0

Teknik Wechat : Buat Duit Sambilan Dengan Wechat?

Posted by abdfatah on December 11, 2017 in cari duit online |

Zaman dedulu 10 tahun yang lepas, tatkala masa sebelum siti nurhaliza berkahwin… ramai yang cukup seronok pakat pakat hasilkan iklan & melakukan misi pemasaran dekat facebook! . Jika anda buat satu-satu post dekat profile.. kebanyakan dari kalangan kawan-kawan dapat lihat post yang kita buat tu. Tak perlu nak susah payah boostkan post tersebut. Takder laa […]

Tags: , ,

1

Nak Buat Duit Dengan Formula Usd WooXpress?

Posted by abdfatah on May 2, 2017 in cari duit online |

Nak buat income duit usd? Aduhai… duit lagi usd lagi.. serupalah tu. Orang panggil matawang. Matawang ringgit malaysia dan matawang us dollar. Anda tentunya nak tahu camner nak buat duit usd kepuk kepuk. Tak kiralah time ringgit jatuh kah atau ringgit menaik kah. Apa yang penting boleh buat income usd secara santai sesambil tambah ilmu […]

0

Nak Buat duit RM50 hingga RM100 atau RM500 sehari?

Posted by abdfatah on January 18, 2017 in cari duit online |

  Bagaimana anda boleh buat duit sedemikian rupa? Kena ada target dah tentunya.. Anda kena buat target setiap hari. Kemudian buat promosi yang berterusan. Kira kira yang paling mudah adalah sebagaimana berikut jika produk anda tersebut berharga lebih kurang rm5: Target 10 unit sehari xrm5 = rm50 Esok lusa target lagi 10 orang. Target 10 […]

Tags: , , , , ,

5

Nak Tahu Short-Cut Close Sale Whatsapp?

Posted by abdfatah on June 17, 2016 in cari duit online |

Pernah tak kena macam ni? Pernah tak kena situasi seperti di bawah: 1. Lepas bagitau harga, Pelanggan senyap, “krik..krikk..kriikk..”. 2. Lepas Explain pasal produk, Pelanggan Seen je.. Blue-tick. 3. Pelanggan reply, “nanti nak tanya suami dlu”. 4. Pelanggan reply, “tq for info, nnt sy nak, sy pm balik..”. 5. Pelanggan reply, “tunggu gaji..” Mesti selalu […]

Tags: , ,

2

Nak Tahu Lagu Mana Nak Buat Duit Mudah Dengan Involve.Asia?

Posted by abdfatah on March 16, 2016 in cari duit online |

Nak buat duit tambahan dengan involve.asia? Caranya mudah aje gi daftar pastu promosikan link referral yang diberikan kemudian dapat komisen rm5. Cukup rm50 boleh keluarkan ke akaun bank anda. Itu dia bahagian kekotak sidebar yang boleh anda terjah tengok untuk dapatkan link referral invol.asia daftar keahlian involve.asia. Klik aje dekat link referral dan dapatkan link […]

Tags: , ,

Copyright © 2007-2017 Abdfatah.com All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.