About abdfatah

Posts by abdfatah:

0

Sistem 1 URL Kemudahan Untuk Para Peniaga

Posted by abdfatah on January 24, 2018 in cari duit online, cerita panas |

Sistem 1 URL Kemudahan Untuk Para Peniaga

Pernah berdepan dengan situasi berikut kepada para peniaga? Sudah tentunya akan merugikan para peniaga sekalian…

Bila kita bagi nombor wasap, prospek minta telegram
Bila kita bagi akaun fb, dia minta akaun instagram
Bila bagi produk A, dia tanya tentang produk B.
Jemmm~


LAMBAKAN

Bila terlalu banyak apps zaman sekarang, ia membuatkan makin sukar untuk contact.

Orang pakai whatsapp tak pakai telegram,
Ornag pakai telegram tak pakai whatsapp,
Orang guna FB, dia guna instagram
Orang guna instagram, dia guna twitter
Tak ada keseragaman.


SISTEM 1 URL

Sekarang dah ada sistem yang mudahkan kerja kita sebagai peniaga.
Dalam ni la semua chat apps
Dalam ni la semua akaun media sosial
Dalam ni la semua produk

Bagi je link special kita, terus prospek boleh pilih sendiri nak contact guna apps apa, nak follow akaun mana & nak beli produk apa.
Serius, sangat mudah kerja.

Siapa nak?

semestinya nak la…

Layari : Nak la looket me

Tags: ,

0

Video Formula Close Sales

Posted by abdfatah on January 13, 2018 in cari duit online |

Saya salahkan tuan sebab tak ajar 1 cara close sale simple ini 3 tahun lepas! Sekarang 90% customer saya tak mengadu produk mahal. Penipuan paling besar dalam masalah close sale ialah ingat orang tak beli sebab produk “mahal”. Izin saya kongsikan kisah salah seorang pembeli Video Formula Close Sale. Namanya Tuan Azrey. Masalah Azrey sebelum […]

Tags: , ,

0

Wow! Ads Vault – Tidak Menggunakan Setting FB Ads Yang Rumit.

Posted by abdfatah on December 24, 2017 in cari duit online |

Wow! Ads Vault – Tidak menggunakan setting fb ads yang rumit. . Dari 10 helai tudung sehari kepada 100 helai tudung selama 15 hari. Hanya guna 1 iklan dan tak guna setting FB Ads yang rumit? . Faham 1 perkara ini sedalam-dalamnya. Orang kata kena faham betul betul baru boleh gerak. Tak faham dan tak […]

Tags: , , , ,

0

Teknik Wechat : Buat Duit Sambilan Dengan Wechat?

Posted by abdfatah on December 11, 2017 in cari duit online |

Zaman dedulu 10 tahun yang lepas, tatkala masa sebelum siti nurhaliza berkahwin… ramai yang cukup seronok pakat pakat hasilkan iklan & melakukan misi pemasaran dekat facebook! . Jika anda buat satu-satu post dekat profile.. kebanyakan dari kalangan kawan-kawan dapat lihat post yang kita buat tu. Tak perlu nak susah payah boostkan post tersebut. Takder laa […]

Tags: , ,

1

Bagaimana Nak Buat Duit Dengan Wechat…?

Posted by abdfatah on November 16, 2017 in Bicara semasa |

Pernah dengar pasal wechat? Media sosial tersohor masa kini. Kena install dalam hp baru boleh guna. Anda nak tahu bagaimana nak buat duit dengan teknik wechat. Jangan fikir wechat nih tempat untuk sembang cari kenalan aje. Dah tentunya ada teknik yang tersendiri jika mahu buat duit dari wechat nih. Ada tekniknya… Lagu mana teknik tersebut? […]

Copyright © 2007-2018 Abdfatah.com All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.