bill gates nak bagi duit mudah?

Emel send to me in my inbox. This is a junk of spamm…

========================================================

dear Friends, Please do not take this for a junk letter. Bill Gates is sharing his fortune. If you ignore this you will repent later. Microsoft and AOL are now the largest Internet companies and in an effort to make sure that Internet Explorer remains the most widely used program, Microsoft and AOL are running an e-mail beta test.

When you forward this e-mail to friends, Microsoft can and will track it (i f you are a Microsoft Windows user) for a two week time period.

For every person that you forward this e-mail to, Microsoft will pay you $245.00, for every person that you sent it to that forwards it on, Microsoft will pay you $243.00 and for eve ry th ird person that receives it, you will be paid $241.00. Within two week! s, Microsoft will contact you for your address and then send you a cheque.

======================================

What’s is this? Apo citer nih bro! Citer karut dari kayangan datang lagi. Buat laa citer yang lebih menarik lagi. Cara yang paling buang masa atas muka bumi ini. Ini citer karut dari mereka yang nak dapatkan duit mudah.

Apohal Bill Gates nak bagi duit dollar begitu mudah aje… takder cara lain ke Bill Gates nak bagi duit kepada ramai orang?

Saya dah tanya Bill Gates punya foundation dan mereka mengesahkan ia sekadar tipuan semata-mata untuk meremehkan imej Bill Gates Foundation. Kalo nak duit dari bill gates mintak aje laa secara direct dengan mereka. Boleh gak mereka tolong sedikit sebanyak mana yang patut… itupun kalo teringin sangat nak dapatkan duit dollar Bill Gates tersebt…

Cuba hangpa semua email ke Bill Gates Foundation bertanyakan menda nih dan jawapannya dah tentunya mengecewakan anda yang mahukan cek mudah dari Bill Gates tersebut…

==================================

Cerita terhangat masa kini…

KEPUPUSAN NETWORK MARKETING…

(The Death Of Network Marketing….)

Info kedua yang lebih menarik jika anda mahu….

Telitikan tawaran menarik ini dan anda perlu mengambil perhatian yang serius berkenaan berita menarik ini…

Inilah berita yang anda nantikan untuk memperolehi pendapatan secara sambilan yang disahkan anda boleh mendapat hasil yang sepatutnya dan ia bukannnya omongan kosong semata-mata…

Jadi rebutlah peluang ini untuk mengetahui berkenaan KEMATIAN JARINGAN PEMASARAN atau lebih dikenali sebagai The Death of NETWORK MARKETING…

Alahai… belum apa-apa dah mati ke? Itu belum pupus lagi… Kalo kepupusan network marketing lagu mana pulak? Dah tentunya jadi lagu senario laa pulok…

Apohalpun kepada anda yang mahukan berita menarik tersebut…. Anda boleh mendapatkan info berkaitan KEPUPUSAN NETWORK MARKETING tersebut di sini dengan seberapa segera yang segera...

Jangan ketinggalan… Jika tidak… anda akan kerugian mendapatkan maklumat yang berguna ini.

Apa hal pulak cerita kepupusan network marketing???

Dapatkannya dengan segera!!! Download segera!

Kenapa kena download?

Sebab utamanya adalah untuk menambahkan pendapatan secara sambilan ke dalam akaun paypal anda. Itupun jika anda beminat… kalo tak berminat lupakan sahaja. Jangan peduli apa-apa…

Berapa banyak yang akan anda perolehi hasil dari sebaran am report percuma tersebut dan berapa ramai yang akan download? Anda akan dapat USD0.25 sen. Kira-kiranya dari tukaran semasa adalah RM0.85 sen. Kira-kira berbaloi jugak laa sekiranya hanya purata 100 orang member-member atau kengkawan anda yang download report percuma tersebut…

Klik di sini dan lakukan tindakan segera untuk membuat pendaftaran.

thedeathreport2.jpg

sekian terima kasih…

(Visited 16 times, 1 visits today)

Tags: , , , ,

17 Responses to “bill gates nak bagi duit mudah?”

  1. emptyspace says:

    yg menariknya.. masih ada yang percaye.. haha.. kesian..

