Tempat Menarik Malaysia | Cuti-Cuti Malaysia

Tempat Menarik Malaysia

 

Macam biasa cuti sekolah sudah bermulaa…

cuti sekolah daaa…

Haha… Cuti sekolah dah bermula. Mana tempat menarik malaysia yang bakal anda kunjungi secara berkumpulan dengan kawan-kawan? Atau dengan pakej-pakej pelancongan yang menarik? Sudah pastinya yang lebih meriah adalah pelajar sekolah dengan membuat rombongan lawatan sambil belajar? Tak gitu?

Pakej bulan madu pun boleh juga anda selidik dan membuat tempahan awal mengikut bajet masing-masing atau bila-bila masa yang anda mahukan. Banyak tempat menarik malaysia yang boleh anda kunjungi sempena cuti-cuti malaysia 2007 ini. Jadi sediakan bajet perbelanjaan yang secukupnya untuk pakej percutian anda sekeluarga.

Lokasi tepi pantai sudah tentu adalah pilihan ramai orang. Tidak ketinggalan juga dengan lokasi jeram-jeram yang menghijau dan mendamaikan jiwa raga. Selain dari itu juga pilihan tempat menarik malaysia kepada lebih ramaiย  pengunjung adalah pulau peranginan yang popular seperti pakej ke pulau langkawi, pulau tioman atau pulau pangkor.

Haha… Buatlah pilihan pakej yang sesuai dengan bajet perbelanjaan untuk anda sekeluarga untuk bercuti ke mana mana destinasi percutian pilihan anda. Rancang dan lakukan yang terbaik untuk cuti-cuti malaysia anda untuk masa-masa yang akan datang. Tak kira masa cuti sekolah ataupun masa tak cuti atau dapat cuti kecemasan. Apa yang penting anda perlu rehatkan minda untuk seketika dan menyambung kembali tugasan anda seperti biasa selepas cuti-cuti ke tempat menarik malaysia yang anda kunjungi selesai.

Sekiranya anda mempunyai peluang keemasan untuk bercuti ke mana-mana lokasi percutian tempat menarik malaysia sama ada pakej sendiri atau pakej tawaran hadiah percutian masa kini, anda boleh memilih lokasi percutian idaman untuk rehatkan minda.

Sekian terima kasih…

Mahu percutian dengan bajet rendah?

Klik sini untuk info selanjutnya…

Tempat Menarik Malaysia

Tempat Menarik Malaysia

(Visited 312 times, 1 visits today)


51 thoughts on “Tempat Menarik Malaysia | Cuti-Cuti Malaysia”

  1. ๐Ÿ™„ saya stuju dengan kata-kata dari aswanhadzree.malah tak lama lagi nak buka sekolah.tentu banyal nak pakai duit nak berbelanja.nak raya haji lagi.kalau sekadar gaji bulan bersih rm350.00.macam mana nak melancong?

  2. wow,,dah lama tak komen kat blog bro ni,,
    kursus dan cuti2 di melaka,,,
    melaka mmg syok giler,,
    nice,,
    ramai plak org,,hotel semua full,,dan ada lah tgk org2 yg tidoo di restoran 24 jam,,,kesian,,
    so,,sapa2 blom pg melaka,,jom pg,,
    dan tak sangka plak,,dpt family angkat,,,
    yg best,,,mak engku yg berketurunan raja pahang dan dapat ayah Adam seorang pemuzik dan guru muzik,,,yuhu,,,raya aji kat melaka wooooo

  3. lepas nih kena buat entry terima kasih untuk semua mereka yang datang berkunjung…

    apohal pun terima kasih banyak2 kepada pembaca entry saya yang tak seberapa ini…

    ada kelapangan saya akan singgah laa bagi komen mana yang berkesempatan dan singah2 sekejap… hohooo…

