Archive for the ‘cari duit raya’ Category

Bagaimana anda boleh cari duit online dengan ringgit mania?

Sunday, July 17th, 2011

Ringgit Mania bakal menjadi fenomena? Katanya anda hanya perlu lakukan satu perkara aje… Dengan mengambil satu langkah…

Take Action… Bertindak dari sekarang dan anda boleh buat duit online dengan ringgit mania.

Entah kenapa ringgit mania menjadi sebutan… Menjadi rebutan? Buat duit online anda dalam tempoh 24 jam dengan mudah. Cukup mudah sekali jika ada jalan pintas untuk buat duit online secara sambilan.

Namun ia bukan jalan pintas yang anda sedang fikirkan. Ia adalah satu cara yang anda boleh buat duit ringgit dengan cara bertindak. Jika tidak bertindak sudah tentunya anda akan kerugian mania sakan.

Namun adakah ia benar benar berkesan kepada mereka yang telah mendapatkan panduan ringgit mania tersebut? Sukar kepada mereka yang mahu duit secara pantas. Cukup mudah bagi mereka yang tahu melakukan promosi dengan cara yang lebih berhemah.

Siapapun tidak teruja tatkala mendapat wang atau menperolehi atau menjumpai wang yang banyak lebih lebih lagi dengan cara mudah. Cara mudah yang betul caranya… Cara ringgit mania. Dapatkan segera… jangan terlepas peluang.

Layari  : Duit Seringgit Dua dengan Ringgit Mania.

Jom Buat duit raya | Cari duit raya

Wednesday, August 25th, 2010

Tentunya anda sedang terfikirkan pasal raya yang akan menjelang tiba.

Namun persiapannya bagaimana? cukup duit untuk belanja raya atau kering sebelum raya?

Jika demikian inilah masanya untuk anda fikirkan bagaimana mahu buat duit raya dengan penuh minatnya.

Puasa ramadhan sudah meriah dengan bazar ramadhan. Itupun sudah cukup untuk anda meriahkan hari raya yang akan datang.

Jadi bagaimanakah lagi cara untuk buat duit raya?

Anda boleh mencari jawapannya di sini :

Jom klik buat duit raya

Oh Cari Duit Raya Sakan | Habis Duit Tambah Duit Raya

Tuesday, August 25th, 2009

Cari Duit Raya Terkini… Salam ramadhan untuk semua di bulan yang mulia ini. Bagaimana perancangan kewangan anda untuk sambutan hari raya akan datang? Puasa belum ke penghujung dah gegak gempita bercerita bab raya sakan, tempahan baju raya, tempahan sampul surat raya. Semuanya bertittle tag hari raya menjelang raya bakal tiba.

Gerenti duit simpanan anda mengalir laju bagai aliran deras sungai yang mengalir jika tanpa perancangan kewangan yang sepatutnya. Sebelum raya duit dah habis, selepas hari raya pun duit habis jugak. Mana nak cekau duit lagi kalo dah habis untuk berbelanja sakan?

Bagaimana persiapan raya sakan tahun ini? Sudah siap-siagakan persiapan untuk berhari raya? Kalau belum lagi, cepat-cepatlah takut nanti tak sempat pulak pakai baju baru masa raya ni.

Dalam artikel ini, saya ingin ambil kesempatan untuk mereview report yang telah dihasilkan oleh saudara Ammar Zahar bertajuk 10 Cara Buat Duit Raya. Maklumlah, raya dah nak dekat. Jadi, kita perlu ada persiapan bukan saja untuk beraya, malah persiapan untuk dapatkan balik duit selepas banyak berhabis masa raya.

Dalam report dengan 45 mukasurat ini, banyak info langkah demi langkah yang telah ditunjukkan oleh Ammar tentang cara nak buat duit raya. Langkah-langkah tersebut mudah diikuti dan langsung tak perlu ada kemahiran pun.

Ada orang buat duit online. Yang itu memerlukan pengetahuan asas tentang komputer sedikit sebanyak. Tapi kali ni, Ammar Zahar tunjukkan 10 cara buat duit raya yang tak ada kaitan dengan online. Maksudnya, semua orang pun boleh lakukannya.

Ammar bukan saja mengupas teknik tersebut secara langkah demi langkah, malah Ammar tunjukkan bagaimana nak caranya dan resource yang banyak diberikan.

