Anda Mesti Nak Tahu Mengapa Ramai Peniaga Onlline Tak Kekal ???

niaga online

Nak Tahu Mengapa Ramai Peniaga Onlline Tak Kekal?

Jika anda berniaga online anda kena baca tip ini untuk kebaikan bisnes anda.

2 sebab mengapa peniaga online cepat bungkus.

Sebab 1: Tiada plan jangka masa panjang

Ramai peniaga hanya fokus bagaimana nak jana traffik sahaja tanpa fikir bisnes jangka panjang, dan bila kesusahan muncul tak tahu apa nak buat.

Sebab 2: Tidak mempunyai pelanggan tetap.

Ramai yang suka beriklan terutama guna fesbuk ads, tetapi apa yang kelihatan adalah tidak ramai yang mempunyai pelanggan tetap “Loyal Costumer”

Jadi jika anda nak kekal dalam bisnes “Plan Strategi” anda sekarang

Atau,

Mahukah anda belajar bagaimana nak plan “Strategi Marketing” produk milik anda yang telah beliau amalkan di ketika ini?

Jika berminat luangkan masa beberapa minit untuk anda baca di sini apa yang anda bakal belajar…

Klik sini untuk info : Funnel Bisnes Jana Pendapatan Sambilan

 

(Visited 34 times, 1 visits today)

Tags: , , , , ,

5 Responses to “Anda Mesti Nak Tahu Mengapa Ramai Peniaga Onlline Tak Kekal ???”

  1. Afzai Afandi says:

    Untuk memulakan ramai yang boleh buat, tetapi untuk mengekalkan tu yang ramai tak mampu nak buat…dan selalunya yang mampu mengekalkan itulah yang akan berjaya
    Afzai Afandi Ada buat post menarik di blog beliau…Cara Menghentikan Auto Play Video di FacebookMy Profile

  2. Betul jugak tu, kalau nak lama berniaga kena ada pelanggan tetap dan ada repeat buying dari pelanggan yang sama. Kalau setiap masa nak kena cari pelanggan baru… susah la

  3. titan says:

    memang ramai yang dah hilang.

    macam biskut.

    pastu..masuk mlm.

    haha..
    titan Ada buat post menarik di blog beliau…TNX.net dah mati.My Profile

  4. siti hazreen says:

    mungkin juga didorong dengan kesibukan sehingga tak update berita-berita terkini di media sosial, lama-lama diorng hilang

  5. ramai juga hilang, saya memang perasan, semoga saya terus kekal dan lebih baik
    Raihanah Ahmad Ada buat post menarik di blog beliau…Tips Rawati Anak Bronchitis / AsthmaMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge