima akan duit belanja anda seharian. maka inilah caranya yang anda boleh gunakan untuk berjimat sakan sambil menyimpan duit anda dalam tabung. Hanya rm10 sahaja.

2.ebook panduan buat duit dan cari duit :

 

 

 

 

 

anda juga boleh mendapatkan ebook panduan buat duit dan cari duit yang berkisar berkenaan panduan untuk buat duit dengan cara yang betul dan lebih bermanfaat sekiranya anda berminat nak buat bisness internet. harga pasarannya juga adalah sama hanya rm10 sahaja.

3.Panduan penjimatan minyak petrol :

anda juga boleh download panduan cara penjimatan minyak yang bakal menjimatkan wang anda dan juga kos minyak yang anda laburkan untuk kereta motor anda.

kira-kiranya harganya berjumlah rm10 sahaja untuk anda.

semuanya berjumlah rm30 sahaja. Berbaloi untuk anda memilikinya.

namun demikian anda boleh mendapatkannya pada harga diskaun dengan bayaran rm15 sahaja sebagai harga promosi sehingga bulan JULAI 2008 sahaja. dan selepas itu tawaran adalah sebagaimana biasa akan kembali kpd harga asalnya dengan harga rm30.

3.produk ebook dengan harga rm15 sahaja?

Bukan itu sahaja. anda akan memperolehi ebook promosi secara percuma dari saya. Dengan ebook 100 cara promosi tersebut anda boleh gunakan untuk mempromosikan produk anda dengan jayanya.

 

hambik peluang keemasan ini untuk mendownloadnya segera.

HANYA RM15 sahaja sehingga 30 Julai 2008.

 

jika ada yang berminat untuk mendapatkan ebook tersebut. sila hubungi saya dengan segera. di mana? sudah tentunya kena hantar emel ke abdfatah75 (at)gmail dot com

 

===========================

 

waduh ada ke buat jualan sebegini rupa? mana minisitenya kalo nak jual? jual dalam posting blog aje ke…?

 

inilah dia cobaan pertama saya hendak membuat jualan dengan cara menggunakan posting di blog sahaja dengan menggunakan dua jenis ebook yang bermanfaat ini untuk anda.

 

rebut peluang keemasan ini segera.

 

sertakan butiran bayaran anda sebagaimana berikut:

 

jumlah bayaran :

 

tarikh:

 

masa:

 

lokasi:

 

cara transfer:

 

sertakan bukti bayaran anda

 

emel ke : abdfatah75(at)gmail dot com

 

urusan bayaran rm15 melalui akaun maybank : 153083013635

 

Cara bayaran

Cara 1: Melalui maybank2u

a)Klik link di bawah

mb2u_logo_r.gif

 

Akaun : wan abd fatah wan malik
Bank : MALAYAN BANKING BERHAD
No.Akaun : 153083013635
b) Daripada screen Maybank2u, tekan kekunci “Print Screen”pada keyboard anda
c) Buka aplikasi Word -> New -> Edit ->Paste
d) Save as – Slip Pembayaran
e) Compose email -> attach “slip pembayaran” -> pada subjek taipkan”slip pembayaran” ->taipkan butir – butir pembayaran dan send ke
abdfatah75(at)gmail.com

Cara 2 : Deposit Ke Akaun Bank (Secara Manual)

a)Akaun : wan abdul fattah wan malik
Bank : MALAYAN BANKING BERHAD
No.Akaun : 153083013635
b)Compose email -> pada subjek taipkan” slip pembayaran” ->detail taipkan butir-butir pembayaran -> send ke
abdfatah75(at)gmail.com

 

sekian terima kasih

 

HANYA RM15 sahaja sehingga 30 Julai 2008.

saya perlukan 10,000… siapa nak bagi?

Friday, February 29th, 2008

HARAP MAAF! pengumuman terpenting buat semua pengunjung blog ini….

saya perlukan bantuan anda semua yang dah lama atau yang baru nak singgah di blog ini. maafkan saya di atas pengumuman yang tidak begitu praktikal ini di blog yang entah apa-apa ini.

siapa nak berikan kepada saya USD10,000?

jika ada sesiapa yang ingin membantu saya dengan secara rela hati lagi suka hati murni lagi berbudi bahasa. dapatlah kiranya membantu saya dengan kadar segera yang boleh.

apa kata anda memberikan respon dengan kadar yang segera….
(more…)