Archive for the ‘Produk Pilihan’ Category

dapat duit dengan google adsense?

Thursday, August 9th, 2007

Saya sebenarnya tak berapa mahir sangat nak cerita pasal adsense yang dikatakan sebagai “iklan masuk akal” yang boleh menghasilkan pendapatan yang lumayan.

Cuma saya sekadar ingin mengesyorkan kepada anda sahaja berkenaan peluang tersebut untuk anda menjana wang dengan lebih mudah dan selamat dengan google adsense tersebut.

Ada ke patut dikatakan sebagai adsense itu “iklan masuk akal”?

Habis tu kalo tak dapat apa-apa dengan adsense kiranya tak masuk akal namanya, gitu?

Jadi di sini saya nak bagi idea bagaimana anda boleh menggunakan panduan ini sebagai rujukan dalam usaha anda menggandakan pendapatan melalui panduan google adsense tersebut.

Bercerita lagi pasal google adsense ini, anda juga boleh mendapatkan maklumat lebih terperinci sebagai alternatif untuk anda lebih faham lagi berkenaan google adsense ini. Kalo berminat anda boleh dapatkan maklumat berguna ini untuk masa depan google adsense anda.

anda boleh download laporan khas itu di sini.

sekian terima kasih.

sekali borong semuanya licin?

Sunday, July 1st, 2007

Habis licin dah? Tak sempat nak beli dah? Mana nak dapatkannya lagi?

Apa yang diborongnya? Apa yang habis licinnya?

anda nak tahu apa yang sedang popular sekarang? 

Inilah fenomena perniagaan….Nampaknya menda nih memang dah popular untuk mereka yang berminat untuk mendapatkannya. Saya syorkan kepada anda untuk mendapatkannya segera sebelum kehabisan. Sebelum kelicinan habisnya.

Kalu dah habis memang kena tunggu lain hari. Jika tidak kenalah buat tempahan awal. Ada tempahan awal ke tuan kedai?

Eh, bukan sekali borong je. Bahkan jika dah sambutan sebijik macam 50 tahun merdeka dan tentu tak menang tangan untuk anda menguruskannya. Pendek kata sibuk memanjang setiap hari. 24 jam… ahaaaa 24 jam?

Nak tahu apa dia? Jom kita tengok apa benda yang sampai begitu sekali yang hendak diborongnya. Saya pun minat jugak nak memborongnya. Silap haribulan boleh jadi jutawan merdeka untuk tahun ini.

Alahai… ini dah lebih-lebih pulak. Eh, bukan silap haribulan lagi. Kalo kena gayanya memang bergelar jutawan laaa. Tunggu dan lihat aje laa wahai tuan kedai.

Selain dari terkejar-kejar nak cari duit lebih. boleh jugak mulakan perniagaan tersebut bermula dengan keuntungan RM2. Memang tak rugi apa2 jika untung rm2. Rugi rm2 yang tak best.

Lagi teruk jika rugi ribu-ribu, menangis tak berlagu… huhuuuuu…

apa kata pakar perunding perniagaan tersebut. 

sekian terima kasih.

rahsia buat duit dengan sms

Wednesday, June 6th, 2007

KLIK DI SINI Rahsia Buat Duit Dengan SMS

Anda seringkali menggunakan sms? Kenapa anda menggunakan sms? Sudah tentu ada cerita tersendiri melalui sms ini. Kenapa anda tidak mengunakan sms sebagai medium untuk memperolehi pendapatan yang lumayan dengan hanya menggunakan sms.

Sms perniagaan? Itulah gunanya teknologi untuk manfaat kepada mereka yang tahu menggunakannya dengan cara yang betul lagi terurus. Anda sepatutnya merebut peluang keemasan ini. Bukan sahaja ebook panduan sms yang disediakan kepada anda. Malahan panduan yang lebih ekstrem lagi dengan menyertai seminar yang dianjurkan oleh beliau.

Maka tidak ada alasan lagi untuk anda memperolehi pendapatan yang anda harap-harapkan selain dari cara yang cepat untuk kaya. Pada saya cara ini adalah paling cepat untuk anda mengembangkan perniagaan anda dengan lebih maju lagi. Tetapi kena keluarkan modal dulu untuk memulakan perniagaan sms ini. Bukannya perniagaan tanpa modal.

Dah tentu saya akan syorkan kepada anda.

Jom kita tengok ada apa dengan perniagaan sms yang dikatakan sudah semakin popular dengan seminar perniagaan sms.

Err… seminar tu guna sms jugak ker?

elakkan kerugian dari program affiliate

Wednesday, June 6th, 2007

 

 

Hari ini mahu tulis cerita apa? Cerita cari duit lagi ke? Saya dah penat na cerita pasal duit nih. Tapi masih boleh lagi diperkembangkan idea dengan lebih lebar luas lagi.

Ceritanya macam nih. Anda mungkin salah seorang dari mereka yang join affiliate program untuk cari pendapatan sampingan tanpa menjual produk sendiri. Hanya membuat jualan melalui website yang diberikan kepada anda. Namun sekian hari hasilnya di mana? Mungkin tiada dan mungkin juga sedikit cuma. Betapa rugi masa dan tenaga sahaja.

Jadi, bagaimana anda mahu maksimumkan keuntungan dari program affiliate anda tersebut. Ada cara yang lebih efektifkah? Dah tentu anda tidak mahu kerugian walaupun anda menyertainya secara percuma. PERCUMA tetapi berbayar dengan pelbagai cara. Itulah yang dinamakan usaha untuk menjana pendapatan sambilan.

Terkadang rasa tidak berbaloi dengan menyertai program yang PERCUMA dan tidak mendapat hasil yang lumayan dan segera. Eh? Takkanlah nak fikirkan hal yang segera semata-mata. Ramai yang berfikiran segera akhirnya tumpas begitu sahaja.

Sekarang anda cukup bertuah kerana dapat memiliki caranya untuk anda mendapatkan duit dengan program affiliate. Inilah tekbik yang anda terari cari untuk meningkatkan graf pendapatan anda dengan program affiliate.

Saya pun akan mendapatkannya satu. Memang rugi kalu tak tahu. Dah tahu nanti macam mana yer…? Dah tentu gembira bukan kepalang.

Saya syorkannya kepada anda untuk memilikinya. Jangan biarkan diri anda dalam kerugian.

 

Sekian terima kasih

m-bloggers ezine?

Wednesday, May 30th, 2007

Klik gambo untuk ke websitenya

m-blogger011.png

Apa citer nih? Citer nih dari rajablog yang makin menjadi-jadi popularnya. Kuar ezine untuk para blogger yang budiman. Jadi? Apa akan terjadi seterusnya? Jangan lepaskan peluang ini untuk menapatkan ezine yang berinformasi dari beliau.

Komen saya?

Nak komen yang bagus-bagus je untuk informasi yang berguna kepada semua orang.

sekian terima kasih.