40

Contest Review Lynk.my 2015

Posted by abdfatah on October 28, 2015 in sertai pertandingan |

Contest Review Lynk.my 2015

Contest Review Lynk.my 2015 telah bermula. Nak join?

Yeah… Dah tentunya ramai yang nak join. Memang rugi tak join sebab dengan hadiah yang lumayan tersebut siapa sahaja akan join termasuk blogger otai atau mana mana blogger yang kreatif serta juga blogger yang bijak dengan permainan sepak terajang seo.

Dapat hadiah tak dapat hadiah belakang kira… Apa yang penting adalah penyertaan anda untuk meriahkan contest review lynk.my 2015 ini kali yang cukup menarik sekalian mereka yang duk kejar hadiah contest. Kejar contest sehingga dapat hadiah…

Hadiahnya pulak? Cer tengok gambaran yang tertera dekat laman web penganjur contest review lynk.my 2015. Boleh tahan lumayan dah tentunya… Mesti ramai yang akan berebut rebut nak join untuk menang hadiahnya dengan 3 kategori pertandingan yang disediakan oleh pihak lynk.my.

Eh eh eh apa bendanya duk beriya iya sangat cerita pasal contest review lynk.my 2015 tersebut?

Contest Review Lynk.my 2015

Begini cerita sebenarnya…

Ceritalah cepat sikit nak tahu…

Hek elehai… tak sabar sesangat dah tu… asal bunyik dapat hadiah yang lumayan.

Dah tentunya nak kena join sebab ada hadiah. Dah laa dapat hadiah boleh buat duit pulak dengan lynk.my tersebut.

Wowww! Biar betul dengan Lynk.my neh. Boleh buat duit dengan url shortener tersebut?

Errrr… url shortener tu apa benda pulak?

satu hal. Buat duit dengan lynk.my satu hal. Url shortener pulak dah?

Okay laaa… untuk memberi penjelasan yang terang lagi jelas ia adalah satu laman web yang menyediakan servis pendekkan link yang panjang. Pendek kata panjang tak kata apa apa.

Gambaran yang lebih jelas sikit…

Link yang panjangnya begini  –>>> http://abdfatah.com/blog/cara-nak-buat-bisnes-aiskrim/

Kemudian link tersebut akan menjadi pendek begini —>>> http://lynk.my/OsE

Apa macam? Mudah guna link yang panjang atau link yang pendek?

contest review lynk.my 2015

Jangan risau… nak join lynk.my tak perlu bayar apa-apa. Free aje..

Lepas tu lagi ada cerita pasal publisher yang boleh buat duit. Dengan join sebagai publisher maka dengan senang hatinya anda boleh kongsikan lynk lynk yang telah anda pendekkan tersebut dengan bijak dan bergaya. Boleh buat duit wooooo…!

publisher lynk.my

Itu cerita pasal publisher yang dah tentunya boleh buat duit selama dengan buat lynk dan kongsikan lynk kemudian dapat duit masuk akaun bank anda.

Lagi satu cerita pasal advertiser. Ada publisher dah tentunya adanya advertiser. Perkhabaran baiknya berkenaan advertiser dekat lynk.my nih kena bayar rm10 sahaja. Sesiapapun boleh buat iklan dengan harga yang tersebut. RM10.

Pihak lynk.my cakap derang memang SERIUS giler pasal harga RM10 tersebut.

Kenapa? Tak percaya?

advertiser lynk.my

Oooo begitu cerita sebenarnya perihal ceritera contest review lynk.my 2015 untuk kali ini. Kena join nampak gayanya untuk berebut hadiah yang lumayan tersebut. Jangan lupa jemput rakan-rakan yang lain untuk memeriahkan contest yang cukup menarik kali ini. Buat review dan menang hadiah.

Boleh join dekat sini untuk buat review dan menang hadiah contest.

Eh eh eh kategori untuk menang hadiahnya macam mana pula?

Ceritanya begini… Pihak penganjur contest review lynk.my 2015 telah sepakat untuk membuka penyertaan kepada 3 kategori hadiah yang boleh anda semua rebutkan tersebut.

Kategorinya ialah sebagaimana berikut :

Pertama : Top Kategori Seo Muka Hadapan Google —>>> Rm500, Rm300, RM100

Kedua : Top Kategori LynkUndi berapa ramai yang undi —>>> Rm500, Rm300, RM100

Ketiga : Top Kategori Kreativiti bakat yang terserlah —>>> Rm1000, Rm500, Rm200

Maka dengan demikian rupanya kena usaha dengan lebih bersungguh sungguh jika nak menang.

Jangka masa pertandingan pulak macam mana?

Oh ya berkenaan jangka masa pertandingan ia akan berlangsung selama dua bulan sahaja. Bermula dari 27 oktober sehinga ke tarikh 27 Disember 2015.

Para pemenang pulak akan diberitahu melalui pos laju.

Eh eh eh silap… para pemenang akan diumumkan pada 29 Disember 2015.

Sekali lagi anda boleh terus ke laman web Lynk.my untuk sertai pertandingan tersebut untuk meriahkan contest anjuran lynk.my.

Jom reramai join —>>> Contest Review Lynk.my 2015

Contest Review Lynk.my 2015

(Visited 114 times, 1 visits today)

Tags: , , ,

40 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Copyright © 2007-2017 Abdfatah.com All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.