Beli Tudung Si Comel Online Lebih Mudah

Beli tudung si comel online lebih mudah

Beli tudung online memang mudah. Pilih pilih dan buat tempahan. Kemudian sampai depan rumah. Pos menggunakan syArikat kurier atau pos malaysia yang hantarkan.

Macam macam jenama dah ada dekat pasaran malaysia jika nak cerita pasal tudung nih. Ada pelbaga jenis dan pelbagai warna. warna warni jenama tudung. Jenama tudung biasa biasa. Jenama tudung yang telah ada paten yang tidak boleh orang lain tiru. jenama tiruan macam biasa akan follow jenama yang asal.

Bagaimana nak mulakan bisnes tudung si comel online?

Caranya mudah aje anda gi tanya terus pemilik tudung si comel tu untuk buat tempahan borong dan kemudian dah boleh jual dengan jayanya. Borong ikut kuantiti yang telah ditetapkan dan boleh jual secara bersemuka atau online jugak.

Borong jangan tak borong… hehehe

Lagi satu caranya adalah dengan menggunakan kaedah dropship. Dropship tu apa? Dropship tu lebih kurangnya buat promosi tanpa simpan stok. Jika dah malas sangat nak simpan stok dekat rumah tu. Silakan guna aje tatacara dropship. Pihak tudung si comel akan aturkan segala urusan berkaitan tudung si comel.

Dropship jangan tak dropship… hahaha

Ada satu lagi peluang buat duit dengan tudung si comel nih. Nak tahu apa dia?

Dah tentunya gaya affiliate. Gaya affiliate nih dapat duitnya duit komisen hasil promosi link promosi laman web tudung si comel. Tak perlu buat borong. Tak perlu buat dropship. Promosikan dan tunggu duit mahsyuk setiap bulan.

Gaya affiliate nih kena tunggu duit komisen mahsyuk sebulan sekali bukan dalam masa 24jam terjual dapat komisen. Kena sabar sikitlah berbanding dropship dan borong. Setiap cara ada kelebihannya yang tersendiri. Anda pilih dan boleh terus buat duit dengan bergayanya.

Maklumat lanjut dekat sini —>>> Rakan niaga tudung si comel.

Promosi terkini tudung si comel boleh jenguk dekat sini —>>>

Order online tudung si comel

(Visited 140 times, 1 visits today)

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

3 Responses to “Beli Tudung Si Comel Online Lebih Mudah”

  1. titan says:

    makcik-makcik memang suka beli tudung nih.
    titan Ada buat post menarik di blog beliau…Usaha itu LIF kejayaan.My Profile

  2. Saya jenis tak berani nak beli tudung online, sebab terkadang tak kena dengan saiz yang ditunjuk, nak tukar balik susah
    Noriza Rahman Ada buat post menarik di blog beliau…Tips Elak Mengantuk Selepas Sahur di Bulan RamadhanMy Profile

  3. seri says:

    saya skrg suka nak buat sendiri tp kene ada contoh, so boleh besarkan atau keciknan.

    skrg semua kene jimat

Leave a Reply

CommentLuv badge