  4. pakej telah terjual dengan banyaknya sebanyak 15 keping buat masa ini. eh eh eh… hanya 15 unit pakej telah terjual melalui website tajaan saya. dan menunggu lagi untuk mereka upgrade dari akaun B ke pakej pendaftaran akaun A.

    memang sukar namun tetap berbaloi walaupun dapat sedikit demi sedikit terkumpul. lama jugak menunggu pakej upgrade nih… tapi takper laa sabor aje laa. menda nih melibatkan kos dan pengeluaran keluar wang. perlukan bajet yang seimbang untuk cuti-cuti rehat minda malaysia…

    sekian terima kasih…

  5. meh kita pi cari tempat percutian yang menarik. … jenguk dan dapatkan pakej pilihan anda… jimatkan bajet anda dengan percutian yang berbaloi dengan bajet anda… anda jimat anda untung…

  6. herm,nk tanye la.da x sesape yang taw tempat menarik di semenanjung malaysia? atau pun area pantai timur ke? sekolah eiyda akan buat lawatan, so sesape sila la beri cadangan tentang tempat-tempat yang menarik di malaysia k ๐Ÿ˜€

  7. boleh try buat research dalam google tu… banyak lokasi menarik yang boleh dicari… dengan pakej2 yang menarik… website pun ada juga … sila laa googlekannya…

  8. ๐Ÿ˜ฅ saya nak sangat pegi makan angin kat pulau-pulau atau pantai yang cantik. Tapi selalunya budget tak cukup untuk saya bercuti. macam mana??

  9. ๐Ÿ˜€ haiii……ngah peninh neh ada duit byk2 xtao nk g melancong kt ne huhuuuu ๐Ÿ™„ ada cadangan x tmpt2 best kt area malaysia ….. ๐Ÿ˜• tolong lorrrr geng….

  10. kekadang cuti ni bleh freshkan minda bg yg keje kuat.tp bukan tuk yg duk umah lepak n makan todo je…xcaya keje kuat xbrenti sebulan bl bleh relax…fuhh Tuhan je tahu ๐Ÿ˜ฏ nyeeerrrr…. ๐Ÿ˜‰

  11. Hi, baru jumpa website yg popular dan menarik hari ini. ๐Ÿ™‚
    Bila sampai cuti sekolah, ramai orang suka pergi ke tempat Nilai 3 shopping di Nilai, Negeri Sembilan. Terutamanya, hari Sabtu dan Ahad. Tempatnya luas dan betul betul boleh habiskan duit. di sini ada sedikit infor tentang tempat ini.

    Nilai 3 Pasar borong
    Kedai di Nilai 3
    Kedai di Textile walk – Nilai 3
    Map ke Nilai 3 drpd Nilai tol gate
    Map ke Nilai 3 drpd Mahkota tol gate

    Harap maklum
    Enjoy~

  12. Pantai timur dah khatam…ad spe2 bley bg cdgn tmpt2 menarik kat sblh utara or selatan..???? hu3… ๐Ÿ˜†

  13. utk mklmt anda sume . . bjk2 larhh brblnje klau xde dwit pmjm kt bank yg brdktn . . kalau dah tau xda duit pg la melancong kat jamban yang berdekatan dgn umah korang sume . . .

  14. Wow . .
    UPSR dha nak dekat . .gementar plak bha
    nak pikir psl raya gi . ish .buat pening kple jax . .hey . .
    klu nk brjaya mesti pki duit utk melancong . .
    bak kata peribahasa JAUH BERJALAN LUAS PENGALAMAN hhe . .
    nk msk unv tapi pa leh buat mmg tak ckp duit nk pegi nljr kat luar
    negara . .hhe . .
    sabar jax . .

  15. ๐Ÿ˜‰ salam ramadhan buat semua…sy bercdg nk bw family k langkawi ada sapa2 leh bg cdngan x hotel k tempat yg btol2 menarik 1st time nie…k tq ๐Ÿ˜•

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge