Kemeriahan ramadhan dan aidilfitri | upin dan ipin

Ini boleh dikatakan sebagai diari ramadhan upin dan ipin punya animasi pedoman untuk semua lapisan masyarakat.

Senarai keyword utama masa kini…

upin dan ipin

upin dan ipin tv9

animasi upin dan ipin

biskut raya 2007

ucapan aidilfitri

upin ipin

resepi biskut raya

upin & ipin

peraduan petronas

jutawan tm

ramadhan al mubarrak

ucapan hari raya

download upin dan ipin

Apakah begitu popular sekali animasi tersebut? Dah tentu penuh dengan pengajaran dan teladan yang kukuh buat pedoman kepada masyarakat yang bergelar kanak-kanak untuk berpuasa dan mengenali tawarikh. Eh terawih laaa…

Musim depan kita pasti akan tertunggu-tunggu lagi episod upin dan ipin beraksi dalam bulan ramadhan al mubarak. Ramai yang berminat untuk mendownloadkan akan siri animasi upin dan ipin ini yang disiarkan di tv9 dengan jayanya oleh…. Lescopaque. Anda jugak bleh menjenguk blog rasmi upin & ipin.

Anda juga boleh membuat tempahan vcd dan dvd upin dan ipin dengan harga yang berpatutan.

Kalo berminat nak sambut raya dengan animasi tersebut yang membolehkan ia di paparkan di blog anda sebagaimana yang telah kelihatan di depan bijik mata anda….

anda boleh mendapatkan strip animasi upin dan ipin di sini…

strip raya sakan lagi… 

Dapatkannya dengan segera…

Biskut raya 2007 jugak memang sambutannya cukup menggalakkan untuk musim perayaan masa kini. Maklumlah nak sambut hari raya aidilfitri yang semakin tiba dah nih. Lagu raya pun ramai yang sedang download dan cari….

Shopping sakan dengan wanita ganjil? Sudah tentunya perkara rutin saat akhir ramadhan dimeriahkan dengan shopping untuk hari raya membeli baju raya…

Bagi yang tak dapat balik. Harap bersabar laa lantaran tiket bas dah habis…

Selamat berpuasa dan selamat menyambut hari raya aidilfitri… nak raya dah. Nak raya… Oh yeah… upin dan ipin nak raya…

Ingat raya, ingat jugak pada iklan masyarakat…

Sekian terima kasih…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share
This entry was posted in rehat minda and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

45 Responses to Kemeriahan ramadhan dan aidilfitri | upin dan ipin

  1. zool says:

    Aku suka ngk animasi Upin dan Ipin nie..
    suara karektor pun nampak kena je…
    apahal pun rajin2 le tgk animasi nie

  2. sebol says:

    “peraduan petronas” dah kurang taring dah.

    dulu top gila masa diorang tunggu result

  3. vangardx says:

    olla olla..hati2 membeli dgn wanita yg sedemikian :p

  4. raul-zatul says:

    best la citer upin n ipin ni…
    upin n ipin ni comel la..cute sgt :grin:

  5. abdfatah says:

    tahun depan bersambung lagi agaknya. atau akan ada citer siri2 yang lain berkenaan kehidupan mereka yang berkaitan dengan isu semasa. hihiii…

  6. athirah says:

    hm..bezkan citer upin n ipin nie….cute kan…hm,taun depan mgkn kuar wayang….tgk la..

  7. diela says:

    besh giler ar cite nih…
    cute sangat…

  8. abdfatah says:

    kuar filem agaknya okeh jugak tu. bleh ke pasaran antarabangsa. company kena target ke pasaran antarabangsa mulai sekarang. bila lagi nak cuba…?

  9. ctea_510 says:

    citer upin dan ipin nie best giler…

  10. ctea_510 says:

    citer upin dan ipin nie best giler…
    nak trbliak gak ah mata aq ble tngk citer nie.. :shock: :grin:

  11. yatie says:

    wlpon cite upin ipin ni skjp ttp ia blh mbuatkn sume org ktawa mlhat telatah mereka…

  12. abdfatah says:

    telatah yang cukup melucukan dan memberikan pengajaran kpd kanak2 terutamanya… hihiii

  13. Anas_Voobee says:

    Terima kasih kerana menulis tentang Upin & Ipin. Saya krew dari Les’ copaque Production.

    Dapatkan VCD/DVD UPIN & IPIN sekarang!! VCD/DVD ini adalah kompilasi episod 1 sehingga 6.

    Harga: VCD Upin & Ipin – RM 15
    DVD Upin & Ipin – RM 18

    http://www.lescopaque.com/upinipindvd.html

  14. abdfatah says:

    halamak… eh eh krew lescopaque datang menjenguk. apohalpun tahniah laa atas usaha kewujudan upin dan ipin yang cukup popular tu. apa yang saya tengok ramai yang duk cari upin dan ipin tu… cari jangan tak cari…

    ramai lagi yang review pasal upin dan ipin nih.

  15. ZILA says:

    :mrgreen: best cite upin n ipin nie. suka tgk

  16. upin dan ipin says:

    cite upin ngan ipinn 2 memeng best.dah la comelll…sore pun best.geli perut tgk gelgat diorng 2…….. : :grin:

  17. dannyel says:

    dalam cte pasal upin n ipin ni leh gak berkenalan….kdng2 amik kesempatan nak tambah kwn tak salah kn?danny_gempakxx@yahoo.com……kalau korang senag2 sent la e-mail kat member baru korang ni k………salam perkenalan dri dannyel farez iskandar……….

  18. liniey says:

    citer ni bez giler..
    skarg dah jd ikutan dah ngan prangai si ipin 2,
    btol3…ska3
    hehe cute sgt.comel.dua2 cute :wink:

  19. nadiah says:

    betul..betul..betul… hahaha..:) saya suka sangat ipin, suara dia comel sangat.. nasib baik abang saya dapat beli cd upin dan ipin.. tanya sikit boleh??? betul ke yang bat cite upin dan ipin ni pelajar kolej??? dan x nak buat ke sambungan upin dan ipin untuk tontonan masa cuti ni???

  20. awin says:

    betul..betul…citer upin&ipin mmg best…cube la sambung lg…jdkan series cam sinchan… betul2 beri pengajaran…xde la bdk2 ikut cam sinchan je…tp jd budak baik cam upin & ipin…seronoknyerrrr…

  21. awin says:

    betul..betul…citer upin&ipin mmg best…cube la sambung lg…jdkan series cam sinchan… betul2 beri pengajaran…xde la bdk2 ikut cam sinchan je…tp jd budak baik cam upin & ipin…seronoknyerrrr…

  22. Doodee says:

    Thanks for sharing

  23. FierveMiz says:

    I’d prefer reading in my native language, because my knowledge of your languange is no so well. But it was interesting! Look for some my links:

  24. kitebreath says:

    saya nk download sume siri upin n ipin di mana yek agaknye????????????????????

  25. ina says:

    anak aku…ari2 kne sogok ngan citer upin ipin nie..baru la dia reti dok diam.dah abih…aku on balik..smpai dia tido

  26. FierveMiz says:

    I’d prefer reading in my native language, because my knowledge of your languange is no so well.

  27. urzie says:

    comeinye upin n ipin nie.. nk ambil bw blik bley x…nk yg ori tau..huhuhu

  28. cool says:

    comellllllll……………..betuuuuuuuuuuuuuuuuuullllllllllllllllllllll………………………………………………………………………. :wink: :wink: :wink:

  29. ila says:

    hai…upin dan ipin adalah owg yg sme…sye knl diew.. diew rkn sklah ngan sya…

  30. firie says:

    :wink: memang best tahap gaban!!!! anyway, sejuta tahniah buat les kopak yang berjaya buat cerita animasi di tahap nasional yang mampu kearah global… rugi besar kalu x buat filem animasi cerita upin dan ipin ni…
    bleh kalahkan filem orang idup… wa caya sama lu la beb

  31. adik says:

    :twisted: cte ni bes gler..cmpi meleleh air lior..tp yang x bes nye cbb cte ni pendek cangat..wat la pnjng2 ckit..bru bes..

  32. orange says:

    ble movie diorg nak kua..yg advanture 2..

  33. megat says:

    citer ni menarik gak….
    aku siap download full collection kat http://www.myguidepages.com

  34. ANIS ZAHRA says:

    askum,citer upin dan ipin bes,kan?diorg comel kan?caiyok caiyok!!!!!!

  35. nurulhidayu says:

    hello , :smile: kita teringin la nak nengok diaorang secara live. tapi apakan daya ayah kita sibuk. :lol:

  36. amin says:

    :smile: saya perminat upi dan ipin

  37. amin says:

    :cool: siapa nak tahu ada orang yang berbakat sepeti upin & ipin

  38. ilham says:

    kalau tahu bagila tahu

  39. awang3373 Swk says:

    ipin&upin anak i minat gile…macam ni kena beli cd ni..all the best upin&ipin

  40. abdfatah says:

    upin dan ipin memang meriah sakan kalo beraya sakan…

  41. sakinah says:

    upin dan ipin is the best…saya nak mengucapkan selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin…

  42. sakinah says:

    upin dan ipin is the best…saya nak mengucapkan selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin… :grin: :cool:

  43. azmeer redzuan & azreeq iqhwan says:

    hai upin & ipin…. saya lia, anak saya memang minat giler ngan upin dan ipin. hari2 mesti nak tgk cd upin & ipin.. penpdapat saya, macam mana kalau upin & ipin kuarkan cd belajar ABC? saya mesti beli untuk anak2 saya belajar.. daripada anak saya MOHAMAD AZMEER REDZUAN DAN MUHAMAD AZREEQ IQHWAN mengucapkan selamat hari raya aidilfitri kepada upin dan ipin dan harapan semoga upin & ipin dapat pertimbangkan pendapat saya..bye…….

  44. hai upin & ipin…. slmt ari raya aidilfitri.. i luv u.. mmmuahh..3x

  45. Jubah Fesyen says:

    Saya rasa… kita tak boleh nak kira pendapat kita ajer…
    pendapat org lain patut juga di beri keutamaan.
    Tahniah admin atas pos yg bermanafaat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>