Archive for the ‘Seo’ Category

Cabaran Seo Selalunya Sengit…

Tuesday, December 23rd, 2014

Contest seo.

Ada join ke tidak neh?

Jika dah ada cabaran seo nih selalunya sengit.

Saling berlumba untuk mengejar ke page pertama google dan menang hadiah yang ditawarkan oleh penganjur seo contest.

Memang seronok join contest nih sama ada cabaran seo atau lain lain cabaran untuk menang hadiah.

Itu baru peringkat kebangsaan di negara malaysia dengan pakar seo yang ada dekat malaysia sama ada yang baru atau lama yang bergiat aktif dengan seo.

Kena sentiasa belajar dan terus belajar pasal seo nih.

Bukan mudah.

Namun kena usaha dan belajar perihal teknik seo.

Selamat maju jaya kepada mereka yang berhempas pulas join contest seo.

Memang best.

Nak Buat Duit Dengan Blog Kena Buat Kerja

Monday, May 5th, 2014

Nak buat duit dengan blog bukan mudah… Kena buat sedikit kerja untuk hasilkan pendapatan yang diinginkan bukan main hentam tangkap muat begitu aje. Tak gitu?

bajak-sawah

Dari pengalaman menulis blog dah tentunya banyak tips dan panduan yang boleh digunapakai untuk menghasilkan pendapatan dengan menggunakan blog. Guna blog untuk mempromosikan program affiliate atau menawarkan servis pengiklanan tatkala blog sudah popular dan meraih pelawat yang ramai.

Begitu jugak dengan penulis ebook Teknik Seo Merah Jambu yang beliau hasilkan untuk berkongsi pengalaman buat duit dengan blog dan memotivasikan mereka yang berminat untuk buat duit banyak banyak dengan menggunakan platform blog. Menarik betul gaya tarikan beliau untuk menghasilkan duit dengan blog tersebut.

Dengan pengalaman yang telah beliau lalui buat duit dengan blog tersebut maka terhasil akan ebook panduan Teknik Seo Merah Jambu dengan pelbagai tips dan pengalaman yang beliau kongsikan untuk anda bergerak seiring dengan beliau untuk menghasilkan pendapatan dengan blog. Takder ruginya untuk mendapatkan teknik seo merah jambu tersebut biarpun harganya cukup menarik perhatian bijik mata yang melihatnya tetapi amat berbaloi baloi untuk anda terokai ilmu yang beliau telah kongsikan. Perkongsian tersebut adalah untuk manfaat orang ramai lebih lebih lagi yang baru nak bermula cari duit online seringgit dua tiga ringgit pertama mereka.

Mula mula banyak kali jugak duk memikirkan untuk mendapatkan Teknik Seo Merah Jambu tersebut. Namun akhirnya dari duk mikir panjang lebar itu ini begitu begini aku gerakkan juga hati nurani untuk mendapatkan ebook tersebut. Kena belajar dari mereka yang dah punya pengalaman pahit maung dalam dunia blogging online tersebut. Maka dengan demkikan rupa ia boleh dijadikan sebagai jalan pintas untuk pedoman masa depan.

Macam biasa laa kena usaha dengan bersungguh sungguh. Jika sekadar buat sekerat jalan aje takkan ke mana blog yang dihasilkan dan hasrat untuk buat duit dengan blog tersebut bakal berkubur begitu sahaja. Maka tiada sinar dihujung sana  untuk buat duit dengan blog dengan adanya semangat yang suam suam kuku aje. Tak gitu?

Dan tidak terkecuali ini punya blog masih dalam mencari rentak penulisannya yang tersendiri. Asyik duk promote produk itu ini aje jadinya. Dah banyak kali tergendala nak merentaktariankan pena pnulisannya. Takper laa kena usaha lagi dengan sedaya upaya. Panduan Teknik Seo Merah Jambu tersedia sebagai rujukan untuk memotivasikan kembali rentak penulisannya yang tersendiri. hahaahaaa….

Nak duit dengan blog jangan duk diam begitu aje… Kena buat sedikit sebanyak usaha mana yang patut…

terima kasih….

Lelaki Kacak Terhangat Di Pasaran

Thursday, March 29th, 2012

Lelaki Kacak

Lelaki kacak terhangat di pasaran buatan malaysia daaa….

sila jangan omong kosong semata mata. Dapatkan sekarang lelaki kacak terhangat di pasaran. Lelaki kacak yang terhangat masa kini…. Jangan ketinggalan…

Sudah tentu anda tertanya tanya bagaimana mahu buat seo berkaitan dengan lelaki kacak tersebut. Dua perkataan yang perlu anda buat artikel dan updatekan dalam blog anda setiap hari dengan kata kunci lelaki kacak.

Jika anda mahu target kepad kata kunci tersebut anda boleh membeli domain name lelaki kacak dot com. Lelaki kacak dot com sudah ada yang order. Memang terhangat di pasaran kata kunci tersebut dengan situasi pertandingan seo lelaki kacak yang sedag berlangsung. Tiada halangan untuk anda menggunakan kata kunci tersebut untuk domain name lelaki kacak yang anda mahu targetkan.

Lain cara lagi anda buat artikel berkaitan dengan lelaki kacak seantero dunia yang boleh anda garap dan olah setiap hari dan buat entry dalam blog anda. Ingat! Hanya entry lelaki kacak yang terkini sahaja yang perlu anda buat. Lelaki kacak punya entry lama tidak akan masuk dalam kiraan dalam contest seo tersebut.

Lelaki Kacak

Lelaki Seperti Aku oleh Alif Satar Adalah Lelaki Kacak

Wednesday, March 28th, 2012

Lelaki Kacak

Itu dia lagu lelaki seperti aku… lelaki tampan —> Lelaki kacak memang banyak…

Dan pertandingan seo lelaki kacak terus rancak dengan beberapa update persaingan sengit antara satu sama lain terus pantas membuat seo berkaitan dengan kata kunci lelaki kacak anjuran encik titan yang katanya adalah seorang lelaki kacak… lelaki tampan … lelaki hensem katanya… Fokus kata kunci adalah lelaki kacak akan diranking ke muka depan paparan carian google.

Tak reti nak buat seo berkaitan dengan kata kunci lelaki kacak bukan alasan untuk anda tidak sertai pertandingan kali ini yang melibatkan ramai peserta sedang bersaingan sengit antara satu sama lain.

Sila cuba search tanya packik google hari ini blog lelaki kacak siapa berada di muka depan? dan kemudian untuk 3 bulan dari tarikh pertandingan siapa pula yang akan terus mara ke depan dengan artikel artikel berkaitan dengan lelaki kacak…

Siapakah yang bakal dinobatkan lelaki kacak bergaya dalam pertandingan seo kali ini? Kita tungguuuuuu….

Lelaki Kacak

Sulumits Retsambew Contest Seo Challenge

Thursday, July 2nd, 2009

Wadush… sudah lama tidak updates ini blog sebab blog jarang-jarang dan kadang-kadang updates. Lenkali kena cari idea banyak2 baru boleh updates… hehehhe.

Nak citer pasal seo contest daaaa…

Seo challenge begin :

Let’s take a look about Net Builders SEO Contest Rules:-

Goal of contest Sulumits Retsambew: If you want to be a winner, you  need to get on top at a first winner, second winner, or third winner in Google’s organic SERPs for the targeting keywords of this contest. Indented listing do not count — You must know here that each domain can win only one prize not more than that.

Start Date Sulumits Retsambew : 15 March, 2009

Finish Date: 15 August, 2009 – High Noon GMT

Take a look the prizes Sulumits Retsambew you can get:

First Place: $1,000

Second Place: $500

Third Place: $250

Hadiah contest menarik jugak untuk dimenangi. Namun demikian contest antarabangsa nih macam biasalah akan disertai oleh ramai peserta yang expert bab seo yang akan bertarung sehingga ke penghabisan contest. Banyak kerja laa nak kena buat untuk seokan contest Sulumits Retsambew ini. Cabarannya sudah tentunya sengit yang bukan kepalang untuk terus bersaing sengit.

Apa itu Sulumits Retsambew? Anda boleh mengetahui apa ke bendanya Sulumits Retsambew ini dengan menterbalikkan perkataan tersebut menjadi Webmaster Stimulus. Tadaaaaaaaaa….

Banyak menda lagi nak kena belajar pasal seo nih dari semasa ke semasa. Sapo nak join boleh try cuba contest Sulumits Retsambew.