0

Buat Kerja Tepi Untuk Dapatkan Duit Tepi

Posted by abdfatah on January 21, 2015 in bina perniagaan |

side income side bisnes side money side mirror side job pendapatan tepi bisnes tepi duit tepi cermin tepi kerja tepi jangan harap anda akan mendapat pendapatan tepi jika sekiranya anda adalah pemalas. jangan duk mengharap nak cepat kaya dengan bisnes tepi jika sekiranya anda tamak haloba. jangan sekali kali mengharapkan duit tepi datang bergolek tanpa […]

Tags: , , , , , , , , ,

12

Terkejut Sakan Dengan Instagram…

Posted by abdfatah on December 6, 2014 in bina perniagaan |

Caj Instagram? Fuhhh… terbeliak bijik mata menengokkan caj untuk beriklan dekat kebanyakan instagram yang cukup popular seluruh malaysia. Memang laa kalo dah femes sakan derang dah tak teragak agak nak kenakan caj beriklan dengan harga yang sekian sekian harga. Memang boleh buat duittarget="_blank" rel="nofollow" href="http://www.ashadee.net/go/25002/">duit dengan instagram… Ada harga patut dan ada harga santai santai ikut kemampuan […]

Tags: , , , ,

3

Nak Meniaga Jangan Hentam Kromok Sesia…

Posted by abdfatah on December 4, 2014 in bina perniagaan |

Dunia perniagaan online atau offline ada cabarannya yang tersendiri. Nak meniaga kena ada ilmu. Jangan hentam kromok begitu aje. Orang nak meniaga kita pun nak meniaga jugak. Modal entah ke mana untung entah ke mana. Tak gitu? Nak pinjam duit buat meniaga? Makan masa jugak nak menunggu permohonan lulus. Nak cari duit dalam tempoh terdekat […]

Tags: , , , , , , ,

0

Usahawan kerepek | Perniagaan Kerepek

Posted by abdfatah on December 3, 2014 in bina perniagaan |

Usahawan kerepek | Perniagaan Kerepek Suka makan kerepek? Nak meniaga kerepek? Mesti anda suka sakan makan kerepek dah tentunya. Duk cari kerepek selalunya kat mana? Mesti akan beli dekat kedai runcit atau pasaraya yang berdekatan. Bagaimana pula jika anda berminat untuk memulakan perniagaan kerepek? Anda boleh mulakannya secara online atau offline. Macam mana nak dapatkan […]

Tags: , , , ,

3

Untung Seringgit Sahaje? Bila Nak Kaya?

Posted by abdfatah on November 10, 2014 in bina perniagaan |

Jika untung banyak yang anda kejar tetapi tersungkur tengah jalan rugi tak hingat dunia dengan tamak haloba entah peringkat jurus ninja apa entahnya maka lebih baik untung seringgit sedikit demi sedikit tanpa perlu berlaku kejadian yang tidak tersangka sangka. Perniagaan apa sekalipun bermula dengan untung yang sedikt baru dapat untung banyak banyak. Ada masa untung […]

Tags: , ,

Copyright © 2007-2015 Abdfatah.com All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.3, from BuyNowShop.com.