Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan?

Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan

Tahukah anda bahawa Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan?

Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan

Vitamin shaklee? Bagus untuk kesihatan?

Biasa dengar dah pasal shaklee kan?

Ada yang akan bertanya lagi pasal Shaklee…

“Nak tanya soalan sikit… Betul kah Vitamin Shakle Bagus Untuk Kesihatan?”

Eh dah tentunya betul. Kenapa? Tak percaya kah?

Shaklee yang cukup popular dengan pengeluaran produk kesihatan.

Kalo tak biasa dengar bleh search dekat google citer pasal shaklee…

Kenapa dengan vitamin shaklee?

Kenapa bagus untuk kesihatan?

Vitamin? Biasa jumpa dah kalo dekat farmasi atau tatkala berjumpa dengan doktor. Paling biasa jumpa vitamin A,B,C,D,E.

Selalu anda akan bertemu dengan vitamin lalu makan. Tak lalu nak makan mesti akan pekena vitamin lalu makan jika jumpa doktor. Tak gitu?

Anda tentunya seringkali jugak terserempak dengan dialog berikut dalam sebuah filem :

“Dey kenapa dengan dia nih?

Doktor dengan yakinnya cakap. Kurang vitamin…

Hape kebenda vitamin tu?”

Lebih kurang begitu laa…

Shaklee dah tentu adalah sebuah syarikat pengeluar produk kesihatan. Vitamin shaklee bagus untuk kesihatan dan anda boleh guna untuk diri sendiri atau boleh beritahu orang lain untuk menjaga kesihatan dengan produk shaklee. Produk shaklee adalah pemakanan tambahan dan bukannya ubat ubatan sebagaimana yang anda ketemui dekat farmasi atau tatkala bertemu dengan doktor untuk rawatan kesihatan.

Vitamin shaklee bagus untuk kesihatan jika anda telah menggunakannya untuk seisi keluarga anda. Jika tidak menggunakannya atau tidak tahu berkenaan vitamin shaklee dah tentunya anda tidak akan tahu sampai bila bila pasal vitamin shaklee ini. Jika dah guna dan amalkan sebagai pemakanan tambahan dalam kehidupan seharian anda maka anda akan dapat merasai perbezaannya dari segi kesihatan dan juga dari segi ekonomi kewangan anda sekeluarga.

Kisah saya dulu dengan shaklee sekadar berdaftar sebagai ahli sahaja. Tak gerak gerak ke mana mana pun. Daftar dan berlalu pergi. hehehee…

Meeting motivasi shaklee pun bagus jugak. Ada setiap minggu. Tapi tak gerak gerak sebab macam biasalah kena buat kerja closing costumer dan citer pasal produk… Nak citer pasal produk vitamin shaklee bagus untuk kesihatan kena mantapkan ilmu berkaitan produk dah tentunya… Kena belajar dan berlatih teknik dan cara closing yang mantap. Tak kena gaya cara dan teknik closing produk shaklee jawapanya adalah mereka akan lari berlalu pergi dari anda.

Jika anda mementingkan kesihatan tubuh badan dalam kehidupan seharian maka dengan itu anda boleh mencuba sendiri vitamin shaklee bagus untuk kesihatan sekeluarga. Jika anda menjadi ahli dah tentunya anda boleh berjimat untuk mendapatkan produk yang berkualiti dari shaklee. Harga ahli dan bukan ahli dah tentunya berbeza.

Sebaiknya anda berdaftar sebagai ahli untuk lebih penjimatan dan lebih pendapatan. Manfaatkan sepenuhnya peluang yang ada untuk kesihatan dan menambah pendapatan dengan vitamin shaklee bagus untuk kesihatan sekeluarga.

Jika anda mahu guna untuk diri sendiri boleh daftar ahli dan dapatkan produk vitamin shaklee bagus untuk kesihatan ini pada harga ahli. Jika tiada aral melintang anda boleh buat duit dengan shaklee dengan memberikan manfaat kepada orang ramai untuk menjaga kesihatan diri dalam kehidupan seharian.

Artikel ini adalah untuk penyertaan dalam contest akhir tahun 2014 :

Shaklee adalah Produk Kesihatan, vitamin dan supplement yang bagus untuk pemakanan semula jadi yang mempunyai rangkaian pengedar jualan terbesar di Malaysia.

Mempunyai pakar-pakar dalam penyelidikan nutrisi yang sentiasa memastikan produk Shaklee Sentiasa Selamat, Sentiasa Bekerja, dan Sentiasa Hijau.

Di Shaklee, mereka percaya alam semulajadi adalah jawapan kepada kehidupan yang lebih panjang, sihat dan produktif.

Dapatkan produk Shaklee dan khidmat nasihat dari pengedar sah Shaklee iaitu: YatiAdam (Perak), WinaWellness (Pulau Pinang), ElnaOmie (Johor Baharu), BondaSihat (Sabah), IzzyAdlina (Selangor), RanauHealthyVitamins (Sabah), ShanaSharafas (Selangor), VitaminSiCilik (Johor Baharu), IreneVitamin (Sabah), SihatVitamin (Seremban).

Jangan lepaskan peluang untuk mencuba produk Shaklee. Sudah ramai yang menggunakan produk Shaklee dan merasai kesannya.

Anda Bila Lagi?

Oh Ya. Contest Bonus Akhir Tahun ini dianjurkan oleh Akma Omar dan ditaja oleh pengedar sah Shaklee serta ditaja oleh Bee Venom Malaysia, Vitamin Kesihatan, Blog Jawatan Kosong Kerja Kerajaan, Jawatan Kosong Kerajaan Terkini, Exam SPA Online, Kongsi Bersama Nora, Dunia Vitamin Resources, dan UmmiMama.

Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan

(Visited 12 times, 1 visits today)

Tags: , , ,

14 Responses to “Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan?”

  1. Ok jugak vitamin ni, aku pakai yang vitamin c, rasa macam vitamin c la hoho

  2. Hero Borneo says:

    bro join contest juga ke..kalau join boleh lengkapkan penyertaan dengan link para penaja..maaf aje nak bagitau

  3. bagus untuk kesejahteraan semua..kesihatan harus diutamakan..: )

  4. titan says:

    ohh..

    orang kurang vitamin kena ambillah kiranya ye..

  5. sensasi2020 says:

    Salam bro…. jomlah kita sertai contest ini, mana tahu ada peluang nak menang. Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan. Hadiahnya cukup lumayan.

  6. Suriya says:

    bagus contest nie..boleh up lagi reputasi vitamin favorite ramai nie

  7. Shah PK says:

    Salam kenal tuan..semoga berjaya :mrgreen:

  8. Ni mesti nak test keyword ni .. hoho .. ejejejejee…

  9. Wan Zawawi says:

    Lor..jom la bro join sekali contest ni,hehehe

  10. Penulisan yang sangat berinformasi mengenai Shaklee.
    Tak terlawan saya.Hehe
    Semoga berjaya insyaAllah 🙂

  11. rokiah says:

    semoga berjaya dalam contest… Shaklee memang best

  12. Azeni Ahmad says:

    Vitamin dan Shaklee memang takdapat dipisahkan dlm dunia kesihatan.
    Tapi kalu kurang vitamin kena, kena ambik vitamin la.. Hehhehehe..
    leh awet muda sekali..:)

  13. Azeni Ahmad says:

    Vitamin dan Shaklee memang takdapat dipisahkan dlm dunia kesihatan.
    Tapi kalu kurang vitamin kena, kena ambik vitamin la.. Hehhehehe..
    leh awet muda sekali.

Leave a Reply

CommentLuv badge