Cara Nak Lariskan Jualan Dekat Instagram

Nak buat jualan dekat instagram kena ada strategi dan ilmunya yang tersendiri…

Bukan main redah aje nak buat promosi dekat instagram nih…

Macam mana caranya?

letupinsta

Dengan adanya Teknik Nak Lariskan Jualan dekat instagram tersebut akan melancarkan lagi dan meletupkan jualan milik anda…

.

Tips Untuk Naikkan Sales Dalam Instagram.

Jika anda peniaga dalam IG.. ini mesti anda WAJIB JAGA!

1- Followers

Jangan kejar followers yang ramai, tapi kejar targeted followers.

Bina followers sendiri, TRIBE sendiri.

Biar sedikit, tapi kalau mereka setia dengan anda, value per customer tu lebih tinggi.

Sebab tu penting jaga dan tapis siapa followers anda.

2 – Gambar

Instagram tak sama macam FB.. orang akan tengok gambar dulu baru tengok apa anda tulis..

Jadi, hasilkan gmabar yang betul memukau, yang mampu untuk tarik perhatian mereka untuk berhenti dari scroll kebawah.

Anda cuma perlu ada 3 saat untuk tarik perhatian mereka.

3 – Hashtags

Walaupun nampak simple, tapi sebenarnya ada banyak benda yang anda boleh manipulate atau gunakan dengna ‪#‎tags ni.

Nak kuasai enjin carian dalam IG pun perlu guna #tags yang betul

Tu belum cerita kegunaan lain lagi.

4 – Caption

Caption umpama support pada gambar.

Setiap gambar ada cerita sendiri, tapi tak semua orang faham apa yang nada nak sampaikan.

Sebab tu andaperlukan caption yang juga dapat menarik perhatian orang untuk baca dengna lebih lanjut.

Jaga 4 elemen ni je dulu, nanti anda akan nampak impaknya..

Nak tahu lebih detail bagaimana nak kuasai pemasaran dalam Instagram seterusnya naikkan sales dalam IG?

Info selanjutnya dekat sini ->>> Teknik Jualan Instagram

(Visited 98 times, 1 visits today)

Tags: , , ,

2 Responses to “Cara Nak Lariskan Jualan Dekat Instagram”

  1. Untuk yang suka post gambar, kena beri perhatian yang lebih pada IG, dan lihat bagaimana IG dapat bantu hasilkan jualan yang lumayan 😀
    sabree hussin Ada buat post menarik di blog beliau…Bagaimana cara MUDAH buat perbandingan harga dan pakej untuk hotel pilihan?My Profile

  2. Memang target untuk dapatkan real followers untuk ditukarkan ke prospek
    Noriza Rahman Ada buat post menarik di blog beliau…Testimoni Akibat Jerawat, Muka Berparut dan KusamMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge