Berbaloikah ViewMalaysia | Vmholiday Pakej Percutian?

Berbaloikah viewmalaysia dan pakej vmholiday malaysia? Ada sesiapa yang mempunyai pengalaman kejayaan dalam usaha mempromosikan viewmalaysia dan vmholiday? Berapa ramai yang sudah join dan berapa ramai yang sudah berjaya? Ada sesiapa yang telah berjaya memperolehi pendapatan dari hasil penggunaan viewmalaysia itu sendiri ataupun dari segi kos bayaran kehlian yang telah anda keluarkan.

ViewMalaysia.com

VmHoliday.com

Adakah ia berbaloi?????

(Visited 7 times, 1 visits today)

Tags: , ,

15 Responses to “Berbaloikah ViewMalaysia | Vmholiday Pakej Percutian?”

  1. azwan says:

    ntah, bebrbaloi ke? kau pernah masuk and promote?

  2. abdfatah says:

    aku dah masuk dan dah buat redeem dan sehingga sekarang viewmalaysia masih dengan songehnya yang entah apa-apa…. takder jaminan kembalian wang nampaknya… hangus rm150 aje… buang karan aje viewmalaysia nih…

  3. deennasour says:

    rugi 150 sudah?
    kenyang makan kfc kalau utk makan

  4. Raja Kamil says:

    Erm, rugi RM150 tu maksud hang, dah bayar tapi tak pulangkan duit atau, hang dapat buat jualan tapi tak dapat komisen ?
    Yang mana satu ek?

  5. KampungBoy says:

    Klau ko dah ad mimpi buruk dengan bndatu, cepat aq tolak jauh2….xsangka ko pun join skali

  6. abdfatah says:

    hahahaa… dah bayar tu satu hal punya. komisen masyuk entah yer ke tidak tak tau laaa…

    bayaran dah settle lama dah untuk daftar rm150 tersebut.

    kemudian komisen yang “nampak masyuk” dah cuba redeem untuk dapatkan cash. namun cukup kecewa. gagal dan terus gagal…

    forum pulak bagaikan mati hidup segan tapi tak mau jalan… what the case viewmalaysia…

    contact admin? memang hampeh….

    maaf yer kalo terkasar…

    apa respond admin viewmalaysia?

  7. abdfatah says:

    ada jugak yang mengadu kat aku komplen pasal admin viewmalaysia dah berulangkali hubungi namun sangat sangat tersangat mengecewakan… buat dono aje…
    beliau nak buat tuntutan balik duitnya… tak tau laa apa citer sekarang…

    lepas tu ada yang kebetulan contact aku nak join maka dengan selambanya aku “belasah” aje ler sehingga tak terjoin… hahahaa… tawar hati jadinya bila tengok forum viewmalaysia tak bermaya…

    maaf viewmalaysia…

  8. azwan says:

    apalagi, spam kan je forum dia tu. at least bagi dia letih nak memadamkan nya semula 🙂

  9. abdfatah says:

    forum ke.. email ke.. mesej pendek ke… semuanya tak layanzzz daaaa…

  10. chuckiesd says:

    Kalau ko berkata begitu..nampak gayanye viewMalaysia n Vmholiday hanya hangat sahaja…tapi tak meletup laa..

  11. mancai says:

    huhuu…baik gi holiday sendiri dan pakej sendiri….kalau yang tak tau tu redah je… kalau tak kena tipu….lagi parah… huhuhuhu

  12. abdfatah says:

    ini zaman 2007 punya posting citer pasal viewmalaysia.

    http://associatesmalaysia.blogspot.com/2007/11/viewmalaysiacom-scam.html

    yang ini pulak citer terkini…

    http://www.wangcyber.com/forum/ada-sesiapa-yang-tahu/10683-nak-tanya-pasal-viewmalaysia-post142110.html

    persoalannya kenapa viewmalaysia buat dono aje tanpa sebarang respond mempertahankan program tersebut. nih dah seminggu nih posting berkenaan viewmalaysia. apa respond pun takder……

    baik anda yang berkira-kira nak join simpan aje duit anda dengan selamatnya untuk membuat modal menda lain….

    hey viewmalaysia… wack up bebeh… open your eyes.

  13. samdaddycool says:

    .. hmm.. bunyi macam dah kena ‘kencing’…..

  14. BAGAK says:

    percubaan yang gagal nampaknya

    cuba lagi

    ——–
    abdfatah : malas laa nak cuba cari pasal dengan viewmalaysia. buang karan aje aaaa…

  15. abdfatah says:

    viewmalaysia tipu…???

    viewmalaysia scam…???

Leave a Reply

CommentLuv badge