Kerepek ubi dan pisang| jutawan kerepek online

Kerepek ubi dan kerepek pisang memang sedap? Sudah tentu sedap dan rangup sekali makan. Ari tu ada seorang penjual kerepek datang ke rumah berjualan kerepek dengan menggunakan basikalnya keliling kampung. Atuk nek saya beli ler dua bungkus. Esok lusa dia datang lagi nak berjualan. Tapi taknak beli untuk hari kedua dia datang… Lepas tu tak nampak pulak kelibat dia minggu ini… katanya kalu datang hari-hari tak laku laa.

Habis tu macam mana nak suruh laku?

Waduuh… Cakap pasal kerepek pulak? Kerepek memang popular sana sini. Makanan ringan yang paling popular lagi tradisional. Sejak dari zaman tok nenek dulu laa. Bahkan zaman jepun dulu kala makan kerepek ubi kayu, kerepek pisang dan lain-lain jenis kerepek yang dihasilkan oleh mereka yang berminat untuk sarapan sekeluarga atau untuk buat jualan.

Kini cara penghasilan kerepek sudah berbeza dari zaman tok nenek kita dulu nuuun. Ia sudah berubah dengan menggunakan mesin dan juga peralatan tambahan yang lain untuk memudahkan segala urusan menghasilkan kerepek dengan lebih cepat lagi.

Saya pasti ramai yang berminat dengan kerepek yang merata-rata kat pasaran sekarang ini.Anda boleh menjadikannya sebagai sumber pendapatan sambilan jika anda mahu. Jika nak lebih ekstrem lagi dah tentu anda boleh memulakan perniagaan kerepek pisang dan kerepek ubi secara online.

Apa yang dapat diperhatikan ramai juga yang mencari berkenaan dengan kerepek. Apa kata anda semua geng-geng cyber menggunakan perkataan kerepek ubi dan kerepek pisang untuk mencari maklumat dalam ruangan search sehingga mencecah angka jutaan carian. Buat masa nih angka carian kerepek masih lagi ditahap merangkak-rangkak.

Memang ada carian kerepek tersebut, tetapi tidak begitu popular. Dan jika ia dapat dipopularkan dengan lebih ekstrem lagi, dah tentu anda akan membantu mereka yang bergiat dalam industri berkenaan lebih maju lagi. Takkan nak buat duit dengan bisness digital je. Produk yang anda terkadang beli terkadang tidak, takkan tak boleh nak nolong sikit pun…

Mungkin selepas ini angka carian akan lebih meningkat naik lagi. Anda boleh cari duit secara sambilan untuk membantu mereka memasarkan produk kerepak ke seluruh negara. Ataupun boleh buat secara francise. Siapa sokong taip kerepek sekarang…

klik sini jutawan kerepek

usahawan kerepek

peniaga kerepek ubi

bicara jutawan kerepek ubi dan pisang

Perniagaan aneka kerepek

Anda boleh bleh cuba try buat sendiri kerepek pisang atau kerepek ubi sebagai sumber pendapatan sambilan sekeluarga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share
This entry was posted in Bicara semasa and tagged , , , . Bookmark the permalink.

13 Responses to Kerepek ubi dan pisang| jutawan kerepek online

  1. zukkie says:

    Assalamualaikum….
    Boleh tak saya nak minyak cara mana nak buat kertas kerja untuk prijek kerepek ni,kira aneka kerepek la…tak tentu pada sejenis kerepek saja..terutama bab pengiraan macam sekilo pisang berapa banyak kerepek yang boleh dihasilkan,dan cara pengiraan keuntungan…yolong ya!!!

  2. zukkie says:

    Assalamualaikum….
    Boleh tak saya nak mintak cara mana nak buat kertas kerja untuk prijek kerepek ni,kira aneka kerepek la…tak tentu pada sejenis kerepek saja..terutama bab pengiraan macam sekilo pisang berapa banyak kerepek yang boleh dihasilkan,dan cara pengiraan keuntungan…yolong ya!!!

  3. abdfatah says:

    http://mohdashraf.com/v1/

    kat sini mungkin anda boleh dapatkan informasi yang berkenaan… harap dapat membantu.

    kalo boleh sila ke pejabat MARA pun boleh jugak untuk mendapatkan kursus berkaitan keusahawanan yang berkaitan…

  4. azlen says:

    boleh tak bg saya peralatan dan kaedah membuat kerepek ubi untuk sebuah kedai?

  5. hasnah says:

    sy adalah pembekal kerepek…kerepek terbaru yg sy jual skrg ialah kerepek kuchai.. berminat hubungi sy..0136741396

  6. farisan says:

    Saya ada ubi kayu. Sapa nak ubi kayu boleh call saya.

    Ubi kayu putih.

    Call 013-51188141 ( farisan ) atau 019-4574141 ( zaiwari )

  7. Jaiz says:

    hai .. saya merupakan pemborong aneka kerepek , sebarang makluman lanjut blh lah layari http://amboikerepek.blogspot.com atau tel 016-6922467 ( Jaiz )

  8. ijam says:

    hai..saya tengah buat projek mesin pisan goreng..bole tak saya tahu jenama mesin pisang goreng..& harga 1 unit mesin itu??tolong :|

  9. myra says:

    Di sini kami ada menawarkan pelbagai jenis kerepek dan kuih muih tradisional yang berkualiti disamping harga yang murah dan berpatutan. Syarikat kami juga ada menawarkan tempahan kerepek bagi majilis perkahwinan, pertunangan,perayaan atau untuk dijadikan door gift, souvenir atau goodies dan sebagainya dalam pelbagai kuantiti packaging. Jika anda berminat untuk untuk membuat pembelian atau tempahan boleh lah hubungi saya di 012-3523692 /emel rosmyrakerepek@gmail.com.

  10. nosha says:

    saya ada membekalkan kerepek batang serai. kerepek ini dapat sambutan menggalakkan. Harganya sangat berpatutan. ia dibuat menggunakan kulit popia. sesiapa yang berminat untuk membeli secara borong boleh dapatkan dengan harga RM 24.50 SEKILO. HUBUNGI
    014-7268126

  11. lanok says:

    kat mane nk dapatkan kursus buat kerepek. nk lepas raya. cari kat mardi dah lepas dah. tulun2

  12. ann, jb says:

    saya ada menjual kerepek pisang.

  13. ann, jb says:

    ingin mcuba kerepek pisang saya.paling meletup kat johor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>