Archive for the ‘cari duit mudah’ Category

Cara Buat Coklat Buatan Tangan | Coklat Hand Made

Tuesday, July 26th, 2011

Cara Buat Coklat Buatan Tangan

Kawan aku marah marah sebab bini dia tak pandai buat cupcake coklat yang sedap. Dia sendiri lagi tak reti reti nak buat. Asyik Failed aje. Malas pulak tu… Aiseh bang bini tak reti buat cupcake coklat janganlah marah marah.
Ada caranya buat cupcake coklat yang sedap…???

Anda suka makan kek coklat?

Adakah anda suka makan cupcake coklat?

Suka makan aje? Nak buat sendiri macam mana?

Sudahkah anda bersedia untuk belajar cara nak buat cup cake sedap ? Tiada cara lain lagi jika anda mahu buat cup cake sedap adalah dengan mempelajarinya dari asas sehingga menjadi pakar.

Aku sendiri pun gerenti terkial kial nak buat coklat buatan tangan orang nih. Kalo tersilap langkah buang masa aje asyik terperap dekat dapur dan ruang tamu atau di mana mana jua lokasi pembuatan coklat buatan tangan ini.

Orang puteh cakap : Hand Made Cocolate.

Senang ke nak buat coklat hand made tersebut? Sudah tentu pada pandangan aku yang tak reti-reti buat coklat buatan tangan dari rumah ini adalah dengan jawapannya yang pasti gerenti senang punya.

Oh senang sangat kaaa…?

Mula mula hambik buku resepi. Takder buku resepi cuba cari resepi cupcake online, resepi kek coklat online. Mesti korang boleh cuba punyalah untuk membuat sedikit eksperimen bermula dari rumah?

Macam mana? Ada berani mahu cuba kaaa…? Konform boleh makan? Sedap? Gerenti berkerut dahi mereka yang mencuba untuk makan? Halamak kerasnya kek coklat kamu… Tak sedap? Lagi kecik hati tuan punya coklat hand made.

Tapi takper… Rezeki masih ada untuk korang berusaha dengan mencubanya sekali lagi. Bukan mudah dan bukan calang calang cabaran untuk membuat coklat hand made yang sedap dan mendapat permintaan ramai lebih lebih lagi tatkala menjelang raya.

Sebulan bulan ramadhan pun gerenti sambutannya tetap terhangat permintaannya.

Jadi persoalan seterusnya ada cara yang lebih senang dan mudah untuk aku belajar coklat buatan tangan ini dengan lebih lanjut lagi.

Sudah tentunya ada jawapan yang pasti…

Jom! Buat cup cake yang sedap sehingga menjadi sedap di mata memandang. Memang menguntungkan jika anda boleh bikin cara nak buat cup cake sedap sebagai satu cabang bisnes secara sambilan dari rumah. Keuntungannya sudah tentunya lumayan jika sudah ada kemahiran untuk buat cup cake pilihan hati anda.

Jangan lupa singgah tengok resepi coklat cupcake mudah lagi sedap yang menarik tersebut….

Cara Buat Coklat Buatan Tangan

 

Bagaimana anda boleh cari duit online dengan ringgit mania?

Sunday, July 17th, 2011

Ringgit Mania bakal menjadi fenomena? Katanya anda hanya perlu lakukan satu perkara aje… Dengan mengambil satu langkah…

Take Action… Bertindak dari sekarang dan anda boleh buat duit online dengan ringgit mania.

Entah kenapa ringgit mania menjadi sebutan… Menjadi rebutan? Buat duit online anda dalam tempoh 24 jam dengan mudah. Cukup mudah sekali jika ada jalan pintas untuk buat duit online secara sambilan.

Namun ia bukan jalan pintas yang anda sedang fikirkan. Ia adalah satu cara yang anda boleh buat duit ringgit dengan cara bertindak. Jika tidak bertindak sudah tentunya anda akan kerugian mania sakan.

Namun adakah ia benar benar berkesan kepada mereka yang telah mendapatkan panduan ringgit mania tersebut? Sukar kepada mereka yang mahu duit secara pantas. Cukup mudah bagi mereka yang tahu melakukan promosi dengan cara yang lebih berhemah.

Siapapun tidak teruja tatkala mendapat wang atau menperolehi atau menjumpai wang yang banyak lebih lebih lagi dengan cara mudah. Cara mudah yang betul caranya… Cara ringgit mania. Dapatkan segera… jangan terlepas peluang.

Layari  : Duit Seringgit Dua dengan Ringgit Mania.

Cari Duit Mudah | Lubuk Duit Dengan Mudah dot my

Thursday, December 9th, 2010

Buat duit dengan mudah? Cari duit dengan mudah? Mudah sungguh untuk memperkatakan perkara mudah namun cukup sukar untuk mendapatkan apa yang dikatakan mudah.

Namun demikian jika kena caranya memang mudah untuk anda fokus dan mendapatkan duit dengan mudah. Bukan sebarangan cara mudah yang anda fikirkan. Cara mudah yang anda mahu lakukan untuk mendapatkan duit dengan mudah. Berapa banyak mudah daaaa…

Okay… untuk tidak membuang masa lagi anda boleh mennyertai satu pertandingan yang cukup menarik disember ini. Pertandingan tonton komen dan mudah menang. Cukup mudah untuk menang dengan berslogankan :

Mulai slogan anda di bawah dengan ayat

“Saya rasa tak sabar untuk dapatkan RahsiaMudah.my kerana ……..”
Kemudian tekan butang post untuk sahkan penyertaan anda.

Kat mana?

Sila Layari Rahsia Mudah Dot My

Komen dan menang selanjutnya akan menyusul. Jangan lepaskan peluang keemasan ini.

Sekian terima kasih.

UPDATE :

contest tonton dan menang dah selesai. Sekian terima kasih.

Masa untuk bergerak ke tahun hadapan. ..

Buat duit dengan ebook mana yang laris?

Wednesday, August 18th, 2010

Fenomena ebook memang tidak dapat lari dalam dunia perniagaan internet. Lebih lebih lagi perniagaan melibatkan perniagaan informasi untuk membantu mereka yang mahukan duit lebih atau informasi yang berkaitan penyelesaian masalah…

Ebook percuma atau ebook berbayar?

Mana satu ebook yang laris jualannya?

Ebook panduan buat duit atau ebook panduan informasi penyelesaian masalah orang ramai?

Dua dua tetap mendapat sambutan yang hangat…

Duit dapat… masalah pun selesai…

sekian.

Skim Cepat Kaya : Ratu MLM

Wednesday, August 11th, 2010

Kenapa masih ramai lagi yang terpengaruh dengan skim cepat kaya?

Tidakkah is sesuatu yang merugikan masa semua orang?

Ratu MLM? Cukup menarik sekali gelarannya..

skim cepat kaya bukan tempatnya untuk mengejar wang berjuta juta ringgit dengan segela jentera yang bernama cepat kaya dan laju giler mahu jadi kaya…