cari duit dengan lebih mudah?

assalamualaikum…

Apa khabar semua hari ini? Moga sihat walafiat hendaknya…

CARA PALING POYO…

Penangan Skim Cepat Kayap
AWAS!!! Dalang Skim Cepat KAYA!
Manfaatkan Wang Anda Sebaik Mungkin Tatkala Ia Masih Kukuh Dalam Genggaman Anda. Jangan biarkan anda menjadi MANGSA penipuan mereka!

dalang skim cepat kaya

Gambar ebook dalang skim cepat kaya adalah hak milik noorizamshah dengan izin harapnya. Bolehlah gamaknya hambik sebijik gambar ebook tersebut. huhuuu…

Anda nak tahu cara cari duit dengan cara yang lebih mudah pada zaman sekarang? Sudah tentunya mesti terpengaruh dengan skim cepat kaya. Memang POYO kalo cari cara yang lambat dan tidak berkesan malahan menyusahkan diri sendiri sebelum mendapat hasil yang sepatutnya.
Anda sepatutnya berusaha dengan gigih dan tekun lagi sabar dalam usaha anda untuk mencari rezeki. Sekiranya rezeki yang anda usahakan adalah rezeki poyo yang begitu sengit sekali untuk diperolehi dari permulaan anda mencubanya lebih baik anda jangan buat apa-apa.

Kenapa mesti poyo rezeki yang anda cari dengan cara yang paling lambat atas muka bumi ini?

Ternyata mereka yang bermati-matian mempertahankan skim cepat kayap memang terlalu degil dan kelabu bijik mata malahan buta mata hati untuk menilai mana yang terbaik untuk masa depan mereka. Memang sah anda perlu larikan diri dari skim cepat kayap itu…

Jadi usah lagi anda tertipu dengan putar belit dan tipu daya mereka yang mengambil kesempatan di atas kejahilan anda menilai sesuatu skim cepat kayap yang memang akan mengaut untung lebih besar dari apa yang telah anda usahakan selagi mana anda berterusan mempertahankannya sampai bila-bila. Bila nak kaya kalo dah kayap?

Sekiranya anda mahu mengambil teladan, jadikannya ia sebagai panduan yang berguna untuk generasi yang akan datang agar diri anda dan orang lain tidak sekadar menjadi ikut-ikutan untuk menjadi pengantara skim cepat kayap yang menghakis duit hasil usaha anda selama ini sedikit demi sedikit. Buat duit dengan duduk diam-diam semata-mata.

Ada yang lebih bermakna dari skim cepat kayap jika anda perhatikan melalui peraduan jutawan merdeka TM masa kini yang kian hampir ke penghujungnya untuk mendapatkan seorang jutawan merdeka tm tidak lama lagi yang dianjurkan oleh telekom malaysia.

Jangan sia-siakan peluang anda untuk mendapatkan ganjaran yang lumayan dari peraduan jutawan tm tersebut. Mungkin juga rakan-rakan anda telah mendapat hadiah yang cukup menarik berupa pakej percutian ke tempat menarik tanpa keluarkan modal yang lebih. Siapa tahu mungkin selepas ini adalah giliran anda pula…

Sayapun nak jugak…

Jika nak lebih mudah lagi sekiranya anda mempunyai syiling satu sen yang diadunkan dari tembaga yang bernilai tinggi, maka jangan sia-siakan simpanan syiling satu sen anda tersebut.

sekian terima kasih…

(Visited 20 times, 1 visits today)

Tags: , , ,

25 Responses to “cari duit dengan lebih mudah?”

  1. vangardx says:

    nak duit dgn lebih mudah? mudah je..kalau tau caranya..anda tak tahu? saya ada cara mcmana nak jana 100000 ringgit malaysia dalam masa 48jam..tak percaya? terpulang pada anda..yg penting anda tergolong dalam geng2 yg rugi..mari mari mari..beli ebook saya tak mahal 200usd je..pasti berjaya..baca testimonial tipu saya dari mereka yg dah cuba..jom jom jom 😛

  2. Noorizam says:

    perghh vangardx ayat pancing kaw-kaw punya.. haha 😈

  3. abdfatah says:

    pancing power sakan laa… 😆

  4. dott-com says:

    aku pon nak kaya tolong ajar aku :mrgreen:

  5. abdfatah says:

    boleh takder masalah punya.

    kalo kerja kena buat simpanan 10% dari gaji yang dapat. jika gaji seribu ko simpan rm100 atau 200 sebulan. paling sikit rm10 sebulan.

    kalo ada pinjaman. simpan sebahgian dan bayar sebahgian. jangan habiskan semuanya sekali guna…

    kalo ada bisness pulak,untung modal perniagaan asingkan dalam akaun yang lain. jangan usik.

    buat pusingan modal dalam beberapa cabang perniagaan yang membolehkan dapat untung yang lumayan kecuali program kayap. hahahaa…

    gerenti diluluskan oleh kerajaan kpdnhep malaysia. huhuuu…

  6. dott-com says:

    huhuhu…perghhhhhhhh…penerangan pjg lebar ko bg fatah 🙄

  7. randavi says:

    pelaburan internet 99 Peratus penipu 👿
    saya pernah tertipu.

  8. abdfatah says:

    maka sesungguhnya ia telah terbukti akan menyusahkan ramai orang dan merugikan banyak pihak yang terjebak dengan kelicikan penipuan yang dicipta oleh mereka yang punya kepentingan untuk diri mereka sendiri…

  9. titan says:

    EHm. So, gi la baca ebook tu. Aku pun baru je beli. Memang maklumat tu sebahagian besarnya aku dah tahu. Dan ada juga yg aku tak tahu. Beli je. RM10 baru..

    Apapun..skim cepat kaya dah tak semudah dulu. Orang sekarang dah reti pakai otak sket.. 😐

  10. noorizam says:

    aku dalam proses nak masukkan revolusi skim-skim terkini. tq titan for support!

  11. zuhairy says:

    kadang2 org kita ni terlalu ghairah nak cepat kaya. akhirnya, kayap yang jadi,huhu 🙂

  12. saharman says:

    Semua orang mahu kaya laa…. itu pasai tokey skim cepat kaya boleh cepat kaya…. haaaa terbukti memang cepat kaya tapi untuk tokey dan barua barua dia saja laa…….

  13. abdfatah says:

    mereka akan cepat kaya lantaran sambutan yang cukup menggalakkan ramai orang. selagi ada sambutan selagi itu mereka akan terus bermaharajalela dan memperdaya selagi terdaya… hahahahaa…

  14. […] asyik duk kejar skim cepat kayap je yang mengkayakan dalang skim cepat kaya aje. Kena tahu apa taktik yang dipergunakan oleh mereka untuk memperdayakan ramai […]

  15. phero says:

    aku dah berhenti dari angan2 nak cepat kaya sejak dua tahun lalu, enough is enough, when something is too good to be true then it is too good to be true, biarlah perlahan-lahan janji aku puas hati dengan apa yang aku dapat.

  16. Abid says:

    if you ask me… the reason why all this activity is such a success because our people really do believe is instant get rich program.. i am not trying to patronize or condescending..but this kind of mentality should be curb in order to keep peace in society… there no such thing as easy money… persuasion might seem promising but people need to think things realistically, relevantly, reliably, rationally, and real…

  17. deennasour says:

    bak kata Donald Trump,
    satu sen lah yg akan menjadikan cukup satu juta,,,, 💡

  18. abdfatah says:

    satu sen tak terkira memang tak jadi jutawan laa sampai bila-bila… :mrgreen:

  19. abdfatah says:

    makin ramai donload dalang skim cepat kayap tersebut. memang popular sakan nampaknya… cepat cepat selamatkan bajet skim cepat kaya anda.

    kalo dah terbongkar jangan lagi menjadi siputsedut.com… atau duit apa-apa dot com yang tidak bermanfaat. banyak lagi menda berfaedah yang boleh anda join…

    usah lagi bercita-cita untuk cepat kaya dalam masa yang singkat dengan pulangan yang tidak berlipat…

  20. abdfatah says:

    dalang yang lain taknak buat pembongkaran ke…? dalam sms ke? dalang fulus mania ke…?

  21. abdfatah says:

    ko baru buka syarikat baru ke? baguslah banyak kerja nak buat promosi. tunggu dan lihat lah perkembangannya… serupa dengan thequest21 dot com jugak ke…?

    macam tak best aje… termasuk dalam kategori dalang skim cepat kaya. tukang promote je penat buat promote… rm10 je dalang skim cepat kaya tu…

  22. fizi says:

    macam mane nak buat benda ni
    boleh bagi tahu…

  23. abdfatah says:

    nak dapatkan ebook dalang skim cepat kaya tu ke? sila ke website yang ditelah disertakan…

  24. abdul fattah says:

    assalamualaikum.. nama abdul fattah…nak bertanya…boleh saya join dalam bisness anda…saya baru nak belajar..banyak sgt saya terima tapi was-was..camna nak buat bisness…

  25. abdfatah says:

    yea yea nama abdfatah nih… cuba try tengok lokasi wangcyber.com ada banyak maklumat yang boleh anda perolehi di sana…

Leave a Reply

CommentLuv badge