  2. Coghan » bill gates nak bagi duit mudah? says:

    […] Check it out! While looking through the blogosphere we stumbled on an interesting post today.Here’s a quick excerptbill gates nak bagi duit mudah? December 1, 2007 – 12:06 pm Emel send to me in my inbox. This is a junk of spamm… ======================================================== dear Friends, Please do not take this for a junk letter. Bill Gates is sharing his fortune. If you ignore this you will repent later. Microsoft and AOL are now the largest Internet companies and in an effort to make sure that Internet Explorer remains the most widely used program, Microsoft and AOL are running an e-mail be […]

  3. aaradhana » bill gates nak bagi duit mudah? says:

    […] Check it out! While looking through the blogosphere we stumbled on an interesting post today.Here’s a quick excerptbill gates nak bagi duit mudah? December 1, 2007 – 12:06 pm Emel send to me in my inbox. This is a junk of spamm… ======================================================== dear Friends, Please do not take this for a junk letter. Bill Gates is sharing his fortune. If you ignore this you will repent later. Microsoft and AOL are now the largest Internet companies and in an effort to make sure that Internet Explorer remains the most widely used program, Microsoft and AOL are running an e-mail be […]

  4. kliquee » bill gates nak bagi duit mudah? says:

    […] Check it out! While looking through the blogosphere we stumbled on an interesting post today.Here’s a quick excerptbill gates nak bagi duit mudah? December 1, 2007 – 12:06 pm Emel send to me in my inbox. This is a junk of spamm… ======================================================== dear Friends, Please do not take this for a junk letter. Bill Gates is sharing his fortune. If you ignore this you will repent later. Microsoft and AOL are now the largest Internet companies and in an effort to make sure that Internet Explorer remains the most widely used program, Microsoft and AOL are running an e-mail be […]

  5. milner » bill gates nak bagi duit mudah? says:

    […] Check it out! While looking through the blogosphere we stumbled on an interesting post today.Here’s a quick excerptbill gates nak bagi duit mudah? December 1, 2007 – 12:06 pm Emel send to me in my inbox. This is a junk of spamm… ======================================================== dear Friends, Please do not take this for a junk letter. Bill Gates is sharing his fortune. If you ignore this you will repent later. Microsoft and AOL are now the largest Internet companies and in an effort to make sure that Internet Explorer remains the most widely used program, Microsoft and AOL are running an e-mail be […]

  6. DG-kult » bill gates nak bagi duit mudah? says:

    […] Check it out! While looking through the blogosphere we stumbled on an interesting post today.Here’s a quick excerptbill gates nak bagi duit mudah? December 1, 2007 – 12:06 pm Emel send to me in my inbox. This is a junk of spamm… ======================================================== dear Friends, Please do not take this for a junk letter. Bill Gates is sharing his fortune. If you ignore this you will repent later. Microsoft and AOL are now the largest Internet companies and in an effort to make sure that Internet Explorer remains the most widely used program, Microsoft and AOL are running an e-mail be […]

  7. Jie says:

    :mrgreen: pernah dpt email camgini 2-3 thn lepas… ingat senang ke nak senang?

  8. aman says:

    banyak gak emel camnie aku dapat. 😀

  9. Amir says:

    Ini emel mengarut jer..

  10. starline says:

    kalau betul duit free saya pun nak jugak.hehehe :mrgreen:

    tapi kalau follow email camni bukan dapat duit free tapi kita pulak bagi duit free kat dia.hehehe

  11. vangardx says:

    haha..aku dapt email nie jgk..cam biasa masuk spam nyer koleksi la..haha..tp kalau dia bagi betul camana? 😛

  12. Noorizam says:

    sekarang nih peraduan loteri lak.. macam macam.. ohoho

  13. zool says:

    Apa jadah nya dia nak bagi duit pada orang yang dia tak kenal… Biasalah tu.. SPAM jahat..

  14. abdfatah says:

    kepupusan network marketing? kenapa…? kenapa…?

  15. abdfatah says:

    apa kata anda join dengan segera. jangan ketinggalan. dan mari kita membuat kiraan secara totalnya berapa yang akan anda dapat… jom kita buat kira-kira dengan kepupusan network marketing tersebut…

  16. abdfatah says:

    peringatan jugak laa kepada mereka yang hantar email bill gates tersebut agar tak perlu susah payah lagi nak hantar cakoi spamm banyak2 sekiranya nak mendaftar dengan kepupusan network marketing ini pula walaupun terbukti hasilnya…

    sebabnya ramai yang tak suka cakoi spamm tersebut..

  17. smartzul says:

    Kat wangcyber.com saya ada buka satu topik pasal emel tersebut. Ia ada hoax email.

Leave a Reply

CommentLuv badge