Cara Buat Duit Dengan Layang-Layang | Cara Buat Layang-Layang

Cara Buat Layang Layang

Cara buat layang-layang macam mana?

Bukan sukar mana pun jika mahu buat layang layang. Namun demikian jika mahu buat layang layang yang moden sebagaimana yang anda perhatikan dalam festival lelayang di johor contohnya. Dengan pelbagai reka bentuk yang boleh anda tengok tu kena belajar ler sikit sikit kemahiran buat layang layang tersebut.

Layang-layang melayang pelbagai jenis dan bentuk. Cara buat layang-layang camner haaa? Memang anda boleh buat duit dengan layang-layang. Biarpun ia ringkas dan tidak seberapa, namun anda perlu pelajari cara nak buat layang-layang dan terbangkannya.

Festival layang-layang salah satunya yang boleh anda perhatikan kepelbagaian bentuk yang ada. Kreativiti seni yang diserlahkan. Boleh cari duit yang lumayan biarpun layang-layang lidi. Mari kita belajar cara buat layang-layang.

Lain cerita kisahnya sang burung layang-layang.

Nah ini dia panduan dan cara buat layang layang. Sambil buat layang layang sambil buat duit jangan melayang layang.

Cara Buat Layang Layang

Dah siap hasilkannya sebijik maka kena terbangkannya ke udara.

iii

Cara Buat Layang Layang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share
This entry was posted in cari duit lebih and tagged , , . Bookmark the permalink.

12 Responses to Cara Buat Duit Dengan Layang-Layang | Cara Buat Layang-Layang

  1. abdfatah says:

    aiseh… komen kat sini terdelete aaaaa… ada prob sikit masa editing… dia main macam chipmore pulak… adesh…

  2. Nasrun says:

    Patut la xde komen kat sini.. xpe2.. aku tambah komen..

    Jual layang-layang best gak yer.. =P :mrgreen:

  3. abdfatah says:

    hohoho… ada teknikal sikit laa. content tak kuar mula2 tu. lepas tu wat post baru… serupa jugak jadinya…

    dah settle dah…

  4. Alindi says:

    I don’t play layang-layang. But I like to see children play layang-layang. Have you seen electronic layang-layang? I saw it in the night. This has little lamps, so look like plane in the night.

  5. Dahsyat ko fatah, pandai bermain-main keyword… ko punya keyword untuk duit mudah bawah aku skang… :) dahsyat ko ni, mesti sehari visitor blog ko ni sampat 1000 orangkan? :mrgreen:

    Alindi yang komen kat atas ni orang belgium aku rase sebab pakai .be

  6. corneamleayu says:

    emme, otai la kata kan …musti la terrer main keyword…kalau mcm aku ni lain la..newbie

  7. zool says:

    Abd fatah ni memang gile rajin…
    Banyak keyword dia guna..
    Mesti income ‘masyuk’..

  8. seo sifu says:

    layang-layang melayang
    jangan duit sudah

  9. Masa iya sih, cari duit pake layang-layang. Maksudnya jualan layang-layang? Emangnya perlu online?

  10. yazidyahaya says:

    wah..layang-layang pun boleh buat duit kat internet ni ke???

  11. abdfatah says:

    mungkin jugak boleh dipertimbangkan untuk online order… kalo time festival layang2 mesti ramai yang join membuat persembahan layang2 buatan masing2… macam2 jenis adaaa..

    aiyaaa…. keyword biasa aje laa pakai tibai dengan ebook teknik seo… lain laa macam pakcik azwan… kejap je berdesup nomor satu muka depan kalo pakcik azwan dah mulakan langkahnya… ahahahahaa…

  12. hong says:

    mana boleh dapat pemborong layang2 di malaysia????
    ada sesiapa tahu ke????

Comments are closed.