0

Bisnes Ebay Tak Perlu Wasap Bagai…

Posted by abdfatah on May 13, 2017 in Bicara semasa |

Bisnes Ebay Tak Perlu Wasap Bagai…

View post on imgur.com

Nak tahu tak? Jika anda dah biasa meniaga dekat mudah dot my guna cara dropship anda boleh mencuba meniaga dekat ebay pulak. Tengok aje laa rate usd kpd rm –>> 1usd terusss tukar kpd rm4. Cer kira sendiri bila dah dapat usd kepuk2 dekat ebay.

Boleh buat bisnes ebay secara kecil kecilan dahulu kemudian terusss meningkat sedikit demi sedikit. Buat dari rumah aje.

Tapikan mesti buntu idea nak jual apa dekat ebay nih. No idea! Tak mengapa jangan risaulah. Buat bisnes ebay gaya dropship aje. Lebih menjimatkan dan menguntungkan. Tak perlu susah payah keluarkan modal.

Apa yang bestnya meniaga gaya dropship nih anda tak perlu nak fikirkan pasal urusan pengeposan barang ke luar negara. Itu kerja anda duk rileks aje.

Biarkan supplier yang buat kerja dia.

Teknik bisnes ebay nih memang cukup memudahkan anda tanpa perlu susah payah nak buat marketing copywriting pujuk sana sini. Tak perlu nak balas wasap bagai. Tak ada orang nak tanya itu ini begitu begini.

Apa yang penting adalah anda boleh buat iklan dan tinggal. Boleh nak ke mana mana anda suka. Nak tidur nak tengok tv pun takder masalah. Kerja anda tengok akaun usd paypal mahsyuk kepuk2.

Tapikan nak dapat semua tu kena belajar bisnes ebay dulu baru boleh dapat hasilnya. Bukannya termenung duk tunggu begitu aje. Tak gitu?

Dengan bisnes ebay nih anda boleh dapat free trafik. Free marketing.

Nampak macam tak masuk akal buat iklan lepas tu tinggal tak perlu nak buat promosi langsung untuk bayar iklan.

Tapi itulah hakikat bisnes di ebay yang masih ramai orang tak tahu.

Anda tak tahu macam mana nak mula?

Boleh mula dekat sini —>>> Belajar Bisnes Ebay

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Copyright © 2007-2017 Abdfatah.com All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.