14

pelaburan dalam perniagaan penternakan lembu

Posted by abdfatah on March 12, 2008 in agrotek |

assalamualaikum…

apa kabau semua? bagaimana dengan perniagaan anda hari ini? ada untung atau ada rugi? biasalah itu nama bisness ada untung dan ada ruginya… itulah yang dinamakan sebagai cabaran dalam perniagaan.

anda memiliki ternakan yang bernama kambing atau lembu di rumah anda? bukan dalam rumah daaa… memelihara lembu sebagai sumber pendapatan sambilan anda?

dulu ada citer pasal pelaburan dalam perniagaan kambing. citer blog pasal kambing pun jadi jugak laa. boleh buat duit dengan lebih laju lagi pada musim-musim tertentu untuk jangka panjang dan jangka pendek. jangka panjangnya untuk memperolehi pendapatan secara maksima dan tetap. manakala untuk jangka pendek pula dengan membuat pelaburan dalam musim-musim tertentu yang ada permintaan untuk kambing atau lembu.

cerita pasal kambing.

maka di sini saya nak ceriterakan berkenaan bisness pelaburan dalam perniagaan menglembu ini yang boleh menghasilkan pendapatan yang berbaloi dengan modal yang berpatutan. anda boleh menjenguk website berikut untuk mendapatkan maklumat lanjut yang berkaitan.

saya dapat tahu berkenaan perniagaan ini melalui kawan saya semasa nak buat pembaharuan lesen perniagaan saya yang dah lama terbengkalai sejak 5 tahun yang lalu semenjak tahun 2004 semasa mymode sms tengah hangat meningkat naik di kelantan tak lama dulu. hahahahaa… apo kabau geng mymode sms?

okeh laa kepada sesiapa yang berminat untuk mendapatkan info yang berkaitan dengan secara suka rela dan senang hatinya dapat menjenguk website berkenaan untuk mengetahui apa-apa yang berkaitan dengan syarikat terbabit.

buat masa nih saya belum lagi terlibat secara langsung dalam perniagaan lembu tersebut dengan penuh minatnya. mungkin bukan sekadar mungkin dan ia boleh dipertimbangkan untuk jangka panjang dan juga sebagai tambahan pendapatan secara sambilan.

lain kali laa saya ceritakan perkembangan bisness lembu nih. kalo dah join dengan penuh jayanya. atau ada sesiapa yang dah join venture dengan syarikat terbabit?

layari website farmfresh tersebut

sekian terima kasih.

opss mohon izin hambik banner tersebut kpd tuan punya website. kehkehkehkeh…

klik di sini untuk info selanjutnya.

aiphp_farmfresh.gif

mahu meningkatkan pendapatan dengan blog?

(Visited 123 times, 1 visits today)

Tags: , , ,

Copyright © 2007-2018 Abdfatah.com All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.