Category Archives: bina perniagaan

Strategi Sms Kaut Jualan 7 Angka…

Strategi sms… Kenapa anda memerlukan strategi sms yang mantap? Tidak cukupkah dengan gaya sms harian yang seringkali anda temui dan gunakan? Kalo tak mantap dan memikat tak boleh ke? Dah nama lagi strategi sms…. Dah pastinya kena gunakan strategi sms … Continue reading

Share
Posted in bina perniagaan | Leave a comment

Jangan Sekadar Menjadi Penjual : Bina jenama anda sendiri

Bina Jenama Anda Sendiri Jangan Sekadar Menjadi Penjual : Bina jenama anda sendiri. Membuat jualan produk ataupun perkhidmatan adalah penting dalam perniagaan. Tanpa jualan, perniagaan akan hancur dan gagal. Gulung tikar jadinya jika tida bina jenama anda sendiri… <<< Dalam … Continue reading

Share
Posted in bina perniagaan | Leave a comment

Dvd FB Ads : Rujukan Pemasaran FB Ads

Dvd Fb Ads TAK SAH KALAU NIAGA DI FB, TAK RUJUK DVD FB ADS NI! Hohoho, sampai macam tu sekali. Ya, jujurnya saya akui DVD Latest FB Ads Marketing ini memang PATUT dimiliki oleh SEMUA penjual di Facebook. Fully recomended… … Continue reading

Share
Posted in bina perniagaan | Leave a comment

Seringkali berlaku keluhan resah para peniaga. Tak laku?

Resah gelisah aje nampak? Kenapa? Bisnes tak laku ke? Ada formulanya jika nak redakan keresahan dek kerana tidak laku atau tidak laris dengan menggunakan cara simple, tapi power untuk menjual dengan banyak dan membuatkan anda tersenyum puas hati. Pendek kata … Continue reading

Share
Posted in bina perniagaan | Tagged , , , , | 1 Comment

Cabaran Dunia Perniagaan

Dunia perniagaan penuh dengan cabarannya yang tersendiri. Bukan mudah dan bukan susah. Kalo tak nak rugi baik tak perlu susah susah peningkan kepala untuk berniaga itu ini. Mula mula nak berniaga gerenti akan ada plan tindakan itu ini. Atas kertas … Continue reading

Share
Posted in bina perniagaan | Tagged , , , | 1 Comment