pemburu serangga datang menyerang!

Masalah Anai2?? Lipas? semut? tikus? or Pijat??? Sila hubungi kami dengan segera!

Pemburu serangga anda yg sejati…

Maklumat ini adalah milik sebuah syarikat NationWide Pest Control Services yang telah beroperasi sejak tahun 2007. Kegiatan utama adalah dalam bidang kerja-kerja KAWALAN SERANGGA dan juga kerja-kerja kawalan kebersihan. Operasi sedang giat dijalankan dikawasan Lembah Klang khususnya dan di semenanjung am nya terutamanya disekitar kawasan2 perumahan, kilang2, pejabat2 atau dimana-mana sahaja.

Sasaran utama kami adalah kerja-kerja menghapuskan serangga Anai-Anai. Selain dari serangga anai-anai, kami juga menyediakan beberapa pakej yang menawarkan sistem kawalan serangga secara kontrak, kepada pelanggan pelanggan kami. Kawalan serangga secara kontrak biasanya dapat mengawal keadaan daripada serangan serangga perosak seperti semut, lipas, tikus, anai-anai dan sebagainya. Kawalan serangga seperti ini mesti dilakukan setiap bulan bagi memastikan semua keadaan dapat dikawal dengan baik.

Selain dari serangga yang disebutkan diatas, terdapat juga serangga lain yang terpaksa dihapuskan seperti kawalan dan menghapuskan pembiakan kelawar. Kebiasaannya kelawar suka tinggal diatas syiling atau dibahagian bumbung rumah. Jika pembiakan ini dibiarkan ianya akan menjadi semakin buruk, kerana ia bukan sahaja tinggal dikawasan tersebut malah meninggal najis dan sejenis serangga kutu yang dipanggil pijat. Serangga jenis pijat akan berkeliaran diseluruh kawasan rumah atau ditempat kediaman anda. Ini akan menimbulkan keadaan yang kurang selesa.

Kami mempunyai kaedah yg cukup baik utk menyahkan makhluk-makhluk perosak tersebut..hubungi kami utk pertanyaan dan pemeriksaan percuma utk keselesaan kediaman anda..

Jika terdapat sebarang pertanyaan mengenai masalah serangan serangga, kos rawatan pemulihan, kesan dan sebagainya bolehlah menghubungi kami. Kami sedia membantu anda dengan mendedahkan perkara-perkara yang berkaitan dengan kesan serangga perosak.

Kami adalah 100% Syarikat BumiPutra

***kami adalah tenaga terlatih didalam bidang kawalan serangga,juga memiliki Lesen Racun dari Kementerian Pertanian.

=====================================

Iklan ini akan berakhir pada hari jumaat akan datang!

Nah! hambik info yang ini kepada mereka yang mempunyai serangan anai2 dan pelbagai lagi jenis keluarga serangga. Nampaknya saya dah buat promosi percuma untuk penyerang anai2 dan keluarga kerabat serangga.

Lepas nih kalo nak buat pengiklanan racun serangga kena buat bayaran lebih sikit. Jangan lupa wahai pemburu anai2….

Sebelum mereka mendapatkan perkhidmatan anda. Tanya dulu dari mana mereka mendapatkan info berkaitan iklan anai2 hang.

Jika mereka mendapatkan maklumat ini dari blog saya. Maka dengan secara sukacitanya saya ingin mencadangkan anda membuat link affiliate dan saya akan membuat tuntutan komisen dari saudara lantaran saya sudi membuatkan iklan ini secara percuma di blog saya ini.

Iklan ini hanya untuk seminggu sahaja.

Jangan lupa join panduanaffiliate saya untuk menghasilkan affiliate pest control. huhuuu… dapat idea pulak untuk membuat affiliate pest control.

Setakat hari ini saya belum jumpa lagi affiliate berasaskan pest control. Mungkin anda boleh menjadi perintis kepada orang lain untuk mewujudkan pest control affiliate.

sekian terima kasih.

———————————–

Sekiranya anda mahu mengetahui lebih lanjut cara menghapuskan anai-anai atau mahu tahu berkenaan racun anai-anai. anda boleh menjenguk site berikut sebagai panduan sementara mencarinya di dalam ruangan pengiklanan surat khabar dan sebagainya yang membuat iklan penghapusan seranga perosak yang bernama serangga anai-anai tersebut.

serangan serangga anai-anai

pest control company

Bagaimana nak menghapuskan anai-anai

Cara untuk hapuskan anai-anai

Kawalan Serangga.

(Visited 76 times, 1 visits today)


28 thoughts on “pemburu serangga datang menyerang!”

