Cari Duit Dengan Contest Earncent 2008

Hari ini nak bagitahu cerita menarik berkenaan satu contest yang sedang diadakan oleh encik titaniumhijau dalam blog buat duit pemburu affiliate beliau yang dinamakan sebagai New-Earncent-Contest-2008 . Beliau dengan bermurah hati ingin memberikan duit raya yang cukup berbaloi untuk direbut oleh sesiapa sahaja bagi menjadi pemenang top ten dalam contest tersebut.

Sebelum ini beliau telah beberapa kali membuat contest dalam blog cari duit beliau tersebut. Dengan penuh selambanya mereka-mereka yang menjadi followers tegar dan juga pengomen tegar akan mencuba sedaya upaya untuk menang contest yang beliau anjurkan. Persaingannya jugak sudah tentunya cukup sengit dengan pengomen tegar yang berterusan menetap dan setia di bangku komputer masing-masing.

Dengan penuh fokus dan komitmen yang tinggi biarpun ada contest atau tiada contest dalam blog beliau purata kunjungan ke blog beliau memang mendapat hits yang tinggi apatah lagi jika beliau membuat contest yang memberikan hadiah yang lumayan berupa wang tunai dan jugak panduan rahsia buat duit dengan internet. Takkan beliau mudah-mudah nak bagi hadiah wang tunai semata-mata… bak kata pepatah yang cukup bermakna…  jika ikan yang diberi akan kehabisan tanpa sebarang kesan, namun sekiranya kail yang diberi berapa banyak ikan pun anda boleh kail ikut suka hati yang suka mengail. Tidak lupa jugak anda boleh mengail ikan untuk mendapatkan duit percuma USD 100 percuma dengan lebih mudah.

Berbalik kepada contest yang beliau anjurkan pada masa kini dengan tawaran hadiahnya yang cukup menarik sebagaimana berikut :

hadiah utama : RM50+pakej bonus rahsia

hadiah kedua: RM30+pakej bonus rahsia

hadiah ketiga : RM20+pakej bonus rahsia

hadiah keempat dan sehingga kesepuloh : sagu hati rm5. ( gua rasa nak sponsor laa rm1 boleh ke?)

Dan satu lagi bonus yang menariknya untuk kesemua pemenang nombor satu sehingga ke nombor sepuloh akan mendapat ebook Panduan VCC dan Tunemoney dengan percuma setelah berhempas pulas follow akan contest tersebut dengan jayanya. Segala peraturan dan panduan penyertaan anda boleh membuat rujukan di ruang legar blog beliau New Contest Earncent 2008.

Sudah cukup lah reviews ringkas berkenaan contest tersebut. Jangan duk menunggu lama… Jom kita reramai serbu contest beliau dengan penuh emosinya. Duit percuma woooooo….

sekian terima kasih.

(Visited 4 times, 1 visits today)

Tags: , ,

3 Responses to “Cari Duit Dengan Contest Earncent 2008”

  1. ihateher says:

    wah. fatah dah setat memburu point nampaknya..

  2. Pertama kali melawat blog ini ,saya beri 5 bintang dengan hati yang iklas ,em..memang banyak info yang berguna kepada saya .

  3. appleblogger says:

    blog earncent memang berbezaa…

Leave a Reply

CommentLuv badge