Peraduan Namakan New Proton MPV | Teka Nama MPV Baru

Gambar keter kredit : proton mpv baru

Mahu menang hadiah New Proton MPV baru? Anda boleh sertai peraduan namakan proton mpv mengikut kreativiti masing-masing untuk kenderaan pelbagai guna tersebut yang bernama new proton MPV.

Syarikat proton yang mengeluarkan kereta mampu milik malaysia sedang mengadakan peraduan yang cukup menarik untuk anda sertainya. Maka rebutlah peluang keemasan ini untuk memenangi hadiah menarik dari proton tersebut. Antara hadiah utamanya adalah :

Hadiah utama sebijik proton MPV tersebut.

Hadiahnya yang kedua pulak adalah sagu hati untuk dua orang aje : Percutian ke luar negara untuk dua orang yang bernilai rm15,000.

Hadiah lain? Hadiah lain katanya ada jugak… boleh cuba tanya pengurusan peraduan namakan proton MPV baru tersebut.

Sedikit maklumat yang berkaitan dengan proton MPV baru keluaran malaysia nih sebagaimana yang tersebut yang perlu anda ketahui :

Selesa: Memang ler selesa kalo takder yang selesa camner nak beli proton MPV baru tersebut. tak gitu?

Mampu milik : Sudah semestinya ler mampu untuk dimiliki kalo ada modal dan duit untuk dibeli dengan jayanya.

Jadi mari beramai-ramai sertai akan peraduan namakan mpv baru dari proton tersebut. Kalo takder nama nak panggil proton apa? Proton MPV Istimewa laa jawabnya…

Boleh dapatkan borang peraduan namakan proton mpv baru di sini.

Maklumat berkaitan pertandingan namakan proton mpv baru

——————

klik di sini untuk mengetahui kaedah menjana pendapatan internet yang terbukti

This entry was posted in peraduan proton and tagged , , , . Bookmark the permalink.

24 Responses to Peraduan Namakan New Proton MPV | Teka Nama MPV Baru

  1. dr.oracle says:

    erk, kalo teka nie bleh kete baru eh? Takpelaa, at least ko menyokong kereta tempatan, aku kagum haha..

    to admin –> ko tau x brape lama aku cari link nak komen nie? sebab takder kat post tue, rupa2nye kena tekan tajuk post.. huhu

  2. Rahsia Dapat RM145 Dengan Mudah ! says:

    Hoho~~~ada proton baru plak ker? mcm x menarik jew..huhu.

  3. Alindi says:

    Wow great prizes…Sayangnya, tak punya saudara bekerja di Proton Manufacturer :( . Tak ada bocoran informasi.

  4. Rahsia Dapat RM180 Dengan Mudah ! says:

    Huhu…senang jer tuh jwpannya..saya dah tau. :D

  5. emme says:

    aku dah join pertandingan ni. :) aku bagi nama P……N. :D rahsia ma…

  6. dr.oracle says:

    erk, dah tau ker Rahsia Dapat RM180 Dengan Mudah?? Cepat giler ko tau, bocor laa sini sket.. aku nak kete gak..

  7. Ahmad Suhaime b. Shafie says:

    Proton Mycab-Stand for My Cabin

  8. Samsiah bt. Yusoff says:

    Proton Fiesta-Konsep ruang legar,berbeza luas dan konpetitif

  9. Rahsia Dapat RM180 Dengan Mudah ! says:

    Tak boleh..nak keta sorang2 jer..haha. Kalau nak gak, kena pegi blog saya dulu dan komen..pastu join Ringgit Masyuk under group saya..haha. Kejam x?

    :D :D :D

  10. titan says:

    hehe..main teka-teka plak nih..

  11. Video-Usahawan says:

    Mmg kejam…hahahaha. Aku pun dah join RinggitMasyuk tu..byk gak dpt. :D

  12. noname says:

    Aku dah teka dah…
    mesti diorang pilih nyer… :D

  13. kita says:

    aku pun join gak :)

  14. emme says:

    hehe apsal ramai yang teka kat blog ko ni aa? diorang igt ko yg bagi hadiah ke? :D

  15. Afzai Afandi says:

    aku pun cuba nasib gak untuk peraduan ni…mana tahu rezeki menyebelahi aku.. :)

  16. mancai says:

    hahaha harap – harap proton menambah baik apa yang tercalar masa dulu…hahahaha…sebut je proton otomatik adusssss…hahaha…

  17. arynet says:

    lama tak mai kot ni, nama proton MPV ini ermm…

  18. Alindi says:

    Wah, ternyata banyak yang join…Possibility menang makin tipis nih :wink:

  19. Jez4ever says:

    Proton Impian ok gak yeee…
    Mungkin inilah salah satunya kete yg diidam-idamkan warga M’Sia.
    Lebih kreativiti,Moden,menarik,bersifat koprat ada gak,canggih dan semestinya SELAMAT.
    Apa lagi ya…Mesti seisi keluarga kepingin sangat nak kete ni untuk tujuan Riadah dan pelbagai aktiviti..
    seperti berkelah,memancing dan melancong.Komposisinya sangat luas
    dan tentunya selesa…dan yang penting kete MPV ni buatan Malaysia.
    So,”Belilah Barangan Buatan Malaysia”. Impian anda Impian kita semua juga.. kan?
    Ok..to all… Selamat Hari Raya Aidilfitri.Maaf Zahir & Batin..
    Do The Best & To Be The Best…” Proton Malaysia.

  20. das says:

    rasanya nama impian tu dah di pakai pada proton waja di negara timur tengah kot. macam tertengok berita TV3 hari tu. Nama waja di malaysia tapi di sana digelar impian. :mrgreen:

  21. ubi says:

    saya namakan Proton MAHA sempena nama perdana menteri yang best…dr mahathir mohamed…Tun Mahathir is the best!!!..sebab dia la ada kereta proton…so patut letak sempena nama dia…MPV pertama lakatakan

  22. rosminawati says:

    saya namakan CEMPAKA..

  23. putera impian says:

    saya rasa proton x telus langsung memilih nama “Exora”. Dalam syarat pertandingan kata nama tumbuhan dan haiwan tidak dibenarkan. Sah-sah exora tu nama bunga dan bunga tu tumbuhan.. Btul x?

  24. MOHA FAUZI ZIN says:

    nama yang saesua untuk kenderan mpv di namakan(PROTON HAVINA)nama dan gaya bentuk memang sesua dengan gaya moden dan alaf baru untuk mpv yang akan keluar di pasaran…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>