Buat Duit Dengan Jutawan Blog | Blogger Profesional

Blog sudah semestinya telah menjadi fenomena seluruh dunia. Sudah tentunya banyak blog telah dibina setiap hari sama ada aktif atau tidak terpulang kepada individu tersebut mahu buat duit dengan blog ataupun tidak.

Buat duit dengan blog pun boleh jadi jutawan ke? Mana mungkin boleh menjadi jutawan dengan hanya berblog. Kekangan masa, kekangan idea. Mereka yang sibuk itu ini. Terkejar-kejar sana sini mengejar bola yang tak pernah dapat biar ramai sepak terajangnya.

Jadi bagaimana mahu menjadi blogger profesional dalam usaha mencari koleksi wang dari internet? Sudah tentu ada caranya yang boleh anda ikut dan mantapkan pencarian status jutawan blog idaman anda. Bagaimana mahu bermula untuk menjadi jutawan blog?

Jika anda mahu tahu anda boleh menjenguk blog jutawanblog.com yang akan membicarakan panduan berkaitan bagaimana anda boleh bermula sebagai blogger profesional secara sambilan atau sepenuh masa.

Mas Dino kini sedang memperkenalkan idea jutawan blog profesional ini kepada anda secara langkah demi langkah. Apa yang penting adalah keyakinan diri anda untuk berdepan dengan cabaran sebagai blogger profesional dan berjaya.

Beliau cukup aktif dalam perniagaan ebay dan telah bergelar jutawan untuk seketika waktu. Macam-macam perniagaan yang telah beliau ceburi termasuk MLM sehinggalah syarikat MLM yang disertainya gulung tikar tanpa sebarang mesan. Selepas itu beliau telah bergelar jutawan dalam bentuk matawang usd. Kemudian beliau sekali lagi kecundang dan kerugian sehingga RM10 juta dalam forex lantaran silap perhitungan.

Namun semangat juangnya terus membara dan kemudian beliau bangkit kembali dengan penglibatan beliau dalam program affiliate, perniagaan ebay dan penulisan blog. Takkan nak biarkan begitu sahaja peluang untuk cari duit dari internet. Maka lahirlah jutawan blog untuk memberikan panduan kepada anda yang mahu menjad jutawan blog. Siapa taknak jadi jutawan kan kan kan kan kan?

Beliau jugak sedang membuat pakatan berganda untuk melipatgandakan lagi usaha ke arah menjadi usahawan dengan kerjasama penggiat utama ebay. Boleh jenguk laman web usahawan ebay ini.

Jadikan kisah hidup Mas Dino tersebut pengajaran yang berguna. Anda boleh belajar buat blog dengan penuh minatnya. Maka cara yang boleh anda ketengahkan bakat penulisan anda tersebut ialah dengan mendapatkan panduan untuk menjadi blogger profesional dari jutawan blog dan dengan jayanya tanpa rasa putus asa. Peluang masih ada untuk anda menjadi jutawan. Selain dari itu beliau jugak ada menyediakan platform forum untuk anda mendapatkan apa-apa maklumat yang berguna dari blog tanyasifu.com

Tidak lupa jugak jika anda mahu membuat reviews berkenaan jutawan blog. Sila ke sana dengan segeranya.

Kalo nak tahu cerita berkaitan Mas Dino sila ke sini.

sekian terima kasih.

(Visited 5 times, 1 visits today)

Tags: , , ,

5 Responses to “Buat Duit Dengan Jutawan Blog | Blogger Profesional”

  1. Richie says:

    bro.kenapa dekat home blog kau , sidebar tak kluar?

  2. abdfatah says:

    tak kuar ke…? okey je tengok sini…

  3. titan says:

    nanti aku wat review. Sekarang sibuk sket.. 🙂

  4. azwan says:

    macam-macam dah sekarang kan. tapi, kena kena berhati-hati jugak antara yang tulen dan scam

  5. rockhock says:

    weiii…semua yang nak wak blog,web site kene bayar kalau nak tahu wat camne….tade ke yang pree…kan mudah..ni nak kene bli tu la ni la…hahhhaahahaaa 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆

Leave a Reply

CommentLuv badge