Teknik Wechat : Buat Duit Sambilan Dengan Wechat?

Posted by abdfatah on December 11, 2017 in cari duit online |

Zaman dedulu 10 tahun yang lepas, tatkala masa sebelum siti nurhaliza berkahwin… ramai yang cukup seronok pakat pakat hasilkan iklan & melakukan misi pemasaran dekat facebook!


.

Jika anda buat satu-satu post dekat profile.. kebanyakan dari kalangan kawan-kawan dapat lihat post yang kita buat tu. Tak perlu nak susah payah boostkan post tersebut. Takder laa mahal gedabak macam sekarang. Percuma tapi mahal nak buat iklan promosi…

Bila buat iklan pun.. kos rendah!
1 klik boleh dapat 0.01 sen.

Persaingan pun tak banyak!
Jadi, ayat copywriting pun tak perlu nak power-mower… buat ayat biasa-biasa je pun.. ramai yang dah suruh pm dan nak beli.
.

Tapi itu dulu… Dulu lain sekarang lain dah..
Sekarang ni.. Cabarannya cukup sengit. Memang payah dan agak mencabar bila nak buat promosi & marketing kat facebook..
.

Kadar reach semakin rendah ( buat post, berapa kerat je orang yang nampak post kita tu).
Kos iklan sudah semestinya semakin meningkat mahal! Mana nak cekup duit nak buat iklan berbayar camnih..
.

Kalau tak betul-betul… duit untuk buat bayar iklan kat facebook tu dah tenyunya lebur macam tu je… serupa curah air dengan sesia dekat dalam longkang je!
.
.
.
Hancus!! Hangus begitu sahaja. Bayar iklan hasilnya ciput. Hadoilaa..
.
.
.
Namun demikian.. jangan risau dan gundah gulana. Sekarang dah ada satu platform baru yang macam “facebook 10 tahun lalu!”

Saiangannya dah tentu tak banyak!
Kadar reach masih tinggi.. hampir 90% friend boleh nampak apa yang kita post!

Malah.. nak buat apa-apa iklan pun PERCUMA!
Tak perlu bayar satu sen pun!
.

Berminat nak tahu? Dah tentunya ramai yang nak tahu…

Boleh layari laman web berikut untuk maklumat lanjut :-

Buat Duit Dengan Platform Wechat : Teknik Wechat

(Visited 1 times, 1 visits today)

Tags: , ,

Copyright © 2007-2018 Abdfatah.com All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.