Cerita Upin Dan Ipin Setahun Kemudian Daaaaa….

Upin dan ipin setahun kemudian datang lagi daaaaa….

Pastinya rancangan animasi upin dan ipin menjadi tumpuan ramai untuk bulan ramadhan kali ini. Setahun yang berlalu kemudian membuatkan animasi tersebut memberikan impak maksima kepada peminat animasi tersebut. Dengan siri baru yang bertajuk upin dan ipin setahun kemudian sudah tentunya membawakan cerita yang lebih menarik lagi.

Penangan animasi dari Lescopaque memang menjadi sakan. Siri animasi tersebut akan memulakan tayangannya bermula pada Jumaat sehingga hari Ahad jam 7 malam. Kini upin dan ipin sudah memulakan persekolahan dengan gelagatnya sudah tentunya mencuit hati orang ramai yang menontonnya setiap kali rancangan tersebut ke udara. Dulu setahun sebelum nih belum sekolah lagi daaaaa…

Jom kita tengok upin dan ipin setahun kemudian di mana…? Sudah tentunya di kaca tv tv9

Upin dan Ipin masuk tadika :

Santai dengan upin dan ipin.

Forum Perkembangan terkini upin dan ipin setahun kemudian.

Upin dan ipin setahun kemudian di tv9.

Website Upin dan Ipin Episode : http://www.upindanipin.com.my

Kisah Tauladan Upin dan Ipin

The Best Upin and Upin

Sekian terima kasih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share
This entry was posted in animasi and tagged , , . Bookmark the permalink.

22 Responses to Cerita Upin Dan Ipin Setahun Kemudian Daaaaa….

  1. Pingback: search engine,trafik dan Ogos... | topotato.com

  2. Richie says:

    hehe..orang ramai ckp psal crita ni best…tapi saya tak pernah tgok lagi..tak sempat..busy je dengan klas…

  3. Mohd Hafifi says:

    Hoho..upin dan ipin mmg ditunggu-tunggu..layan sgt cite ni.. :-)

  4. azwan says:

    x lama lagi, boleh lah tengok kat youtube. tak sempat lah nak kejar yg kat tv tu.

  5. abdfatah says:

    tunggu aje laa dalam tv online… yang nak download pun dah ramai… belum tayang lagi aaaaaa…. hohohoooo…

    tunggu ari jumaat nanti… ada laaa anime tegar akan uploadnya…. boleh laa kalo nak download upin dan ipin setahun kemudian lepas nih…

  6. topo says:

    hohooh aku tak kan lepaskan peluang nk dload.. hohoh berbaloi utk jd koleksi

  7. PrincessBabyLia says:

    :lol:
    cerita yang lucu

  8. syuhada says:

    betul2!![ala2 ipin]
    beh sgt2..
    haha=p

  9. luckyS says:

    aku pun minat cite ni.. ni karton animasi 3D..
    bangga ade animasi melayu yang berkualiti cam upin n ipin../. huhuh!! :wink:

  10. ielhamzamry says:

    fuhh hope we not 4get this nite 7pm
    i realy like it…

    klu leh donwload sila bg tahu ekk…

  11. abdfatah says:

    sila ke ruangan download area youtube tersebut… gengmovie upload punya…

  12. Anas says:

    Website official Upin&Ipin with videos, uploaded after the premiere on TV9. Also available, wallpapers, avatars.

  13. abdfatah says:

    ramai jugak yang duk mendownload citer animasi upin dan ipin nih…. citer hari ini citer kat tadika… lawan pertandingan labah-labah siapa yang hensem…. hahahahahaa…

  14. Rjuna says:

    Dah tengok kat website dia semalam, nak tengok time berbuka tak best plak, jadi tengok secara online lebih cool

    cayalah animasi malaysia

  15. angga says:

    Upin dan Ipin merupakan cerminan rakyat malaysia yang seharusnya,ini adalah animasi yang paling dahsyat,saya merasakan corak hidup orang melayu yang bedampingan bangsa-bangsa lain sangat kental dengan rasa persaudaraan. saya kagum dengan team creator “Upin dan Ipin”.(from indonesia)

  16. mhzs says:

    kt maner nk download citer nie

  17. abdfatah says:

    sila klik area youtube tu dan kemudian cari di sana…

  18. noor says:

    hmm betul betul betul..(kate ipin)
    cite kartun pling popular..n sempoii..
    tp…….asal wat 5 minit je???nape tak setgah jam ke..lgi best..

  19. mizi says:

    ni la cite kartun yg pling pelik penah ku jumpa..
    puteri ku yg baru 9 bln amat teruja sgt tiap kali kakaknye tgk cite ni padahal cite lain x penah dihiraunye pn.
    ajaib..ajaib..

  20. abe cik says:

    best sngtttt……………
    sy mmg mnt ngan upin n ipin nie….
    kalau bleh taun depan wat ag bleh x????
    barulah best………
    hehehe…..

  21. aiman x kesah says:

    aQ suke bangeeet ngan upin & ipin..
    tP ngape juz 5 min jeee???
    x puas laaa…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>