Cerita Upin Dan Ipin Setahun Kemudian Daaaaa….

Upin dan ipin setahun kemudian datang lagi daaaaa….

Pastinya rancangan animasi upin dan ipin menjadi tumpuan ramai untuk bulan ramadhan kali ini. Setahun yang berlalu kemudian membuatkan animasi tersebut memberikan impak maksima kepada peminat animasi tersebut. Dengan siri baru yang bertajuk upin dan ipin setahun kemudian sudah tentunya membawakan cerita yang lebih menarik lagi.

Penangan animasi dari Lescopaque memang menjadi sakan. Siri animasi tersebut akan memulakan tayangannya bermula pada Jumaat sehingga hari Ahad jam 7 malam. Kini upin dan ipin sudah memulakan persekolahan dengan gelagatnya sudah tentunya mencuit hati orang ramai yang menontonnya setiap kali rancangan tersebut ke udara. Dulu setahun sebelum nih belum sekolah lagi daaaaa…

Jom kita tengok upin dan ipin setahun kemudian di mana…? Sudah tentunya di kaca tv tv9

Upin dan Ipin masuk tadika :

Santai dengan upin dan ipin.

Forum Perkembangan terkini upin dan ipin setahun kemudian.

Upin dan ipin setahun kemudian di tv9.

Website Upin dan Ipin Episode : http://www.upindanipin.com.my

Kisah Tauladan Upin dan Ipin

The Best Upin and Upin

Sekian terima kasih

(Visited 569 times, 1 visits today)


22 thoughts on “Cerita Upin Dan Ipin Setahun Kemudian Daaaaa….”

  1. tunggu aje laa dalam tv online… yang nak download pun dah ramai… belum tayang lagi aaaaaa…. hohohoooo…

    tunggu ari jumaat nanti… ada laaa anime tegar akan uploadnya…. boleh laa kalo nak download upin dan ipin setahun kemudian lepas nih…

  2. ramai jugak yang duk mendownload citer animasi upin dan ipin nih…. citer hari ini citer kat tadika… lawan pertandingan labah-labah siapa yang hensem…. hahahahahaa…

  3. Dah tengok kat website dia semalam, nak tengok time berbuka tak best plak, jadi tengok secara online lebih cool

    cayalah animasi malaysia

  4. Upin dan Ipin merupakan cerminan rakyat malaysia yang seharusnya,ini adalah animasi yang paling dahsyat,saya merasakan corak hidup orang melayu yang bedampingan bangsa-bangsa lain sangat kental dengan rasa persaudaraan. saya kagum dengan team creator “Upin dan Ipin”.(from indonesia)

  5. hmm betul betul betul..(kate ipin)
    cite kartun pling popular..n sempoii..
    tp…….asal wat 5 minit je???nape tak setgah jam ke..lgi best..

  6. ni la cite kartun yg pling pelik penah ku jumpa..
    puteri ku yg baru 9 bln amat teruja sgt tiap kali kakaknye tgk cite ni padahal cite lain x penah dihiraunye pn.
    ajaib..ajaib..

  7. best sngtttt……………
    sy mmg mnt ngan upin n ipin nie….
    kalau bleh taun depan wat ag bleh x????
    barulah best………
    hehehe…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge