Archive for the ‘cari duit online’ Category

Nak Tahu Short-Cut Close Sale Whatsapp?

Friday, June 17th, 2016

Pernah tak kena macam ni?

Pernah tak kena situasi seperti di bawah:

1. Lepas bagitau harga, Pelanggan senyap, “krik..krikk..kriikk..”.
2. Lepas Explain pasal produk, Pelanggan Seen je.. Blue-tick.
3. Pelanggan reply, “nanti nak tanya suami dlu”.
4. Pelanggan reply, “tq for info, nnt sy nak, sy pm balik..”.
5. Pelanggan reply, “tunggu gaji..”

Mesti selalu kena kan? jangan risau, ada penyelesaian..

Zaman sekarang jika nak bandingkan dengan sebelum ini memang berbeza. Prospek semakin bijak.

Dulu lain sekarang dah lain.

Mereka lebih cenderung untuk membeli dengan peniaga yang kelihatan ikhlas nak membantu. Bukan semata-mata nak menjual aje.

Asyik-asyik duk paksa orang beli aje siapa yang tak naik bosan dibuatnya. Tak gitu?

Saya baru baca perkongsian Tuan Amir Faisal II tentang strategi beliau langkah demi langkah close sale pelanggan melalui whatsapp & buat pelanggan beli berkali-kali daripada beliau.

Sifu Amir Faisal bongkar rahsia cara close sale whatsapp…

Fuhhh, bukan calang-calang ilmu beliau ni.

Penerangan lanjut dekat sini –> Teknik Close Sale Whatsapp

Yang sentiasa mendoakan kejayaan anda.

(abdfatah malik)

Nak Tahu Lagu Mana Nak Buat Duit Mudah Dengan Involve.Asia?

Wednesday, March 16th, 2016

Nak buat duit tambahan dengan involve.asia?

Caranya mudah aje gi daftar pastu promosikan link referral yang diberikan kemudian dapat komisen rm5. Cukup rm50 boleh keluarkan ke akaun bank anda.

involve1

Itu dia bahagian kekotak sidebar yang boleh anda terjah tengok untuk dapatkan link referral invol.asia daftar keahlian involve.asia.

Klik aje dekat link referral dan dapatkan link referral dan promosikan. Kemudian tunggu dapat komisen. Jangan duk tak buat apa apa pulak. Asyik duk tengok aje dashboard mana nak dapat komisennya… Tak gitu?

involve2

Berminat nak dapatkan komisen RM5 mudah dengan setiap pendaftaran PERCUMA?

Sila daftar melalui laman web dekat sini -> Daftar Affiliate Involve.Asia

Tak perlu bayar apa-apa, anda hanya perlu isi butiran diri anda, dan dapatkan akses ke dashboard, promosi link yang diberikan kepada anda.

Setiap pendaftaran BARU secara PERCUMA menerusi link anda, anda akan menerima RM5 … cukup RM50, bayaran akan dimasukkan ke akaun.

Sekian. Terima kasih.

Bagaimana Teknik Secret Ini Boleh Bantu Korang Buat Bisnes Online?

Thursday, February 4th, 2016

Banyak cara yang korang boleh buat untuk tingkatkan pendapatan online dengan lebih lancar lagi. Banyak medium pemasaran yang korang boleh lakukan untuk buat promosi apa-apa bisnes online…

teknik secret

Lebih-lebih kalo korang ada teknik secret untuk buat bisnes online. Ramai yang terperangkap secara tak sengaja dengan teknik tersebut. Tak perlukan banyak masa untuk menggunakan teknik secret tersebut dengan sebaik mungkin. Kalo yang ada terlebih masa dan tak berapa nak sibuk sangat tu boleh gunakan sepenuhnya masa yang ada tu untuk menggerakkan misi teknik secret tersebut…

Teknik secret apa tu?

Nak tahu?

Kalo dah tahu tekniknya memang cukup senang kepada sesiapa yang nak buat.

Korang juga dah tentunya boleh buat promosi produk sendiri atau produk milik orang lain.

Dah tu pulak teknik secret ini tak rasa macam tengah buat bisnes padahal memang itu targetnya… buat bisnes.

Boleh guna masa korang yang terluang bila bila masa yang sesuai lantaran ia tak perlukan banyak masa.

Senang ceritanya makin lama buat, makin senang nak hasilkan sale yang telah korang targetkan.

Korang mesti tertanya-tanya lagi.. Sesuai untuk semua jenis produk ke? Dah tentunya korang boleh cuba apply teknik secret tersebut dan tengoklah hasilnya sendiri…

Eh eh siapa yang boleh guna teknik secret nih? Itu terpulang kepada diri korang sendiri nak cuba atau tidak. Apa yang pasti semua orang boleh buat dan split test teknik secret tersebut.

Mana nak dapat Teknik Secret Buat Bisnes Online tu?

Cer korang gi penyek dekat sini —>>> Teknik Secret Buat Bisnes Online

Cara Nak Lariskan Jualan Dekat Instagram

Sunday, January 24th, 2016

Nak buat jualan dekat instagram kena ada strategi dan ilmunya yang tersendiri…

Bukan main redah aje nak buat promosi dekat instagram nih…

Macam mana caranya?

letupinsta

Dengan adanya Teknik Nak Lariskan Jualan dekat instagram tersebut akan melancarkan lagi dan meletupkan jualan milik anda…

.

Tips Untuk Naikkan Sales Dalam Instagram.

Jika anda peniaga dalam IG.. ini mesti anda WAJIB JAGA!

1- Followers

Jangan kejar followers yang ramai, tapi kejar targeted followers.

Bina followers sendiri, TRIBE sendiri.

Biar sedikit, tapi kalau mereka setia dengan anda, value per customer tu lebih tinggi.

Sebab tu penting jaga dan tapis siapa followers anda.

2 – Gambar

Instagram tak sama macam FB.. orang akan tengok gambar dulu baru tengok apa anda tulis..

Jadi, hasilkan gmabar yang betul memukau, yang mampu untuk tarik perhatian mereka untuk berhenti dari scroll kebawah.

Anda cuma perlu ada 3 saat untuk tarik perhatian mereka.

3 – Hashtags

Walaupun nampak simple, tapi sebenarnya ada banyak benda yang anda boleh manipulate atau gunakan dengna ‪#‎tags ni.

Nak kuasai enjin carian dalam IG pun perlu guna #tags yang betul

Tu belum cerita kegunaan lain lagi.

4 – Caption

Caption umpama support pada gambar.

Setiap gambar ada cerita sendiri, tapi tak semua orang faham apa yang nada nak sampaikan.

Sebab tu andaperlukan caption yang juga dapat menarik perhatian orang untuk baca dengna lebih lanjut.

Jaga 4 elemen ni je dulu, nanti anda akan nampak impaknya..

Nak tahu lebih detail bagaimana nak kuasai pemasaran dalam Instagram seterusnya naikkan sales dalam IG?

Info selanjutnya dekat sini ->>> Teknik Jualan Instagram

FB Cash Profit : Nak Mulakan Bisnes Online Dekat Facebook Tu Macam Mana???

Monday, December 14th, 2015

“Apa kebenda sebenarnya FB Cash Profit ni? Saya tak fahamlah..”

FB Cash Profit

Semestinya anda akan tertanya-tanya dan mahukan jawapan yang pasti perihal fb cash profit ini.

Ceritanya begini…

FB Cash Profit tu adalah cara nak mula bisnes online dekat facebook. Nama facebook tu dah femes seluruh dunia. Tempat orang ramai duk melepak santai dekat media sosial yang bernama fesbuk.

Jawapannya secara ringkasnya begini…

Jawapan: FB Cash Profit adalah panduan berbentuk video tutorial untuk membantu
anda keluar dari zon masalah kewangan anda sekarang.

Anda akan diajar bagaimana anda boleh ‘jump-start’ bisnes anda dalam masa 30 hari dan buat extra income menerusi pelbagai jenis model bisnes yang telah tunjukkan menerusi internet dan facebook khususnya.

Eh masih belum jelas lagi tu nampaknya…

Tapi tak mengapa apa yang belum jelas tersebut anda boleh dapatkan preview percuma berkaitan dengan FB Cash Profit tersebut…

Beliau berikan secara PERCUMA!

Anda boleh dapatkan video percuma tersebut dekat sini :

Klik sini untuk tonton preview 3 Chapter

Sedikit sneak video ini..

1. Chapter 1: Pengenalan
2. Chapter 2: Bagaimana Nak Bermula..
3. Chapter 3: Formula Asas Bisnes di Facebook

Ada lagi sesi training tambahannya iaitu webinar fb cash profit.

Honestly, video ini pastinya amat bermanfaat untuk anda. Jadi saya
amat sarankan anda download dan tonton dengan riang gembiranya…

Lagi pun FREE aje..

Sekian terima kasih…