Archive for the ‘bina perniagaan’ Category

Cara Nak Dapat Kastemer Percuma Dekat Google

Sunday, February 3rd, 2019

“… BEGINI RUPANYA NAK RANKINGKAN DAN BRANDINGKAN BISNES ANDA DEKAT MUKA DEPAN LAMAN CARIAN UTAMA GOOGLE… SETERUSNYA


BOLEH DAPAT KASTEMER PERCUMA DARI GOOGLE…”

Nak Rankingkan website anda?
Nak Brandingkan bisnes anda?
Nak Dapat kastemer percuma dari google?
.
Jenama anda berada dalam kelompok top ten yang tersenarai dekat muka depan laman carian Google.
.
Gunalah teknik seo google untuk penjenamaan produk anda dekat laman carian Google.
.
Paling penting sekali anda akan kastemer percuma dari google…

SEO yang dulu bukan yang sekarang…
Kalo 2009 punya SEO dah berbeza rentaknya dengan SEO 2019.

Eh semacam trending pulok..
Owwwh .. #10yearsChallenge.

Nak ikut rentak dulu dulu punya algo Google tak berkesan dah. Sekarang pun dah banyak algo Google yang berubah dari semasa ke semasa. Jangan sekali kali nak perdayakan algo Google… Kihkihhkihhh.
.
Semua orang bisnes pastinya akan berusaha sedaya upaya nak dapat ranking terbaik dekat muka depan carian Google.
.
“Mana ada orang guna Google lagi?”
.
Itu cakap orang yang tak tahu apa itu SEO atau algo Google atau Google ads.
.
Bicara pasal SEO nih ada sorang otai SEO yang sedia membantu anda bagaimana nak rangkingkan jenama bisnes anda dengan baik dekat laman carian Google tersebut.
.
Eh eh blurrr lagi nampaknya tu..
Tapi tak mengapa.. anda boleh belajar dan terus belajar pasal SEO nih dengan adanya Teknik SEO 2019 – Algo Fixed.
.
Teknik baik pulih algo google SEO untuk rank jenama bisnes anda dekat muka depan carian Google.
.

Nak tahu?
.
Klik sini untuk info Teknik SEO 2019.

Cara Nak Rekrut Ejen Dengan Lebih Sistematik

Saturday, January 5th, 2019

.”BEGINI CARANYA NAK REKRUT EJEN. PATUTLAH RAMAI EJEN ASYIK LEMAU AJE. TAK KENA GAYA REKRUT RUPANYA. DAH LEMAU TAK BALIK HASIL JAWABNYA. SALES SENDU AJE JADINYA…”
.
Pernah anda alami situasi sedemikian rupa? Lemau aje ejen yang anda ada tu. Buang masa dan tenaga aje jadinya. Tak begitu?
.
Jadi… Bagaimana cara nak mengatasinya? Sudah semestinya anda kena ada sistem pengurusan ejen yang mantap dengan Formula Sistem Ejen.
.
Wahhhhh…! Formula Sistem Ejen eh? Menarik jugak tu kedengarannya Sistem Rekrut Ejen..

Apa jadi jika ejen anda lemau aje?
Apa  jadi jika produk kurang laku?
Mestilah STRESS jawabnya.

Stress Produk Anda Kurang Laku?
Lagi Stress Ejen Anda Lemau Aje…

Okayyyhhh. Bawak bertenang dan sabar.  Saya cukup faham perasaan anda tu..

Susah payah duk usaha dan dah banyak laburkan duit untuk kos produk. Tapi, sales tetap jugak slow. Buat iklan Fbads pun masih sendu tak gerak jugak. Sedeyhhh hati hati berlagu sendu.

Kos makin bertambah, sales slow. Takut kalau kena ‘kanser’ owner produk.

Apa itu kanser owner produk?

– Produk tak laku.
– Produk jadi sendal pintu.
– Produk tersadai bawah katil

Habis modal. Pening kepala.
Akhirnya buat keputusan nak buat sistem rekrut ejen.
.
Tapi bagaimana nak buat rekrut sistem ejen nih?
.
Siapa yang sesuai dengan panduan ini?

-Bakal Owner Produk

-Owner Produk Baru

-Stokis

-Business Owner yang nak implement Sistem Ejen

-Usahawan baru yang memasang cita-cita untuk menjadi Owner Produk

Ciri-Ciri Panduan Ini

-Berbentuk Ebook & Video – Agar lebih mudah faham dan consume

-Direct to the point, mudah hadam dan faham

-Very Actionable, lepas baca boleh terus take action, walaupun produk front end

-Diberikan Action Plan di hujung panduan, agar mereka tahu dimana & bagaimana untuk bermula

.

Nak belajar lagi lanjut tentang sistem ejen?

Kami yakin, panduan ini mampu ubah bisnes anda jadi lebih baik tanpa gangguan ejen yang lemau tak bermaya.

Download dahulu ebook percuma berkaitan dengan bina empayar sistem ejen kemudian buat keputusan untuk membina sistem ejen yang lebih tersusun.

.

Klik sini untuk Download Ebook Bina Empayar Sistem Ejen.

Shopee… Platform Terbaikk Online Shopping

Tuesday, January 1st, 2019

Shopee… Sambil shopping boleh buat duit?