Saya pasti, selepas membaca report ni, anda boleh terus pilih dari 10 cara tersebut yang mana stau nak dibuat dan terus kumpul duit raya anda. Dan yang pastinya, harga report ini sangat sangatlah murah tak seperti harga kebanyakan ebook diluar sana.

Klik sini untuk maklumat lanjut:  Buat Duit Raya Sakan

Saya beri 5 bintang dan 9/10 markah untuk report ini. Murah, praktikal, dan memang mantap isinya. Satu lagi report hebat dari Ammar Zahar..:)

Untuk kejayaan Anda….  Jom Cari Duit Raya Sekarang..

Duit raya sedang bermaharaja lela

Wednesday, August 12th, 2009

duitraya

Mari buat duit raya sakan. Duit raya sudah tiba. Mari ke mari duit raya akan penuh sakan dalam kotak emel anda.

Rugi kalo tak join. Kalo join dah tentu dapat duit raya berkepul-kepul. Maklumlah sambutan raya tak lama lagi selepas puasa sebulan.

Duit raya macam nih gerenti masuk dalam kotak emel SPAM… tak tahu ler kenapa masuk kotak spam. Penuh setiap hari kotak emel aku dengan emel spam. Duit raya spam.

Jual apom balik lagi bagus…. Marilah mari mari ke mari kita raya sakan dengan duit rayaaaa…

Berapa banyak duit raya daaaa….

Test duit raya… duit hari raya… duit nak raya… cari duit raya… buat sampul duit raya… raya sakan… spam raya…  hari raya…

iklan raya aidilfitri : burung murai kontroversi

Sunday, November 4th, 2007

449194645_974a341179_fadzly-mubin.jpg

credit : flickr.com

assalamualaikum….

Burung apa? Burung apa? Burung apa?

Munga laaa….! Munga namanya, muuuungaaaaaaa!

karya dilantun-lantun

silakan terpesona?

iklan raya aidilfitri burung murai

Burung apa? Berapa banyak burung murai yang dapat anda bilang?

Karya yang nampak menarik dengan telatah anak dan ayahnya dengan burung yang bernama burung murai. burung murai… Burung murai laa.

Setelah kontroversi itu berbangkit. Berbangkit lagi kontroversi soal bayaran. Bukan soal hati atau soal pasrah. Namun jika sudah bayarannya perlu dibayar mengikut apa yang sepatutnya. Memang kena bayarlah. jangan suka hati nak perkotak-katikkan orang.

“bayaran yang dijanjikan adalah rm15,000. mereka hanya dapat rm700 dan rm1000 sahaja?”

Karyanya satu hal. Pastu pelakonnya pula tak dapat bayaran setimpalnya. Kenapa? Kenapa tak boleh buat kontrak awal-awal untuk mengelakkan kebuntuan berkenaan bayaran yang akan diperolehi kelak?

Wah! Bayarannya dah cukup berbaloi untuk satu-satu iklan raya aidilfitri. Nampak gayanya memang ada peluang untuk dapatkan duit raya tambahan berlakon dalan iklan raya aidilfitri untuk tahun hadapan pula. Iklan hari raya aidiladha pula bagaimana? Ada tak?

Saya pun nak berlakon dalam iklan raya aidilfitri jugak. Boleh? Boleh ke? Ada siapa nak sokong?

Ada iklan raya aidiladha boleh tak?

Sekian terima kasih.

=================================================

quote

Pada suatu petang seorang tua bersama anak mudanya yang baru menamatkan pendidikan tinggi duduk berbual-bual di halaman sambil memerhatikan suasana di sekitar mereka.

Tiba-tiba seekor burung gagak hinggap di ranting pokok berhampiran.Si ayah lalu menuding jaring ke arah gagak sambil bertanya, “Nak, apakah bendanya itu?””Burung gagak”, jawab si anak. Si ayah mengangguk-angguk, namun sejurus kemudian sekali lagi mengulangi soalan yang sama.

Si anak menyangkakan ayahnya kurang mendengar jawapannya tadi lalu menjawab dengan sedikit kuat:”Itu burung gagak ayah!”Tetapi sejurus kemudian si ayah bertanya lagi soalan yang sama.

Si anak merasa agak keliru dan sedikit runsing dengan soalan yang sama diulang-ulang, lalu menjawab dengan lebih kuat:”BURUNG GAGAK!!”

Si ayah terdiam seketika.

Sambung bacaan di http://silakanterpesona.blogspot.com/2007_01_24_archive.html

quote

===================================================

Sekian terima kasih.