Kemeriahan ramadhan dan aidilfitri | upin dan ipin

Ini boleh dikatakan sebagai diari ramadhan upin dan ipin punya animasi pedoman untuk semua lapisan masyarakat.

Senarai keyword utama masa kini…

upin dan ipin

upin dan ipin tv9

animasi upin dan ipin

biskut raya 2007

ucapan aidilfitri

upin ipin

resepi biskut raya

upin & ipin

peraduan petronas

jutawan tm

ramadhan al mubarrak

ucapan hari raya

download upin dan ipin

Apakah begitu popular sekali animasi tersebut? Dah tentu penuh dengan pengajaran dan teladan yang kukuh buat pedoman kepada masyarakat yang bergelar kanak-kanak untuk berpuasa dan mengenali tawarikh. Eh terawih laaa…

Musim depan kita pasti akan tertunggu-tunggu lagi episod upin dan ipin beraksi dalam bulan ramadhan al mubarak. Ramai yang berminat untuk mendownloadkan akan siri animasi upin dan ipin ini yang disiarkan di tv9 dengan jayanya oleh…. Lescopaque. Anda jugak bleh menjenguk blog rasmi upin & ipin.

Anda juga boleh membuat tempahan vcd dan dvd upin dan ipin dengan harga yang berpatutan.

Kalo berminat nak sambut raya dengan animasi tersebut yang membolehkan ia di paparkan di blog anda sebagaimana yang telah kelihatan di depan bijik mata anda….

anda boleh mendapatkan strip animasi upin dan ipin di sini…

strip raya sakan lagi… 

Dapatkannya dengan segera…

Biskut raya 2007 jugak memang sambutannya cukup menggalakkan untuk musim perayaan masa kini. Maklumlah nak sambut hari raya aidilfitri yang semakin tiba dah nih. Lagu raya pun ramai yang sedang download dan cari….

Shopping sakan dengan wanita ganjil? Sudah tentunya perkara rutin saat akhir ramadhan dimeriahkan dengan shopping untuk hari raya membeli baju raya…

Bagi yang tak dapat balik. Harap bersabar laa lantaran tiket bas dah habis…

Selamat berpuasa dan selamat menyambut hari raya aidilfitri… nak raya dah. Nak raya… Oh yeah… upin dan ipin nak raya…

Ingat raya, ingat jugak pada iklan masyarakat…

Sekian terima kasih…

This entry was posted in rehat minda and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

44 comments on “Kemeriahan ramadhan dan aidilfitri | upin dan ipin

  1. Aku suka ngk animasi Upin dan Ipin nie..
    suara karektor pun nampak kena je…
    apahal pun rajin2 le tgk animasi nie

  2. “peraduan petronas” dah kurang taring dah.

    dulu top gila masa diorang tunggu result

  3. vangardx on said:

    olla olla..hati2 membeli dgn wanita yg sedemikian :p

  4. raul-zatul on said:

    best la citer upin n ipin ni…
    upin n ipin ni comel la..cute sgt :grin:

  5. tahun depan bersambung lagi agaknya. atau akan ada citer siri2 yang lain berkenaan kehidupan mereka yang berkaitan dengan isu semasa. hihiii…

  6. athirah on said:

    hm..bezkan citer upin n ipin nie….cute kan…hm,taun depan mgkn kuar wayang….tgk la..

  7. besh giler ar cite nih…
    cute sangat…

  8. kuar filem agaknya okeh jugak tu. bleh ke pasaran antarabangsa. company kena target ke pasaran antarabangsa mulai sekarang. bila lagi nak cuba…?

  9. ctea_510 on said:

    citer upin dan ipin nie best giler…

  10. ctea_510 on said:

    citer upin dan ipin nie best giler…
    nak trbliak gak ah mata aq ble tngk citer nie.. :shock: :grin:

  11. wlpon cite upin ipin ni skjp ttp ia blh mbuatkn sume org ktawa mlhat telatah mereka…

  12. telatah yang cukup melucukan dan memberikan pengajaran kpd kanak2 terutamanya… hihiii

  13. Terima kasih kerana menulis tentang Upin & Ipin. Saya krew dari Les’ copaque Production.

    Dapatkan VCD/DVD UPIN & IPIN sekarang!! VCD/DVD ini adalah kompilasi episod 1 sehingga 6.

    Harga: VCD Upin & Ipin – RM 15
    DVD Upin & Ipin – RM 18

    http://www.lescopaque.com/upinipindvd.html

  14. halamak… eh eh krew lescopaque datang menjenguk. apohalpun tahniah laa atas usaha kewujudan upin dan ipin yang cukup popular tu. apa yang saya tengok ramai yang duk cari upin dan ipin tu… cari jangan tak cari…

    ramai lagi yang review pasal upin dan ipin nih.

