Kemeriahan ramadhan dan aidilfitri | upin dan ipin

Ini boleh dikatakan sebagai diari ramadhan upin dan ipin punya animasi pedoman untuk semua lapisan masyarakat.

Senarai keyword utama masa kini…

upin dan ipin

upin dan ipin tv9

animasi upin dan ipin

biskut raya 2007

ucapan aidilfitri

upin ipin

resepi biskut raya

upin & ipin

peraduan petronas

jutawan tm

ramadhan al mubarrak

ucapan hari raya

download upin dan ipin

Apakah begitu popular sekali animasi tersebut? Dah tentu penuh dengan pengajaran dan teladan yang kukuh buat pedoman kepada masyarakat yang bergelar kanak-kanak untuk berpuasa dan mengenali tawarikh. Eh terawih laaa…

Musim depan kita pasti akan tertunggu-tunggu lagi episod upin dan ipin beraksi dalam bulan ramadhan al mubarak. Ramai yang berminat untuk mendownloadkan akan siri animasi upin dan ipin ini yang disiarkan di tv9 dengan jayanya oleh…. Lescopaque. Anda jugak bleh menjenguk blog rasmi upin & ipin.

Anda juga boleh membuat tempahan vcd dan dvd upin dan ipin dengan harga yang berpatutan.

Kalo berminat nak sambut raya dengan animasi tersebut yang membolehkan ia di paparkan di blog anda sebagaimana yang telah kelihatan di depan bijik mata anda….

anda boleh mendapatkan strip animasi upin dan ipin di sini…

strip raya sakan lagi… 

Dapatkannya dengan segera…

Biskut raya 2007 jugak memang sambutannya cukup menggalakkan untuk musim perayaan masa kini. Maklumlah nak sambut hari raya aidilfitri yang semakin tiba dah nih. Lagu raya pun ramai yang sedang download dan cari….

Shopping sakan dengan wanita ganjil? Sudah tentunya perkara rutin saat akhir ramadhan dimeriahkan dengan shopping untuk hari raya membeli baju raya…

Bagi yang tak dapat balik. Harap bersabar laa lantaran tiket bas dah habis…

Selamat berpuasa dan selamat menyambut hari raya aidilfitri… nak raya dah. Nak raya… Oh yeah… upin dan ipin nak raya…

Ingat raya, ingat jugak pada iklan masyarakat…

Sekian terima kasih…

(Visited 98 times, 1 visits today)


44 thoughts on “Kemeriahan ramadhan dan aidilfitri | upin dan ipin”

  1. halamak… eh eh krew lescopaque datang menjenguk. apohalpun tahniah laa atas usaha kewujudan upin dan ipin yang cukup popular tu. apa yang saya tengok ramai yang duk cari upin dan ipin tu… cari jangan tak cari…

    ramai lagi yang review pasal upin dan ipin nih.

  2. dalam cte pasal upin n ipin ni leh gak berkenalan….kdng2 amik kesempatan nak tambah kwn tak salah kn?danny_gempakxx@yahoo.com……kalau korang senag2 sent la e-mail kat member baru korang ni k………salam perkenalan dri dannyel farez iskandar……….

  3. betul..betul..betul… hahaha..:) saya suka sangat ipin, suara dia comel sangat.. nasib baik abang saya dapat beli cd upin dan ipin.. tanya sikit boleh??? betul ke yang bat cite upin dan ipin ni pelajar kolej??? dan x nak buat ke sambungan upin dan ipin untuk tontonan masa cuti ni???

  4. betul..betul…citer upin&ipin mmg best…cube la sambung lg…jdkan series cam sinchan… betul2 beri pengajaran…xde la bdk2 ikut cam sinchan je…tp jd budak baik cam upin & ipin…seronoknyerrrr…

  5. betul..betul…citer upin&ipin mmg best…cube la sambung lg…jdkan series cam sinchan… betul2 beri pengajaran…xde la bdk2 ikut cam sinchan je…tp jd budak baik cam upin & ipin…seronoknyerrrr…

  6. anak aku…ari2 kne sogok ngan citer upin ipin nie..baru la dia reti dok diam.dah abih…aku on balik..smpai dia tido

  7. comellllllll……………..betuuuuuuuuuuuuuuuuuullllllllllllllllllllll………………………………………………………………………. ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ˜‰

  8. ๐Ÿ˜‰ memang best tahap gaban!!!! anyway, sejuta tahniah buat les kopak yang berjaya buat cerita animasi di tahap nasional yang mampu kearah global… rugi besar kalu x buat filem animasi cerita upin dan ipin ni…
    bleh kalahkan filem orang idup… wa caya sama lu la beb

  9. upin dan ipin is the bestโ€ฆsaya nak mengucapkan selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batinโ€ฆ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜Ž

  10. hai upin & ipin…. saya lia, anak saya memang minat giler ngan upin dan ipin. hari2 mesti nak tgk cd upin & ipin.. penpdapat saya, macam mana kalau upin & ipin kuarkan cd belajar ABC? saya mesti beli untuk anak2 saya belajar.. daripada anak saya MOHAMAD AZMEER REDZUAN DAN MUHAMAD AZREEQ IQHWAN mengucapkan selamat hari raya aidilfitri kepada upin dan ipin dan harapan semoga upin & ipin dapat pertimbangkan pendapat saya..bye…….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge