20

Belajar Pasang Komputer | Cara Format Komputer

Posted by abdfatah on December 14, 2007 in belajar teknikal komputer |

Assalamualaikum…

Anda tahu format komputer? Tahu pasang sendiri komputer?

Tak tahu? Kenapa tak tahu? Inilah masanya untuk anda belajar format komputer atau pasang sendiri komputer anda.

Betapa hari ini anda akan berdepan dengan teknologi yang sentiasa berubah saban waktu. Tidak ketinggalan juga perkara yang berkaitan dengan komputer. Ada yang masih belum mengenali apa itu komputer dan ada juga yang tidak ambil kisah apa itu komputer.

Tidak kisahlah jika anda tahu atau tidak. Apa yang penting adalah anda perlu ambil tahu berkenaan teknologi yang bernama komputer tersebut. Sekurang-kurangnya anda dapat membezakan antara komputer dan menda yang bernama televisyen….

Dan sekiranya anda ingin mengikuti perkembangan berkaitan dengan komputer dan pelbagai info yang berkaitan anda boleh menjenguk blog yang membicarakan berkenaan perkomuteran tersebut di sini lebih-lebih berkaitan dengan internet…

Sebelum itu anda boleh juga mendapatkan info bagaimana untuk format komputer anda dengan lebih mudah. Takkan nak guna komputer sahaja tanpa mengetahui cara untuk format komputer anda sendiri. Memang rugi sakan jika sekiranya anda hanya tahu berkenaan komputer namun anda terkulat-kulat sehingga berkilat bagaimana nak format komputer anda sendiri. Maka jawapannya dah tentunya ke kedai komputer laa jalan penyelesaiannya…

Dah kena format akan komputer anda tersebut apa lagi yang anda perlu lakukan kepada komputer anda tersebut? Sudah semestinya kena buat? Bagaimana mahu berjimat tanpa perlu mengupah orang lain? Ada jalan penyelesaiannya? Sudah pastinya dan sudah tentunya tawaran paling gempak masa kini untuk dijadikan panduan untuk….

Penyek sini : Jimatkan ratusan ringgit wang anda dengan memasang sendiri Perkakasan Komputer , Windows XP & Microsoft Office ke dalam PC anda..!

Tidak perlu lagi mengupah orang lain..!

sekian terima kasih…

(Visited 78 times, 1 visits today)

Tags: , , , , , , ,

Copyright © 2007-2018 Abdfatah.com All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.