0

Oh! Tatakala Wang Gaji Habis Begitu Sahaja…

Posted by abdfatah on February 28, 2012 in cari duit lebih |

Pernah berlaku kehabisan wang gaji setiap bulan? Atau ia boleh disifatkan sebagai pokai tengah bulan… Macam mana nak elak? Tidak lain dan tidak bukan dengan membuat simpanan sebanyak 10% paling minima. Simpan sebelum berbelanja itu lebih baik dari berbelanja tak hingat dunia kemudian baru teringat nak simpan. Nak simpan pun dah cukup cukup makan pulak… […]

0

Oh! Apabila Seseorang Lelaki Itu Kecewa Dalam Cinta

Posted by abdfatah on February 27, 2012 in alkisahnya |

Cinta itu indah… Cinta itu juga duka… Itulah cinta kasih sayang… Jangan rugikan diri dengan tamatkan riwayat hidup dek kerana cinta kasih dan sayang yang terlampau… Cinta sakan kononnya… Sekian terima kasih.

0

Oh! Apabila Wanita Itu Lari Ikut Kekasihnya

Posted by abdfatah on February 25, 2012 in alkisahnya |

Usah lagi terkejut dengan penangan kemaruk cinta sakan. Mereka yang dilanda badai angau cinta sakan sedang asyik ingat engkau dan ingat aku… rindu engkau dan rindukan diriku… ingat ayang ingat abang… Dunia cinta antara lelaki dan wanita penuh ranjau dan kisah suka duka. Lebih lebih lagi giler giler remaja. Macam macam cerita laa pasal cinta […]

0

Cara Jahit Baju Kurung | Teknik Belajar Jahit Baju Kurung

Posted by abdfatah on February 18, 2012 in bina perniagaan |

Cara Jahit Baju Kurung Di sini anda boleh belajar cara menjahit baju kurung dengan panduan langkah demi langkah yang praktikal dan mudah difahami. TAK PERLU SUSAH-SUSAH buang masa di ‘Google’ untuk mencari cara menjahit baju kurung lagi…Tak perlu bayar mahal-mahal untuk kelas menjahit…anda akan ditunjukkan bagaimana anda boleh mempelajari cara menjahit baju kurung dengan mudah, […]

Tags: , , , , , , , , ,

3

RM 12 Ribu Hanya Melalui Facebook? Adakah HyperFanPage Scam?

Posted by abdfatah on February 16, 2012 in bina perniagaan |

Buat Duit Dengan HyperFanPage Bukan mudah nak buat duit online. Buat duit online sama aje cabaran dengan dunia perniagaan nasi lemak. Perlukan kekuatan dan ketahanan mental dan fizikal. Lebih lebih lagi semangat juang yang tinggi. Jika tidak usaha anda tinggal sekerat jalan. Macam cinta kasih sayang yang tinggal sekerat. Apa kes dengan nasi lemak? Nasi […]

Tags: , ,

Copyright © 2007-2014 Abdfatah.com All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.3, from BuyNowShop.com.