Archive for the ‘cari duit lebih’ Category

Kenapa Anda Memilih Untuk Menjadi Pemandu Uber?

Sunday, June 19th, 2016

pemandu uber

Dari kabinet kepada pemandu uber.

Kisahnya…

Kenapa beliau memilih untuk menjadi pemandu uber? Kerana beliau mahu menimba pengalaman sebagai pemandu uber dan dengan keuntungan yang beliau dapat beliau salurkan untuk kebajikan.

Bekas menteri itu mengatakan bahawa keputusannya menjadi pemandu uber adalah sebagai cubaannya untuk memahami denyut nadi rakyat.

Jika anda mahu menjadi pemandu uber pun boleh jugak. Boleh cuba dan usahakan dengan kemahuan dan kemampuan yang ada. Mahu menjadi pemandu uber dah tentunya kena ada kenderaan anda sendiri.

Tu dia pengalaman sebagai pemandu uber. Anda pulak bagaimana?

Boleh buat novel lagu nih… Novel uber. Pastu jadi drama bersiri pulak. Kemudian filem uber pulak. Misteri pemandu uber.

Komik? Komik pun boleh laa. Tajuknya : Aku dan Kereta Uber?

Eh kalo tak mahu jadi pemandu uber pun takdak masalah punya. Boleh buat duit dengan uber tanpa bawa kereta.

Eh boleh pulak lagu tu?

Acaner nak buat operasi perkhidmatan uber tanpa bawak kereta uber?

Nak tahu maklumat lanjut boleh geledah dekat sini —>> Buat duit dengan uber tanpa bawa kereta uber.

 

 

Nak Tahu Teknik Rahsia Uber???

Saturday, May 14th, 2016

Siapa pun tak pernah terfikir nak buat duit dengan Uber. Cukup asing sekali jenama uber tu tatkala pertama kali mendengarnya. Apa kebenda uber tu?

Kecoh dengan pemandu teksi yang tak suka dengan kehadiran uber yang menghakis duit poket mereka. Menghakis duit poket mereka maksudnya tersekat pendapatan mereka yang bergantung harap dengan bawak teksi ke hulur ke hilir. Alih alihnya uber jugak yang untung banyak lagi lumayan.

Ada satu lagi cara rahsia teknik uber yang boleh anda guna pakai selain dari gaya uber yang biasa biasa anda gunakan tersebut. Boleh menjana pendapatan tambahan secara sambilan aje. Pemandu teksi atau mana mana individu yang nak buat duit dengan uber boleh guna cara tersebut…

Kenapa anda perlu mendapatkan rahsia teknik uber ini dan siapa pula yang sesuai membeli buku panduan Rahsia Uber ini?

Nah… ini dia kepada mereka yang berminat untuk mengetahui rahsia teknik uber ini.

-Mereka yang menghadapi masalah kewangan
-Mereka yang mahu menambah pendapatan tambahan
-Mereka yang tidak mahu bekerja keras atau tidak mahu memandu kereta Uber
-Mereka yang tidak mahu lakukan sebarang pelaburan risiko lagi
-Mereka yang mahu duduk sahaja, dan duit masuk ke akaun bank…
-Mereka yang mahu bebas kewangan buat selamanya!

Bagaimana?

Adakah anda sudah bersedia untuk buat duit dengan uber?

Info selanjutnya boleh dapatkan dekat ini —>>> Teknik Rahsia Uber

 

Nak Buat Kerja Dari Rumah? JobDiRumah…

Sunday, January 31st, 2016

Bangun pagi pergi bersiap nak gi kerja dah jadi rutin harian. Cukup bulan tunggu gaji … pergi bank tengok gaji. Buat kira kira bayar itu ini. Gaji dah tinggal berapa?

panduan job di rumah

Tak boleh jadi ini macam. Kena cari duit tambahan lagi. Kena buat kerja sambilan. Kena berniaga sambilan. Pendek kata kalo setakat satu kerja aje memang takkan pernah cukup dengan kos gaya hidup serta kos sara hidup yang tinggi. Betul ke tidak?

Ada peluang buat kerja dari rumah memang bagus. Kerja dari rumah dengan mempergunakan kemudahan online yang anda miliki. Dapat job dan dapat duit sampingan…

Macam macam kerja dari rumah yang boleh anda buat. Kalo nak buat kerja dari rumah dengan panduan kerja dari rumah pun boleh. Namun demikian kena buat sedikit pelaburan untuk melaksanakan misi job di rumah anda tersebut.

Namun demikian ia tidak akan merugikan dan sesia dengan adanya panduan job di rumah yang boleh anda gunakan untuk kaut duit usd. Nak buat kerja dari rumah atau tidak terpulang kepada anda…

Jika anda rasa rugi terpulang kepada diri anda sendiri untuk menilainya… Tepuk dada tanya poket kosong anda tersebut.

Boleh mohon penyek dekat sini untuk panduan job di rumah…

Sekian. Terima Kasih.

Teknik Untuk Buat Iklan Bisnes Sublet – Iklan Rumah Sewa.

Thursday, December 31st, 2015

Teknik iklan bisnes sublet/rumah sewa.
=========================

Biasa buat iklan rumah sewa?

Orang yang ada rumah sewa mesti akan buat iklan untuk cari orang ramai yang nak menyewa.

Nak buat iklan rumah sewa pun kena ada strateginya yang tersendiri. Bukan ikut sedap hati buat iklan dan tunggu panggilan telefon dari para penyewa. Tak gitu?

iklan rumah sewa

Hek eleh… Apohal nak susah payah nak kena belajar strategi buat iklan rumah sewa bagai?

Ambil kertas dan pen kemudian tulis aje atas kertas A4. Satu caranya.

Lepas pergi dekat ibilik.my dengan mudah.my kemudian tampal aje iklan dekat situ. Cara keduanya.

Jangan sekali kali buat kesilapan yang tidak sepatutnya. Lebih baik membuat iklan yang berkesan dari buat iklan yang tak tentu hala tujunya.

Lain citer dengan iklan tivago… Hotel? Trivago…

Okeh laa nak bagitau cerita pasal strategi iklan berkesan untuk rumah sewa.

Teknik tersebut adalah …

Bagaimana nak buat iklan rumah sewa/sublet kelihatan lebih menyerlah berbanding dengan beribu ribu ribu pengiklan yang lain…

Orang kata kalah pengiklan rumah sewa yang lain…

Rumah untuk disewa!

Bilik untuk disewa!

Kereta sewa! Eh bukan…

Tips ini cukup mudah dan berkesan… Namun demikian tatkala ada dari kalangan pembaca ebook rahsia sublet premium merangka tips iklan yang diberitahu tersebut… Beliau dapat hasilkan sehingga 3 bulan sewa untuk sublet premium. Sekitar RM1,799 secara

keseluruhannya.

Fuyoooo…!!!

Dan… banyak lagi tips iklan berkesan yang anda boleh gunakan.

Berminat untuk dapatkan tips iklan rumah sewa?

Boleh dapatkannya dekat sini —>>> Rahsia Sublet Premium.