Gambar Panas : Aksi Budak Sekolah Terlampau

Selamatkan duit anda… Jangan mudah ghairah terpengaruh.

Maka aksi terlampau kemaruk tersebut seharus diberi peringatan kepada ramai orang agar tidak menjadi mangsa kehilangan wang tanpa rela….� Lu Fikir La Sendiri

——————Amaran Budak Sekolah Terlampau—————

Dear CIMB Bank Customer,

CIMB Bank is committed to making your online transactions safe and secure. We take every precaution to protect our users’ information by utilizing the latest technology and international industry standard practices.

We have upgraded our new GGT-5 server to serve our customers for a better and secure online service, against fraudulent activities and recent Spam Attack on CIMB Bank customers.

Due to this recent security process, you are requested to register your CIMB Information with the New CIMB June 2008 Security Process.

website terlampau kemaruk nak curik duit orang.

Regards

——————–Amaran Budak Sekolah Terlampau———

Jangan dilayan emel sebegini rupa. Memang terlampau kemaruk nak kebas duit orang cara mudah. Jangan mudah tertipu dengan rasa kemaruk yang terlalu ghairah yang amat sangat dan teruja dengan cara penipuan yang sedemikian rupa jangan menyesal kemudian hari. Sesal pendapatan habis lesap laa. Kalo sesal kemudian memang dah tiada gunanya lagi….

Mudah sungguh nak lesapkan duit dengan emel. Zaman sekarang cukup mudah dan senang. Hanya dihujung jari sahaja. Apa yang terpenting adalah hubungi segera pihak bank yang berkaitan bertanyakan permasalahan emel palsu tersebut atau delete sahaja atau lontarkan ke ruangan spam…

Begitu juga dengan pelajar sekolah sekarang memang sudah berbeza apatah lagi pelajar sekolah yang berani melakukan apa sahaja di zaman remajanya itu. Maklumlah terlampau berani yang amat sangat tidak kira pelajar lelaki atau pelajar perempuan yang terjebak dalam kancah fenomena alam remaja yang kian membara dengan pelbagai cobaan demi cobaan…..

Aksi penulisan ini sekadar imbasan dari laporan yang terlampau berkenaan suasana remaja atau pelajar yang terlampau ghairah dengan pengaruh aksi gejala sosial yang kian menular di kalangan remaja masa kini. Tak kurang juga Video Budak Sekolah yang menjadi perhatian.

Bukan aksi ahli gusti, bukan aksi ahli peninju dan bukan sebarangan aksi debat parlimen, bukan aksi gosip panas artis malaysia. Aksi Pelajar Sekolah Terlampau….. atau Aksi Berani Budak Sekolah masa kini.

Lu Fikir La Sendiri

Masa depan sesebuah negara tersebut dapat dilihat melalui kerenah golongan remaja yang menjadi tonggak kepada kepimpinan masa depan. Nampak gayanya kena tunggu dan lihat aje laa apakah penangan kepimpinan masa depan.

Laporan aksi terlampau sebagai rujukan anda.

Video Klip Budak Sekolah Berani Dengan aksi terlampau pandai semakin menjadi jadi sejak kebelakangan ini. Mana nak cari video tersebut? Entah saya tak tau… Takkan hang tak tau sebab hang budak sekolah yang berani? Berani pun kena bertempat jugak sebenarnya. Jangan ikut sedap aje sehingga terlampau asyik dengan aksi mat rempit yang entah apa-apa itu. Relaku rempit jadinya…. Jangan berani ikut suka hati aje…

Video apa yang best? Klip rambut hilang laa… Budak sekolah sekarang memang berani sungguh. Aksi terlampau mereka bakal menyusahkan diri mereka sendiri pada masa depan. Maka sayangilah Klip Video Budak Sekolah Terlampau Berani anda sebaik mungkin. hehehee

Lebih berani dan terhangat sekiranya anda membuat download budak sekolah dari sini dengan lebih selamat. Manfaatkan ilmu yang tersedia dengan lebih terjamin…


This entry was posted in apa-apa aje and tagged , , , . Bookmark the permalink.

21 comments on “Gambar Panas : Aksi Budak Sekolah Terlampau

  1. memang sangat-sangat terlampau…. post yang melampau-lampau… muahahahhahaaaa

  2. ekekekeke….mmg terlampau betul la. wakakaka. nasib baik takder feedjit. nak gak tau keputusan nanti. hahahaha

  3. Sekarang memang anak anak sekolah sudah berbeda jauh dengan zaman dulu. Sepertinya budaya konsumerisme sudah merambah sampai kalangan itu sehingga mereka jadi mau dapat uang dengan cara cepat dan gampang.

  4. zaidi on said:

    rasanya kalau 10 tahun akan datang lagi melampau. bayangkan masa tu zaman anak2 kita yg akan menempuh keadaan tu, harap2 jauhkan lah bende mcm ni dari kita semua..amin..

  5. budak sekolah sekarang memang dah terok lah…perkara vidoe yg bukan-bukan tu dah menjadi kebiasaan…

    itu sekarang….apa akan jadi pada generasi yang mendatang..
    kembali kepada jalan agama adalah penyelesaiannya

  6. huhu.. mmg melampau… mau wang usaha la sendiri.. nie mengebas je kereja…

  7. mana gambar terlampaunya, ghairah nak tengok ni hahhaha :twisted:

  8. Budak sekolah sekarang. Macam astro.

    Macam-macam ada!! :twisted: :mrgreen:

  9. ahahahaa… lupa nak taruk gambar terlampau apa entahnya… :mrgreen:

    memang terlampau laa aksi budak sekolah berani itu…

  10. terlampaunye aku sampai ke post ni pulak, tadi pikir nak reply post yang belajar seo ni..gara2 post terlampau nih :lol:

  11. terlampau melampau-lampau dah nih… :mrgreen:

  12. banyak betul traffic masuk blog kambing aku melalui link post yang ni!!!

    tak kira puasa, raya.. ramai orang suka tengok yag panas..

    p/s- tapi masa puasa tak tahan plak panas :P

  13. terlampau panas tak kira masa dan ketika…

  14. j_hafiz on said:

    er…ttg yg taukey ckp 2,knape? kalau ade feedjit? jd ape?

  15. putih hitam on said:

    nak di tegur marah,nak nasihat dah besar so kita diam kan aje yg penting tugas kita dah selesai

  16. :wink: hahhaah

  17. muacikita on said:

    melampau ek.. ape nak jadi ler..dengan korang ni…
    ape yang penting kerjasama…wonder pets…

  18. farahaznil on said:

    bkn takat gmbr je yg panas..hati den pun paneh! :grin:

  19. huhu…byk betul yang terlampau kat dalam post nie :-)

  20. Aksi Panas Budak Sekolah on said:

    hehe… memang panas… lagi panas bila suratkhabar tolong promotekan lg semua video-video yg sememangnya panas tu…

  21. ceh aku ingat betol2 la td

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

2,170 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>