Ada apa dengan afzai afandi?

Cerita hari ini berkenaan satu blog contest akhir zaman untuk akhir tahun 2008. Contest ini dijalankan oleh encik afzaiafandi di sini. Sila ke sana dengan segera.

Pendapatan internet Perkongsian maklumat Pandangan Peribadi

Inilah tema terunggul blog beliau. Mantap dan bergaya ….

Contest tersebut berlangsung dari 25 november sehingga 25 disember 2008. Pemenang adalah muktamad dan sebarang bantahan mestilah menggunakan wang tebusan realiti rm2092092009 sahaja.

Persoalannya bagaimanakah contest ini akan berlangsung?

Contest ini akan bergerak setelah mempunyai 3 syarat utama sebagaimana yang termaktub dalam undang undang negara perak darul ridzuan.

Syarat untuk penghantaran artikel :

-Anda perlu menghantar artikel kepada beliau. Tema artikel yang kehendaki perlu ikut kehendak dan selera tema pilihan blog beliau. Artikel berkaitan dengan artis2 ke ataupun isu politik ke dan perkauman ke akan ditendang dengan selambanya.

-Penulisan artikel jangan ikut sedap nak buat sehingga tersangat pendek dan juga jangan teramat panjang ikut suka hati nak tulis. Jika boleh tidak ada lagi kat mana-mana blog. Sekiranya ada ia akan dikesan menggunakan copyscape. copy paste tak main laa..

-Bayaran untuk artikel yang diluluskan oleh badan penapis filem adalah RM3. Banyak mana pun  nak hantar artikel ikut suka hati laa. Namun demikian artikel anda sudah tentunya perlu mendapat kelulusan majlis raja-raja perak terlebih dahulu sebelum dapat disiarblogkan. Manakala bagi artikel yang tidak dapat diterima oleh akal fikiran akan dipulangkan dengan selambanya.

-Berapa banyak artikel anda yang tersiar dalam blog beliau maka banyak itulah artikel anda akan mendapat bayaran dari encik afzai afandi. kalo 10 artikel dah tentunya bayaran adalah rm30. Lumayan kan???

Ganjaran kepada penghantaran artikel yang anda hasilkan tersebut akan mendapat pulangan sebagaimana yang berikut :

* PERTAMA : Wang tunai sebanyak RM30 + WP Themes Premium (PLR) + 30 minisite template (MRR) + Cover Software (MRR)
* KEDUA : Wang tunai sebanyak RM20 + WP Themes Premium (PLR) + 30 minisite template (MRR) + Cover Software (MRR)
* KETIGA : WP Themes Premium (PLR) + 30 minisite template (MRR) + Cover Software (MRR)

Ada lagi ganjaran tambahan yang lebih menarik lagi sebagaimana berikut : Ini adalah untuk mereka yang aktif membuat komen bernas di blog beliau.

* PERTAMA : Wang tunai RM15 +  WP Themes Premium (PLR)
* KEDUA : Wang tunai RM10 +  WP Themes Premium (PLR)
* KETIGA : Wang tunai RM5 +  WP Themes Premium (PLR)
* KEEMPAT : Wang tunai RM5 +  WP Themes Premium (PLR)
* 5 x hadiah saguhati : WP Themes Premium (PLR)

Anda pasti tidak akan kecewa.

Sebelum tu nak citer sedikit berkenaan encik afzaiafandi yang budiman tersebut :

Saya lebih senang dikenali sebagai Afzai Afandi. Mula menceburi bidang internet ini sejak akhir tahun 2005.Kini saya memandang perniagaan internet ini merupakan satu bentuk perniagaan yang amat bersesuaian dengan diri saya.Ini kerana perniagaan internet tidak memerlukan modal yang banyak tetapi mampu untuk menghasilkan pulangan yang lumayan.

Banyak informasi berguna yang anda boleh manfaatkan sebagai panduan dalam dunia internet. Beliau telah menggunakan platform blog berbayar dengan jayanya pada tahun 2007 setelah setahun penggunaan blog percuma. Blog berbayar dah tentunya lagi best. Beliau juga telah berjaya memperolehi pendapatan melalui penggunaan medium internet untuk menambahkan pendapatan sambilan.

Namun cukup kecewa dengan kerenah google… nak tahu kena selongkar blog beliau. Sebelum ini beliau jugak telah membuat contest yang mendapat sambutan yang menggalakkan juga. terkini sebagaimana yang anda tahu contest lagi untuk anda semua…

Itu sahaja makluman ringkas saya untuk contest tersebut. Orang lain mesti lagi power reviewnya. Ngetop aaaaaa… sekian terima kasih.

(Visited 13 times, 1 visits today)

Tags: , ,

8 Responses to “Ada apa dengan afzai afandi?”

  1. farahaznil says:

    ho ho ho..ko pun join rupanya..hi hi hi

  2. abdfatah says:

    saje je meriahkan suasana hujung tahun 2008. 2009 sudah semakin berumur dah… hahahahaa

  3. cencurut says:

    hahaha… gua pon nak join gak… hehehe… buleh gak buat topup henfon.. hehehe

  4. hariaie says:

    wahhh…nk join gak lah…sambil belajar sambil menang…

  5. farahaznil says:

    alorhhhhhhhhhhhhhhhhh…rmi nyer nak msk..tergugat aku dol..huhhuuu…sedih2..

  6. rajapayloadz says:

    kalau ada masa. aku wat sesuatu untuk afzai aa..

  7. farahaznil says:

    utk afzai ke utk hadiah nyer titan?ekkekekeke

  8. Afzai Afandi says:

    Dah 7 tahun dah usia entry ni….blog lama aku pun dah hilang dari alam maya setelah takmenaktifkan diri dengan dunia blogger

    Alhamdulillah kini kembali semula ke persada bloggr

Leave a Reply

CommentLuv badge