Archive for the ‘cari duit lebih’ Category

Eh? Buat Duit Dengan Hartanah, Tanpa Ada Hartanah !? Macam Mana Nak Buat Tu?

Monday, December 28th, 2015

Cara mudah buat duit dengan hartanah tanpa perlu ada hartanah sendiri.

– Teknik Sublet-

Eh? Buat Duit Dengan Hartanah, Tanpa Ada Hartanah !?

Macam mana nak buat tu?

teknik sublet premium

Jangan risau. Jawapannya anda akan ketahui dengan lebih lanjut dari pengalaman beliau yang telah berkecimpung dalam bidang sublet.

Boleh buat duit tepi tanpa ada hartanah sendiri..

Tak ada hartanah sendiri bukan menjadi soal. Ada cara lain yang anda boleh buat tanpa menggunakan hartanah sendiri.

Siapa kata tak boleh buat duit dengan hartanah tanpa anda memiliki hartanah tersebut…?

Buat duit dengan hartanah memang lumayan jika kena dengan caranya. Jangan sekali kali hentam kromo ikut sedap hati nak buat pelabruan hartanah. Silap haribulan rugi sakan….

Jangan sekali kali redah buat pelaburan hartanah tanpa sebarang ilmu yang berkaitan dengan hartanah. Jangan kena tipu dalam pelaburan hartanah.

Urusniaga sublet dah tentunya ada cabarannya yang tersendiri. Atas kertas perancangannya begitu begini.. Realitinya pelbagai ragam dan kerenah yg perlu anda hadapi… Tapi.. Jgn risau sekiranya dah ada sedikit sebanyak ilmu berkaitan dengan urusniaga sublet…

Jangan ikut sedap hati aje main redah nak buat urusniaga sublet..

Bro.. Pabenda urusniaga sublet tu? Tablet aku tau laa… Meniaga gajet tablet kah?

Eh bukan… Ini lumayan sikit kalo kena caranya. Tak kena gaya pun termenung jugak ada laa…

Dah mula buat urusniaga sublet tu gerenti akan bergerak menjadi usahawan sublet… Mula mula memang kekok tak tahu apa nak buat…

Nak mula dari mana…?

Mulakan dgn tambah ilmu pasal bisnes sublet.. Dah tahu dan jelas gerenti cerah minda pasal bisnes sublet…

Anda semestinya tertanya tanya apa kebenda bisnes sublet tu..

Tunggu jawapannya pada 30hb disember 2015

Update  —->>>

Boleh akses Rahsia Sublet Premium dekat sini…

Selamat maju jaya dalam urusniaga sublet anda…

GengWow! Buat Duit Santai Dengan Handphone…

Friday, November 6th, 2015

Kawan kawan dah join gengster woww tune talk tone excel? Bahaya tu kalo citer pasal gengster. Kalo cerita komen dlm fb ‘kita geng’ biasa dengar.

gengwow networking

Geng upin dan ipin serta geng boboiboy occobot .. Itu hal mcm biasalah kegemaran kanak kanak masa kini… Namun demikian ada satu lagi komponen geng talian hayat talipon.

Gengwow namanya… Entah dari planet jupiter mana datangnya.. Pernah dengar? Oh oh tak pernah2 dengaq lagi.. Takper takper tak nak dengaq. Jgn tak dengaq kata sudah laa.. Okeh gengwow ini ceritanya begini…

Satu kemudahan dan talian hayat networking… Ini mcm punya geng takdak networking maka riwayatnya hanyalah sekadar menjadi pengguna simkad aje laa sepanjang hayatnya. Hehehe… Byk pulak membebelnya..

Nak tambah pendapatan sepanjang hayat atau nak jadi pengguna simkad talian telco sepanjang hayat semata mata?

Apa ruginya kalo tak join talian hayat gengwow?
Apa untungnya kalo join talian hayat gengwow?

Jawapannya cukup mudah… nak guna simkad dapat duit atau nak guna simkad yang biasa biasa sahaja tanpa dapat apa2 dari kesetiaan anda kepada syarikat telco yang biasa biasa aje tersebut?

Lagi jawapannya.. dah tentunya nak simkad yang boleh buat duit punya…

Dengan itu talian hayat simkad dari gengwow akan membantu anda mempermudahkan kerja-kerja networking anda…

Caranya yang lebih mudah adalah dengan menggunakan laman web replika gengwow.com. Dengan adanya laman web replika ini akan menjadikan kerja anda lebih mudah untuk ajak orang ramai join tune talk tone excel dan membina networking gengwow.

Wow! cukup mudah dan senang. Ajak rakan rakan dan kengkawan daftar percuma sahaja terlebih dahulu.

Mana yang lebih mudah? Ajak rakan anda dan mintak duit untuk register atau anda beri aje web replika gengwow dan mereka daftar secara percuma. PERCUMA aje daftarnya dengan gengwow…. dan selepas itu jika mereka berminat dan tahu sedikit sebanyak berkaitan dengan tune talk tone excel… senang senang aje mereka akan upgrade ahli premium dan buat duit dengan hp yang sudah ada dekat tangan mereka.

Pilihannya terletak kepada diri anda sendiri…

-Nak guna hp tanpa dapat duit atau cara biasa biasa habiskan duit.
-Nak guna web replika gengwow bina networking atau cara biasa ajak rakan rakan mintak duit untuk daftar.

Terpulang nak cara biasa atau nak cara luar biasa duit mahsyuknya…

Hanya 2 langkah mudah untuk ajak orang lain untuk join GengWOW. Ianya semudah 123 saja :-

1.Setelah sign-up, anda akan diberi web replika kepunyaan anda.
2.BINA RANGKAIAN PERNIAGAAN (DEVELOP NETWORK).

Nak join geng.wow? Boleh join dekat sini —>>> Buat Duit Dengan Gengwow!

Sekian terima kasih.

Cara Nak Letak Iklan Dekat Mudah.my

Monday, June 29th, 2015

Mudah.my memberikan kemudahan untuk anda buat duit dan beli apa yang patut. Dengan demikian caranya adalah… klik, jumpa dan niaga…

 

klik
jumpa
niaga

 

Malaysian largest marketplace.

itukan mudah.my

Lagu mana nak letak iklan dekat mudah.my?

Katanya senang nak buat iklan dekat situ.

Katanya lagi senang nak buat duit dekat situ.

Tapikan bagaimana nak mulakannya?

Ada cara pro sikit tak nak buat duit dengan mudah.my?

Bukan mudah dan bukan senang tetapi kena suaha sikit untuk dapat hasilnya yang berbaloi baloi.

Iklan mudah.my pun dah kuar dekat tv untuk menggalakkan lebih ramai orang membeli belah dekat mudah.my dan buat duit dengan mudah.my.

jika begitu bagaimana cara pro tersebut?

boleh jenguk dekat sini cara pro buat duit dengan mudah.my

Jom buat duit dengan mudah.my

Cubaan Buat Putu Bambu Telah Gagal!

Monday, March 23rd, 2015

Cubaan buat putu bambu telah gagal?

putu bambu world

Pernah alaminya?

Dah tentunya anda akan berdepan dengan cabaran sengit untuk menghasilkan putu bambu anda yang tersendiri yang sedap dan gebu lagi menawan kalbu.

kawan kawan asyik kondem aje sebab putu bambu sedap yang tak berapa nak menjadi sedap. Putus selera jadinya. hahaa…

ini putu bambu ka putu kayu apa neh? sindir kawan

kawan. mesti semangat anda merudum seketika.

 

Minggu depan cuba lagi.

Minggu depan pun sama aje sebab dah tiru sebijik sebijik dengan resepi yang ada dekat majalah dan buku resei. macam macam resepi putu gerenti anda akan try.

Namun hasilnya cukup mengecewakan… Kawan kawan terus boikot putu bambu anda. Kecewa teruk jadinya.

Tak mengapa. Minggu berikutnya cuba lagi…

Dengan demikian itu masih ada sinar harapan untuk mereka yang terus berusaha menghasilkan putu bambu yang sedap tersebut.

Jangan risau sebab ada panduan dan tips untuk buat putu bambu yang sedap lagi gebu dan menguntungkan. Semangat anda gerenti berkobar kobar untuk menghasilkan putu bambu yang sedap dan glemer lagi. Kemudian boleh buat bisnes putu bambu dengan lancarnya.

Boleh dapatkan dekat sini : Belajar buat putu bambu yang sedap.

Apohal sekalipun teruskan usaha anda mencuba dan terus mencuba untuk belajar buat putu bambu yang sedap. Tak rugi jika dah dapat buat putu bambu yang sedap.

Lepas nih komen dari kawan kawan…

Perrgghhh! Sedap wooo..!

Senyum lebar lebar ceria bukan kepalang sebab dah berjaya menghasilkan putu bambu yang sedap. Tak gitu?

Bisnes putu yang sedap

Wednesday, March 18th, 2015

Cerita pasal putu memang best sekali dah tentunya pasal sedapnya akan produk putu tersebut. Dah nama lagi putu yang sedap lagi halus dan gebu mesti sedap punya laa.

Sambutannya pun tidak kurang menariknya. Dah tentunya ada permintaan sebab sedap dan gebu lagi halus itu punya nama kuih putu. tak gitu?

eh apa benda kuih putu tu?

eh makan kuih putu pun tak pernah?

ahhh sudah mana nak cari kuih putu nih?

Kenapa anda perlu buat bisnes putu bambu? Ini kerana anda boleh tambah duit sambilan dengan berniaga putu bambu tersebut. Boleh buat secara sambilan sahaja terlebih dahulu. Kemudian boleh buat perancangan seterusnya jika dah semakin maju kemudian hari. Tak gitu?

putu bambu special

Kenal putu buluh macam mana? Selalunya ada jumpa dengan makcik putu piring aje laa tatkala musim musim hujan. Putu piringlah jadi sasaran untuk dibuat makan pengalas perut.

Kenal putu perak macam mana? Pernah jumpa? Mungkin jarang kedengaran agaknya. Putu perak tersebut dikenali juga sebagai putu cawan.

Ada satu lagi jenis putu yang dikenali sebagai putu bola. Dah tentunya serupa bola bulatnya. Itu pasal putu tersebut diberi gelaran sebagai putu bola. ada pernah jumpa dan beli?

Lagi satu putu yang terkenal adalah putu bambu world. Mesti dapatkannya dekat pasaran jika berkenan dekat hati.

Eh eh eh itu belum lagi special punya putu. Nak tahu? Cuba try test cari Putu Bambu Special Juriah Air Hitam

Kuih putu memang best lagi sedap jika kena cara buatnya.

putu perak

eh eh eh…

Tak jumpa cari kah?

Boleh try test buat sendiri dengan belajar cara buat aneka putu yang sedap.