13

Kerepek ubi dan pisang| jutawan kerepek online

Posted by abdfatah on May 25, 2007 in Bicara semasa |

Kerepek ubi dan kerepek pisang memang sedap? Sudah tentu sedap dan rangup sekali makan. Ari tu ada seorang penjual kerepek datang ke rumah berjualan kerepek dengan menggunakan basikalnya keliling kampung. Atuk nek saya beli ler dua bungkus. Esok lusa dia datang lagi nak berjualan. Tapi taknak beli untuk hari kedua dia datang… Lepas tu tak nampak pulak kelibat dia minggu ini… katanya kalu datang hari-hari tak laku laa.

Habis tu macam mana nak suruh laku?

Waduuh… Cakap pasal kerepek pulak? Kerepek memang popular sana sini. Makanan ringan yang paling popular lagi tradisional. Sejak dari zaman tok nenek dulu laa. Bahkan zaman jepun dulu kala makan kerepek ubi kayu, kerepek pisang dan lain-lain jenis kerepek yang dihasilkan oleh mereka yang berminat untuk sarapan sekeluarga atau untuk buat jualan.

Kini cara penghasilan kerepek sudah berbeza dari zaman tok nenek kita dulu nuuun. Ia sudah berubah dengan menggunakan mesin dan juga peralatan tambahan yang lain untuk memudahkan segala urusan menghasilkan kerepek dengan lebih cepat lagi.

Saya pasti ramai yang berminat dengan kerepek yang merata-rata kat pasaran sekarang ini.Anda boleh menjadikannya sebagai sumber pendapatan sambilan jika anda mahu. Jika nak lebih ekstrem lagi dah tentu anda boleh memulakan perniagaan kerepek pisang dan kerepek ubi secara online.

Apa yang dapat diperhatikan ramai juga yang mencari berkenaan dengan kerepek. Apa kata anda semua geng-geng cyber menggunakan perkataan kerepek ubi dan kerepek pisang untuk mencari maklumat dalam ruangan search sehingga mencecah angka jutaan carian. Buat masa nih angka carian kerepek masih lagi ditahap merangkak-rangkak.

Memang ada carian kerepek tersebut, tetapi tidak begitu popular. Dan jika ia dapat dipopularkan dengan lebih ekstrem lagi, dah tentu anda akan membantu mereka yang bergiat dalam industri berkenaan lebih maju lagi. Takkan nak buat duit dengan bisness digital je. Produk yang anda terkadang beli terkadang tidak, takkan tak boleh nak nolong sikit pun…

Mungkin selepas ini angka carian akan lebih meningkat naik lagi. Anda boleh cari duit secara sambilan untuk membantu mereka memasarkan produk kerepak ke seluruh negara. Ataupun boleh buat secara francise. Siapa sokong taip kerepek sekarang…

klik sini jutawan kerepek

usahawan kerepek

peniaga kerepek ubi

bicara jutawan kerepek ubi dan pisang

Perniagaan aneka kerepek

Anda boleh bleh cuba try buat sendiri kerepek pisang atau kerepek ubi sebagai sumber pendapatan sambilan sekeluarga.

Tags: , , ,

13 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright © 2007-2014 Abdfatah.com All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.3, from BuyNowShop.com.