Eh ? Macam mana tu?

Nampaknya trend online shopping telah mendapat perhatian dan cukup popular dewasa ini buat mereka yang suka sangat shopping. Shopping online tanpa perlu bergegas ke super market. Order aje secara online . Cari produk yang anda nak beli kemudian bayar. Pastu rileks2 tunggu pesanan sampai ke rumah anda.

Mesti anda pernah  dengar perihal platform online yang bukan sahaja memudahkan urusan pembelian, malah proses untuk menjual juga sangat-sangat mudah? Yes, memang tiada yang lain kecuali Shopee!

Shopee ni apa sebenarnya?

Buat anda yang belum pernah dengar atau pernah dengar tetapi masih tak berapa jelas mengenai shopee, boleh baca sampai habis. Shopee adalah sebuah “marketplace” yang direka khas untuk pembeli dan penjual yang ingin menikmati transaksi yang pantas, lancar dan selamat.

Dengan adanya pula app Shopee, anda boleh tukarkan apa sahaja menjadi duit. Mungkin ada sesetengah barang yang anda anggap langsung tidak bernilai buat anda tapi diluar sana terdapat begitu ramai orang yang sedang mencarinya dan sanggup untuk membayar anda bagi mendapatkan barang tersebut. Dengan shopee, semuanya boleh.

Ramai yang kata transaksi di Shopee ni sangat selamat, betul ke?

Well, kalau anda seorang pembeli dan pembayaran yang anda lakukan akan “dijaga” oleh Shopee dahulu sehingga anda menerima produk anda, cukup selamat tak? Kalau anda seorang penjual pula, anda hanya akan menerima tempahan sebaik sahaja pelanggan anda bayar, selamat kan? Ia sangat-sangat selamat dan risikonya sangat rendah berbanding dengan platform lain.

Barang-barang yang terdapat di Shopee dijual pada harga yang sangat murah sekaligus meningkatkan lagi popularitinya. Shopee juga sangat mementingkan kualiti produk yang dijual di platformnya. Jadi, tak kisah samada anda adalah pembeli atau penjual, anda boleh berasa yakin dengan Shopee.

Disebabkan oleh kelebihan dan keistimewaan yang ada pada Shopee ini jugalah ramai yang telah berjaya menghasilkan pendapatan 4-5 angka dan juga lebih setiap bulan. “Trust” oleh pembeli terhadap Shopee merupakan diantara salah satu faktor penting yang memudahkan ramai penjual yang mempunyai teknik dan strategi yang tepat dapat mengaut keuntungan menerusi platform ini.

Apa yang lebih menarik adalah teknik dan strategi luarbiasa ini sangat mudah untuk dipelajari dan anda boleh mendapatkan akses pada harga yang sangat-sangat berbaloi. Bayangkan jika anda dapat buat sales sehingga RM1000 setiap hari, apa perasaan anda?

Semuanya tidak lagi mustahil untuk anda pelajari dan mula meniaga dekat shopee. Malahan newbie pun dah berjaya hasilkan pendapatan 4-5 angka setiap bulan, anda pun confirm-confirm boleh buat juga!

Ok. Sekian sahaja sharing untuk kali ini. Shopee… Platform terbaik untuk online shopping!

Untuk mulakan bisnes shopee online.. Klikjer sini –>> Bisnes Shopee Online

Revolusi Bisnes Online?

Sunday, February 26th, 2017

Apa cerita hari ini? Ada berita baik punya..

Cerita Burger Bakar Revolusi.

Jika sebelum ini anda menggunakan pendekatan offline. Anda boleh lakukannya dengan melebarkan sayap perniagaan anda dekat online.

Woww… Burger Bakar Revolusi yang telah melalui fasa revolusinya yang tersendiri..

Fasa revolusi dari offline kpd online… Tak menang tangan jadinya…
Burger Bakar Revolusi. Promosi. Burger Bakar. Online.

Heboh benor cerita J Revolusi tu..

Burger Bakar pun mau tumpang revolusi jugak. Eh? Jadi lahgu mana nak buat lagu tu?

Online Revolusi. Promosi. Online. Marketing. Eh?

Itu baru cerita burger bakar…

Ini cerita ketam revolusi.

Masak lemak ketam. Maggie ketam powerrr online…

Woww… Para peniaga ketam dan kengkawan kawannya telah melalui fasa revolusi..

Ada tengok majalah 3 haritu…?

Fasa revolusi dari offline kpd online… Tak menang tangan jadinya…

Ketam Revolusi. Order. Ketam. Online.

Sudah tentunya ketam pun mau tumpang revolusi jugak. Eh?

Jadi lahgu mana nak buat lagu tu?

Online Revolusi. Video. Online. Marketing. Eh?

Bagaimana nak buat Revolusi Bisnes Online anda dengan lebih kukuh lagi? Boleh belajar dekat sini —>> Revolusi Bisnes Online.

Viral Nasi Lemak Anak Dara

Monday, October 17th, 2016

Macam2 jenama nasi lemak dah ada… Terkini adalah nasi lemak anak dara.

Gerenti laris orang nak gi beli…

.

Mari kita jenguk temuramah nasi lemak anak dara…