Buat Sendiri Kad Kahwin | Koleksi Design Kad Kahwin

Buat Sendiri Kad Kahwin

Di laman ini ada Koleksi Design & Template
Kad Kahwin Terkini yang boleh anda dapatkan.
Anda juga boleh Buat Sendiri Kad Kahwin atau
anda juga boleh Mulakan Bisnes Kad Kahwin

Klik Sini Untuk Panduan Bisnes Kad Kahwin

Koleksi design kad kahwin sudah ada ka? Di sini secara terus terangnya nak bagitau anda semua bahawasanya jika anda mempunya kemahiran dan idea yang kreatif sudah tentunya anda boleh buat duit dengan mudah apatah lagi kalo dapat ecover action script yang cantik dan menarik lagi tertarik.

Itu untuk ecover jualan yang boleh anda hasilkan sendiri dengan lebih mudah dan pantas. Bukan sahaja boleh buat sendiri malahan boleh buat duit dengan ecover tersebut.

Bagaimana jika anda boleh menghasilkan ecover majlis perkahwinan anda sendiri? Sudah tentunya ia cukup menarik perhatian ramai dengan kemahiran anda menghasilkan ecover versi majlis perkahwinan anda yang tersendiri. Oh dan eh bukan ecover tetapi kad kahwin buatan orang hasil usaha anda sendiri tanpa perlu bersusah payah untuk buat duit kepada orang lain.

Anda sendiri boleh membuatnya sendiri dengan gaya dan kreativiti yang tersendiri. Bukan sahaja anda boleh membuatnya sendiri malahan sudah tentunya pulangan yang cukup lumayan setiap kali ada tempahan yang bakal anda terima kelak. Tentunya ramai yang akan membuat tempahan kad kahwin dengan anda nanti…

Mungkin anda terfikirkan apa nak susah susah buat sendiri kad kahwin, lebih baik berikan tugasan tersebut kepada orang lain lagi jimat masa untuk kerja-kerja lain yang perlu diuruskan.

Ya itu benar sekali. Namun hakikatnya anda boleh membuatnya sendiri bukan semata-mata memenuhi tempahan untuk orang lain bahkan untuk ahli keluarga anda sendiri dengan harga yang berpatutan. Bukankah itu lebih menjimatkan modal yang boleh anda gunakan untuk keperluan yang lain walaupun sedikit cuma.

Cuba anda bayangkan jika anda mempunyai 12 tempahan kad kahwin dalam satu-satu masa. Berapa banyak yang boleh anda perolehi dengan mudah dengan melalui pilihan kad kahwin yang sudah tersedia anda hasilkan.

Kad perkahwinan yang anda hasilkan dengan daya kreativiti anda sendiri atau mengikut kehendak tempahan kad kahwin dari pelanggan anda. Sudah tentunya anda boleh menghasilkannya dengan mudah dan cepat lagi menjimatkan. Buat duit dengan koleksi design kad kahwin.

Dapatkan segera panduan buat sendiri kad kahwin.

Mudah dan menjimatkan…

 

Buat Sendiri Kad Kahwin

This entry was posted in bina perniagaan and tagged , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

15 comments on “Buat Sendiri Kad Kahwin | Koleksi Design Kad Kahwin

  1. Pingback: I Got 8th Payment From TNX | EarnCent.com

  2. halamak… payment dari titan daaaa… aiyoooo…

  3. rajapayloadz on said:

    haha..tu trackback ajela..

  4. Tak tahu bila nak kawin..
    Ada target tapi masih2 kabur …

    Nanti dah jadi aku mintak fatah buatkan kad kawin aku.

  5. rumaizah on said:

    saya berminat. masih ada lagi ke? berapa harga?

  6. harganya akan software nih adalah rm50 aje. beli jangan tak beli… order jangan tak order…

  7. nad_crystaL on said:

    software ni ader lg ke x???nk beli…pastu nk blajar la cara bwat kad kawen sndiri…sila beri tunjuk ajar

  8. ada lagi… sila contact owner website tersebut dengan segera untuk maklumat lanjut…

  9. alyza on said:

    macam berminat jew.
    camne nak beli eyk?

  10. macam mana nak order ???? :roll:

  11. kena tunggu 1 April nanti baru bleh order sebab tengah maintainance perpindahan server hosting… sabor laa yer…

  12. alyza on said:

    dah 3 april nie ..
    camne nak order?

  13. salam saya nak tau kalu tempah berapa hari dapat?

  14. Norliza mohamad on said:

    salam,sy b’minat dgn buku ni la.tapi mcm ner sy nak tau emil tempahan sy sampai .klu ble sy nak tahu emil sy sampai dulu baru sy buat bayaran.boleh sy dptkan no telefon .

  15. Menarik idea ni, anyway just nak share, kalau nak cari kad kahwin yang cantik2, design moden, dan murah leh try tgk kat Dealova Wedding Cards. Customer service diorang pun memang mantap.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

2,238 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>