  15. :mrgreen: best cite upin n ipin nie. suka tgk

  16. upin dan ipin on said:

    cite upin ngan ipinn 2 memeng best.dah la comelll…sore pun best.geli perut tgk gelgat diorng 2…….. : :grin:

  17. dannyel on said:

    dalam cte pasal upin n ipin ni leh gak berkenalan….kdng2 amik kesempatan nak tambah kwn tak salah kn?danny_gempakxx@yahoo.com……kalau korang senag2 sent la e-mail kat member baru korang ni k………salam perkenalan dri dannyel farez iskandar……….

  18. citer ni bez giler..
    skarg dah jd ikutan dah ngan prangai si ipin 2,
    btol3…ska3
    hehe cute sgt.comel.dua2 cute :wink:

  19. betul..betul..betul… hahaha..:) saya suka sangat ipin, suara dia comel sangat.. nasib baik abang saya dapat beli cd upin dan ipin.. tanya sikit boleh??? betul ke yang bat cite upin dan ipin ni pelajar kolej??? dan x nak buat ke sambungan upin dan ipin untuk tontonan masa cuti ni???

  20. betul..betul…citer upin&ipin mmg best…cube la sambung lg…jdkan series cam sinchan… betul2 beri pengajaran…xde la bdk2 ikut cam sinchan je…tp jd budak baik cam upin & ipin…seronoknyerrrr…

  21. betul..betul…citer upin&ipin mmg best…cube la sambung lg…jdkan series cam sinchan… betul2 beri pengajaran…xde la bdk2 ikut cam sinchan je…tp jd budak baik cam upin & ipin…seronoknyerrrr…

  22. Thanks for sharing

  23. kitebreath on said:

    saya nk download sume siri upin n ipin di mana yek agaknye????????????????????

  24. anak aku…ari2 kne sogok ngan citer upin ipin nie..baru la dia reti dok diam.dah abih…aku on balik..smpai dia tido

  25. FierveMiz on said:

    I’d prefer reading in my native language, because my knowledge of your languange is no so well.

  26. urzie on said:

    comeinye upin n ipin nie.. nk ambil bw blik bley x…nk yg ori tau..huhuhu

  27. comellllllll……………..betuuuuuuuuuuuuuuuuuullllllllllllllllllllll………………………………………………………………………. :wink: :wink: :wink:

  28. hai…upin dan ipin adalah owg yg sme…sye knl diew.. diew rkn sklah ngan sya…

  29. :wink: memang best tahap gaban!!!! anyway, sejuta tahniah buat les kopak yang berjaya buat cerita animasi di tahap nasional yang mampu kearah global… rugi besar kalu x buat filem animasi cerita upin dan ipin ni…
    bleh kalahkan filem orang idup… wa caya sama lu la beb

  30. :twisted: cte ni bes gler..cmpi meleleh air lior..tp yang x bes nye cbb cte ni pendek cangat..wat la pnjng2 ckit..bru bes..

  31. orange on said:

    ble movie diorg nak kua..yg advanture 2..

  32. citer ni menarik gak….
    aku siap download full collection kat http://www.myguidepages.com

  33. ANIS ZAHRA on said:

    askum,citer upin dan ipin bes,kan?diorg comel kan?caiyok caiyok!!!!!!

  34. nurulhidayu on said:

    hello , :smile: kita teringin la nak nengok diaorang secara live. tapi apakan daya ayah kita sibuk. :lol:

  35. :smile: saya perminat upi dan ipin

  36. :cool: siapa nak tahu ada orang yang berbakat sepeti upin & ipin

  37. ilham on said:

    kalau tahu bagila tahu

  38. awang3373 Swk on said:

    ipin&upin anak i minat gile…macam ni kena beli cd ni..all the best upin&ipin

  39. upin dan ipin memang meriah sakan kalo beraya sakan…

  40. upin dan ipin is the best…saya nak mengucapkan selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin…

  41. upin dan ipin is the best…saya nak mengucapkan selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin… :grin: :cool:

  42. azmeer redzuan & azreeq iqhwan on said:

    hai upin & ipin…. saya lia, anak saya memang minat giler ngan upin dan ipin. hari2 mesti nak tgk cd upin & ipin.. penpdapat saya, macam mana kalau upin & ipin kuarkan cd belajar ABC? saya mesti beli untuk anak2 saya belajar.. daripada anak saya MOHAMAD AZMEER REDZUAN DAN MUHAMAD AZREEQ IQHWAN mengucapkan selamat hari raya aidilfitri kepada upin dan ipin dan harapan semoga upin & ipin dapat pertimbangkan pendapat saya..bye…….

  43. hai upin & ipin…. slmt ari raya aidilfitri.. i luv u.. mmmuahh..3x

  44. Saya rasa… kita tak boleh nak kira pendapat kita ajer…
    pendapat org lain patut juga di beri keutamaan.
    Tahniah admin atas pos yg bermanafaat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

2,476 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>