Peraduan Namakan New Proton MPV | Teka Nama MPV Baru

Gambar keter kredit : proton mpv baru

Mahu menang hadiah New Proton MPV baru? Anda boleh sertai peraduan namakan proton mpv mengikut kreativiti masing-masing untuk kenderaan pelbagai guna tersebut yang bernama new proton MPV.

Syarikat proton yang mengeluarkan kereta mampu milik malaysia sedang mengadakan peraduan yang cukup menarik untuk anda sertainya. Maka rebutlah peluang keemasan ini untuk memenangi hadiah menarik dari proton tersebut. Antara hadiah utamanya adalah :

Hadiah utama sebijik proton MPV tersebut.

Hadiahnya yang kedua pulak adalah sagu hati untuk dua orang aje : Percutian ke luar negara untuk dua orang yang bernilai rm15,000.

Hadiah lain? Hadiah lain katanya ada jugak… boleh cuba tanya pengurusan peraduan namakan proton MPV baru tersebut.

Sedikit maklumat yang berkaitan dengan proton MPV baru keluaran malaysia nih sebagaimana yang tersebut yang perlu anda ketahui :

Selesa: Memang ler selesa kalo takder yang selesa camner nak beli proton MPV baru tersebut. tak gitu?

Mampu milik : Sudah semestinya ler mampu untuk dimiliki kalo ada modal dan duit untuk dibeli dengan jayanya.

Jadi mari beramai-ramai sertai akan peraduan namakan mpv baru dari proton tersebut. Kalo takder nama nak panggil proton apa? Proton MPV Istimewa laa jawabnya…

Boleh dapatkan borang peraduan namakan proton mpv baru di sini.

Maklumat berkaitan pertandingan namakan proton mpv baru

——————

This entry was posted in peraduan proton and tagged , , , . Bookmark the permalink.

24 comments on “Peraduan Namakan New Proton MPV | Teka Nama MPV Baru

  1. dr.oracle on said:

    erk, kalo teka nie bleh kete baru eh? Takpelaa, at least ko menyokong kereta tempatan, aku kagum haha..

    to admin –> ko tau x brape lama aku cari link nak komen nie? sebab takder kat post tue, rupa2nye kena tekan tajuk post.. huhu

  2. Rahsia Dapat RM145 Dengan Mudah ! on said:

    Hoho~~~ada proton baru plak ker? mcm x menarik jew..huhu.

  3. Wow great prizes…Sayangnya, tak punya saudara bekerja di Proton Manufacturer :( . Tak ada bocoran informasi.

  4. Rahsia Dapat RM180 Dengan Mudah ! on said:

    Huhu…senang jer tuh jwpannya..saya dah tau. :D

  5. aku dah join pertandingan ni. :) aku bagi nama P……N. :D rahsia ma…

  6. dr.oracle on said:

    erk, dah tau ker Rahsia Dapat RM180 Dengan Mudah?? Cepat giler ko tau, bocor laa sini sket.. aku nak kete gak..

  7. Ahmad Suhaime b. Shafie on said:

    Proton Mycab-Stand for My Cabin

  8. Samsiah bt. Yusoff on said:

    Proton Fiesta-Konsep ruang legar,berbeza luas dan konpetitif

  9. Rahsia Dapat RM180 Dengan Mudah ! on said:

    Tak boleh..nak keta sorang2 jer..haha. Kalau nak gak, kena pegi blog saya dulu dan komen..pastu join Ringgit Masyuk under group saya..haha. Kejam x?

    :D :D :D

  10. hehe..main teka-teka plak nih..

  11. Video-Usahawan on said:

    Mmg kejam…hahahaha. Aku pun dah join RinggitMasyuk tu..byk gak dpt. :D

  12. Aku dah teka dah…
    mesti diorang pilih nyer… :D

  13. aku pun join gak :)

  14. hehe apsal ramai yang teka kat blog ko ni aa? diorang igt ko yg bagi hadiah ke? :D

  15. aku pun cuba nasib gak untuk peraduan ni…mana tahu rezeki menyebelahi aku.. :)

  16. hahaha harap – harap proton menambah baik apa yang tercalar masa dulu…hahahaha…sebut je proton otomatik adusssss…hahaha…

  17. lama tak mai kot ni, nama proton MPV ini ermm…

  18. Wah, ternyata banyak yang join…Possibility menang makin tipis nih :wink:

  19. Jez4ever on said:

    Proton Impian ok gak yeee…
    Mungkin inilah salah satunya kete yg diidam-idamkan warga M’Sia.
    Lebih kreativiti,Moden,menarik,bersifat koprat ada gak,canggih dan semestinya SELAMAT.
    Apa lagi ya…Mesti seisi keluarga kepingin sangat nak kete ni untuk tujuan Riadah dan pelbagai aktiviti..
    seperti berkelah,memancing dan melancong.Komposisinya sangat luas
    dan tentunya selesa…dan yang penting kete MPV ni buatan Malaysia.
    So,”Belilah Barangan Buatan Malaysia”. Impian anda Impian kita semua juga.. kan?
    Ok..to all… Selamat Hari Raya Aidilfitri.Maaf Zahir & Batin..
    Do The Best & To Be The Best…” Proton Malaysia.

  20. rasanya nama impian tu dah di pakai pada proton waja di negara timur tengah kot. macam tertengok berita TV3 hari tu. Nama waja di malaysia tapi di sana digelar impian. :mrgreen:

  21. saya namakan Proton MAHA sempena nama perdana menteri yang best…dr mahathir mohamed…Tun Mahathir is the best!!!..sebab dia la ada kereta proton…so patut letak sempena nama dia…MPV pertama lakatakan

  22. rosminawati on said:

    saya namakan CEMPAKA..

  23. putera impian on said:

    saya rasa proton x telus langsung memilih nama “Exora”. Dalam syarat pertandingan kata nama tumbuhan dan haiwan tidak dibenarkan. Sah-sah exora tu nama bunga dan bunga tu tumbuhan.. Btul x?

  24. MOHA FAUZI ZIN on said:

    nama yang saesua untuk kenderan mpv di namakan(PROTON HAVINA)nama dan gaya bentuk memang sesua dengan gaya moden dan alaf baru untuk mpv yang akan keluar di pasaran…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

2,463 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>