  1. dear blogger,

    at last…i find a new spot to comment… i hope you can handle my comment…

    if you’re talking about this pest..yeah.. i agree that this annoying creature should be terminate.. the one thing that this thing do to us is by depreciating the value of our property… i have a property in bukit antarabangsa..it was damn expensive…but because of this pest… the value of the property is decrease, reduce and lower…

    this creature needs to be curb, kill, and vanish…

  2. Saya nak tanye saudara mcmamne nak hilangkan kulat di dalam rumah ye? Penat la tiap-tiap minggu asyik nak mengelap almari.. kulat dia jenis putih2..

  3. ahahaa… kulat punya pasal jangan tanya saya. saya buat iklan orang lain je. nama mereka yang hendak dihubungi telah saya hold dahulu sebab dia hantar secara tanpa segan silu ke email saya. mintak maaf banyak2.

    rasanya kena tanya kementerian kesihatan. mungkin kulat seangkatan dengan kulat hospital… agaknyalah…

  4. saya nak tanya ..mcm mana cara pengawalan seranga dibangunan…sy sekarang ni tngah buat sebuat harga untuk kawalan seranga anai2 dan kelawar dimrsm muadzam.jadi sy nak tau cara kontraktor melakukan kerja nnti..

  5. oh… nampaknya iklan ini dah terlebih promote masa tempohnya… tapi takpe laa cubalah cari mana2 pemburu serangga tersebut di kawasan berdekatan dengan anda… nescaya mereka akan membantu dengan harga yang berpatutan…

    kalo pemburu nyamuk memang percuma aje kecuali ubat nyamuk…dan semburan racun serangga…memang kena beli laa…hihiihii

  6. biasalah iklan orang lain punya bukan iklan saya punya syarikat serangga. hanya sekadar berblogging je..

    hehee… diarang hantar ikut gua punya emel… punya laa banyak emel spam yang saya dapat termasuk promosi kawalan serangga nih salah satunya… kehkehkeh….

    promosi free je tu… cuma tak taruk nomor talipon aje laaa dalam blog saya nih.

  7. kiranya mungkin boleh tambah satu kolum khas untuk ruang spammer dengan tajuk emel spammers. boleh laa komen pasal emel spammers yang sampai ke inbox yang berlambak2 untuk dikomen namun takleh nak dilayan sangat…. hehehe

    biarkanlah dulu kat situ untuk sementara waktu… hingga jumaat dan jumaat yang akan datang…

  8. akum.. saya tertarik dgn iklan saudara. krn kat indonesia syarikat seperti ini sangat jarjang, hampir takde. saya hrp saudara dpt beker ja sama dgn saya merintis kemungkinan menubuhkan syarikat seperti ni kat indonesia. perlu saudara ketahui, saya pernah bekerja kat malaysia dan pernah melihat syarikat seperni ini membuat kerja2 ini kat malay. saya hrp anda dpt memberi info yg lbh lengkap dan menghubungi saya lewat email ataupun hp saya. 085846511195

  9. tuan, di sini saya ingin bertanya, semalam saya perasan di bawah table top dapur saya, iaitu di simen dinding, ada satu garisan panjang dimana macam sarang semut atau anai-anai tapi saya tidak pasti, tapi bila saya kuis dengan jari terdapat sejenis serangga berwarna putih, adakah ia adalah anai-anai atau anak semut? Boleh tak bagi gambaran macam mana anai-anai ini merebak.

  10. bleh try google camana pembiakan anai-anai berlaku. depa nih selalunya buat sarang bawah tanah. maklumlah speses underground. sekali sekala depa akan buat serangan beramai2 dengan menjadi speses lain dengan nama kelkatu… serupa laa tu… cuma ada sayap aje laa… time tiba masa depa nak menerbang diri mereka…

  11. Terima kasih abdfatah kerana membatu.
    blog anda memang hebat…bukan saja untuk servis digital
    tapi perkhidmatan lain turut disediakan.

    thanks sekali lagi…

  12. salam…semua..!jk de mslah berkenaan anai2,kte bolehlah berkongsi pengalaman di antara kte smua.utk pengetahuan saudara dan saudari sekelian,sy berpengalaman hampir 12 tahun di dlm bidang tersebut.iasyaallah…setakat mn yg sy boleh bantu,sy akan bantu dgn iklasnya.hrp mklum!

  13. as salam…

    saya berminat untuk tahu cara nak hapus/kontrol pijat . masalah pijat agak serius di rumah saya terutamanya di katil dan sofa…sila beri pandangan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge