Cerita Nasi Lemak Goreng

Jom pekena nasi lemak goreng

Nasi lemak goreng di tv3.

Sarapan apa hari ini? Mesti ramai yang duk cari sarapan waktu pagi malam petang… Jika cerita pasal makan memang tak sudah sampai bila bila. Nasi lemak kopi O memang dah popular. Kemudian ada yang semakin mendapat perhatian lagi berkenaan nasi lemak goreng. Lepas nih boleh pekena nasi lemak goreng teh tarik dengan santainya bersama keluarga tersayang.

Ada sahaja lokasi nak gi jenguk tempat makan yang best. Lagi best jika dapat masak sendiri nasi lemak dan makan sekeluarga. Tak gitu?

Inovasi dari nasi lemak biasa kepada nasi lemak goreng. Nak nasi lemak goreng? Sila belajar cara cara untuk buat nasi lemak goreng dan buat bisnes nasi lemak goreng. Sekian terima kasih.

(Visited 116 times, 1 visits today)

Tags: , , , , , , , , ,

6 Responses to “Cerita Nasi Lemak Goreng”

  1. AZENI AHMAD says:

    Tak sempat nasi lemak goreng chef tue.
    Sanggup berhenti keje kat hotel kan untuk buka gerai.
    Nmpk kelainan menu dia.

  2. Suriya says:

    tadi buat nasi lemak, ada lebih esok nak goreng..mahu bereksperimentasi

  3. memang kreatid dan menarik…tapi aku belum pernah rasa…kalau ada dekat kawasan berdekatan nak juga rasa nie..macam best je
    blogger lelaki Ada buat post menarik di blog beliau…Jom Aktifkan MykadMy Profile

  4. guliroket says:

    rasanya ada tengok kat tv rancangan cite pasal nasi lemak goreng tu.

  5. Lain macam je bunyinya tapi kena rase baru tau sodap ke x…

  6. Wah, nasi lemak goreng, nampak macam sedap, kalau makan mesti lagi sedap ni
    Noriza Rahman Ada buat post menarik di blog beliau…Kawal Sebum Berlebihan Elakkan JerawatMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge