Peraduan Petronas | Hadiah satu juta petronas

Peraduan petronas kembali lagi dengan hadiah gempaknya. Tawaran satu juta dek kerana harga minyak telah banyak kali turun. Berapa kali dah turun harga minyak sejak kenaikan harga minyak sebelum ini. Petronas semakin menggila sekali lagi dengan tawaran gempak peraduan petronas? Apa yang akan anda dapat dengan tawaran gempak dari petronas tersebut?

Kali ini modus operandi yang lebih kurang sama dengan peraduan petronas sebelum ini dengan membuka peluang keemasan Promotion Hot Cars Cool Cash. Memang cool cash prizes that petronas want to rewards all of you out there. Kereta yang panas. Duit tunai yang suam sejuk. ahahahaahahaaaa….

Penangan peraduan petronas semakin menggila dengan hadiah yang cukup lumayan. Cara yang paling mudah untuk menjadi jutawan atau memperolehi wang mudah dengan pembelian minyak petrol melalui peraduan petronas tergempar masa kini. Cool Cash 1,000,000 prizes. Satu juta woooooo….

Bagaimana mahu menyertai peraduan petronas kali ini? Sebagaimana biasa bagi mereka yang biasa menggunakan minyak petrol petronas dan selalu berkunjung ke kedai petronas yang berdekatan. Caranya anda hanya perlu membuat belian minyak petrol dari stesen minyak petronas berdekatan dengan kadar harga RM20 sahaja akan melayakkan diri anda untuk menyertai promosi gempak petronas ini. Dengan setiap pembelian berharga RM20 secara automatiknya akan melayakkan satu penyertaan peraduan petronas kali ini.

Maka penggunaan alatan tambahan dan bukti sokongan pembelian melalui kad kredit, debit kad, kad caj nilai matawang, smartpay atau kad mesra. Keluarkan segala kad yang anda ada dan buat pembelian di stesen minyak petronas berdekatan dengan anda.

Borang peraduan petronas nampaknya takder daaaaa…. Sediakan segala jenis kad yang membolehkan anda membuat pembelian bernilai RM20 di petronas. Peraduan ini akan berakhir sehingga ke tarikh 31 Januari 2009.

Borang peraduan petronas takder ke? Sudah jelas lagi nyata memang takder gunanya ada borang peraduan. Lain kali laa mintak borang peraduan. hahahahaaa…

Ini dia maklumat berkaitan dengan peraduan petronas tersebut. sila ke sana dengan segera.

This entry was posted in kempen promosi petronas and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

5 comments on “Peraduan Petronas | Hadiah satu juta petronas

  1. KampungBoy on said:

    Kalau dah namanya Petronas, klu stakat berbilion nak offer hadiah juta2 apala sangat…kalau menang nie boleh bikin londeh poket seluar aq.

  2. Pingback: Petronas Hot Cars Cool Cash Promotion | Azwan Dot My

  3. .. mana tahu.. andalah pemenangnya!

  4. pemenangnya mestilah yang selalu isi minyak kat petronas kan?kalau setakat sekali dua isi minyak boleh menang ke?

  5. rahman2105 on said:

    satu jutaaaaaaa…… byk tuhhhhhhhhh….cuba jangan x cuba. macam-macam bole d beli dengan wang sebanyak tu…slmt mencuba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

3,458 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>