Busby SEO Challenge | Win $5000 Contest | SEO Challenge

seo-challenge.png

Busby SEO Challenge contest is begin. If you want to take a chance to win $5000 in the contest. You can start right now from Jun until 31 August 2008.

If you don’t win this SEO Challenge is okey tokey. Don’t woorry about it. You can learn Belajar SEO from your participant. Not only the experiment or experiance you can get. YOU can start earning some extra knowledge with keyword or phrase or longtail searching word adfter this Busby SEO Challenge. Interesting right? Right or not? Of course not wrong anywhere.

Are you Dare To Win Prizes from Busby SEO Challenge?

 

Here The Rules about the contest : Busby SEO Challenge.

I hope you can take a chance to BELAJAR and improve your SEO skill.

Go and get start you’re challenging with Busby SEO Challenge

—————————

kepada mereka yang berminat dengan cabaran SEO challenge contest boleh cuba try test skill seo masing masing.

apa yang perlu anda lakukan? senang dan mudah sahaja. ikuti langkah mudah resepi BELAJAR masakan tomyam SEO asam pedas yang disesediakan sebagaimana berikut :

——————————————————

“Copy this entry here:

  1. Copy The List Below into a blog post of yours.
  2. Add Your Link To The List
  3. Comment On This Post So That We Can Update The List With Your Link
  4. Watch the rank of our Malaysian Busby SEO Challenge in Google..

Busby SEO Challenge Malaysian Participant

  1. Busby SEO Challenge by Makmal Cyber
  2. Busby SEO Challenge by Norhafidz
  3. Busby SEO Challenge by taukey
  4. Belajar Busby SEO Challenge by abdfatah

See the original post : http://blog.makmalcyber.com – We Update The List Daily about Busby SEO Challenge.”

�———————————————–

Very Compete Competition Contest.

sekian terima kasih

(Visited 42 times, 1 visits today)

Tags: , , ,

23 Responses to “Busby SEO Challenge | Win $5000 Contest | SEO Challenge”

  1. Alindi says:

    Do you join this contest? Sounds challenging.

  2. seo sifu says:

    kena lepaskan challenge wang cyber dulu
    lepas tu, barulah boleh pergi international 🙂

  3. abdfatah says:

    try it or not try it… :mrgreen: boleh try aje kalo taknak join. kalo dah nampak jalan nak dapat boleh laaa try hantar borang penyertaan… hahahaa…

    memang takleh nak challenge laa. boleh cuba kalo nak. usaha laa mana yang patut…

  4. Aku tak join tu walaupun idaman kalbu melihat hadiah beribu, yang pastinya sphereteam ngan imfreak team tu mendahului carta… berbelas ribu dah backlink diorang tu. Baik aku target peringkat negeri dulu, lain kali jadi pasukan kebangsaan ler. 😆

  5. nasrun says:

    Ilmu ape ko gune ni fatah? Dah kat page no 3 je post ko ni.. hehe..

  6. abdfatah says:

    takder orang nak cari kat malaysia. depa cari area dot com bukan dot my punya google…

    tetiba aje ada dalam web google malaya laa pulak…

  7. abdfatah says:

    wohohoho… kalo type “seo challenge” ada juga. kalo ada compete punya dah merudum ke nomor berapa berapa entahnya…

  8. abdfatah says:

    saudara norhadfiz berada di ranking 13 dalam google dot com untuk keyword frasa Busby SEO CHALLENGE.

  9. abdfatah says:

    digitalplannet.blogspot.com

    berada di angka 29 punya ranking dot com google. boleh kejar lagi tu untuk cabaran BUSBY SEO CHALLENGE. derang nih dah ada kemahiran… kalo compete dot my kejap aje laa merudum saya punya site kena tendang oleh derang…

  10. Busby SEO Challenge says:

    Fatah.. aku nak letak link ko ni dalam bersama-sama mengharumkan nama Malaysia..

    Aku yakin korang dua orang leh menang lau buat betul2..

  11. abdfatah says:

    ahahaha… ramai lagi yang participant buat entry… coba ramai2 buat entry bubuh keyword frasa tersebut kemudian solek2 laa sikit agar mesra seo pakcik google tu… bleh tanya juara “belajar seo” selepas contest nanti… dah ramai yang join pun.

  12. Norhafidz says:

    good luck fatah , sama2 kite cuba 🙂

  13. taukey says:

    aku nak join gak. aku nak join gak. wakakakaka

  14. Nasrun says:

    Thanks Fatah,

    Tapi track back dari blog ko tak sampai naper yer?

  15. Nasrun says:

    Sory double post.. Link blog ko tak letak ke dalam list? Nanti orang copy takde lak list ko..

  16. samdaddycool says:

    aku dah post dlm blog aku pasal ni fatah,… nama ko ada sekali.. tapi aku tak masuk, just support je… :mrgreen:

  17. Nasrun says:

    Kenapa gerabak aku tak sampai lagi?

    Gerarabak ko dah samapi.. haha..

  18. Busby SEO Challenge » My Fellow Friends Compete in Busby SEO Challenge says:

    […] Busby SEO Challenge – by Abdfatah […]

  19. firdaus says:

    aku dukung aja lah….
    lagipula.. SEO juga tidak selalu jadi terget utama saya…

    Salam

  20. abdfatah says:

    yang nih lagi penat nak kejor… power sakan laa kemahiran seo derang nih….

  21. […] sesiapa yang pernah mengalami masalah ini? Terima kasih kepada Abd Fatah yang juga merupakan peserta SEO Busby Challenge , beliau telah memberitahu saya mengenai perkara […]

Leave a Reply

CommentLuv badge