Tips Bisnes Tudung Tanpa Premis Niaga

Posted by abdfatah on April 21, 2018 in bina perniagaan with Comments closed |

Tips Bisnes Tudung

Tips Bisnes Tudung

Memang tidak dinafikan lagi orang perempuan selalu aje suka memborong pelbagai jenis jenama tudung yang mereka sukai. Penuh almari dengan tudung yang berlainan rekaan dan warna.

Lebih-lebih lagi sempena musim perayaan dah tentunya. Bisnes tudung nih memang bagus untuk buat duit tambahan.. Selagi ada permintaan untuk tudung anda boleh meniaga tudung dengan rileks dan tenang. Tambahan lagi jika nak tiba musim perayaan hari raya. Kebanyakan pemborong dan pembekal sudah pun memiliki stok yang banyak untuk dijual sebelum tiba hari raya.

Bagaimana pula dengan anda? Kenapa anda mesti memiliki tips bisnes tudung ini?

Untuk pengetahuan anda, beliau ada panduan dan tips yang boleh anda gunakan untuk memperkembangkan bisnes tudung anda…

Tahun demi tahun yang silih berganti sudah tentunya cukup mencabar bagi kita semua dengan kenaikan harga barang keperluan dan kos kehidupan yang terus meningkat. Cukup memeritkan.

Kenaikan harga barang keperluan ini memang takleh nak elak dah. Takleh nak mengelak dengan teknik mengelak hikmat bayangan tudung terbang..

Cara untuk mengatasinya adalah dengan menambah pendapatan sampingan untuk menampung kebocoran duit yang keluar tersebut. Lebih lebih lagi untuk menghadapi musim perayaan yang bakal tiba.

Apa yang bermain dalam fikiran anda sekarang adalah…

Bisnes apa yang nak dibuat?
Bisnes apa yang mudah?
Bisnes apa yang boleh mula segera?
Bisnes apa yang menguntungkan?

Jawapannya yang boleh anda pertimbangkan adalah dengan memualakn bisnes tudung.

Cukup mudah sekali jawapan yang telah diberikan.

Persoalannya kenapa mesti tudung?

Anda perhatikanlah sendiri di kalangan para wanita ini sudah tentunya mempunyai pelbagai jenis tudung yang berbeza beza dari segi kualiti saiz dan warna kegemarana mereka. Itulah tudung…

Setiap satu pula mempunyai nilai yang tersendiri mengikut harga dan jenama masing-masing. Untuk pengetahuan semua pelanggan wanita tidak akan berhenti membeli tudung walaupun mereka sudah mempunyai berpuluh-puluh tudung. Inilah niche yang bagus dan mempunyai sasaran pelanggan yang tidak akan pernah putus!

Seterusnya, bagaimana caranya? Sudah tentunya ada cara dan tips untuk buat bisnes tudung nih… Beliau akan memberikan tips bisnes tudung untuk anda mulakan bisnes tudung anda sendiri walaupun tanpa mempunyai premis tudung yang tersergam indah.

Dah tu gi jenguk lagu mana cara nak buat duit raya dengan tips bisnes tudung untuk tambah pendapatan secara sambilan.

Klik tengok sini —>>> Tips bisnes tudung untuk tambah pendapatan.

Tips Bisnes Tudung

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Bagaimana nak buat duit dengan clickbank?

Posted by abdfatah on April 16, 2018 in cari duit lebih with Comments closed |

Bagaimana nak buat duit dengan clickbank nih?

Anda dah tentunya tertanya tanya macam mana nak buat duit dengan clickbank. Susah ke? Senang ke? Autopilot ke? Kuar modal dulu ke camner?

Modal dah tentunya kena sediakan jika anda nak belajar teknik dan strategi untuk mengaut keuntungan dengan platform clickbank. Nak kaut duit usd dengan clickbank.

Nak cuba test buat promosi sendirian berhad tak ada masalah. Boleh google dan belajar dari pengalaman sendiri. Namun demikian ia cukup memakan masa yang lama. Bosan dan tak best laa kalo rugi masa dan tenaga test itu ini serba tak berhasil.

Lagu mana nak membuahkan hasilnya?

Sudah semestinya belajar dari mereka yang berpengalaman dan tahu teknik serta strategi untuk kaut duit usd dengan clickbank. Anda nak tahu? Sudah semestinya…

Namun demikian perkara yang paling penting sekali dalam pelajaran nak kaut duit usd clickbank ini adalah perkataan bosan. Eh? Apesal pulak citer pasal bosan?

Bosan dah tentunya jika anda belajar cara nak kaut duit usd dengan video2 yang disediakan tersebut. Tak percaya boleh tengok dulu dekat sini —>> Usd Cb Method <—

Cb method tu entah apa2 .. bosan laa… Bosan gilerrr tau dak? Income usd pulak tu… Bosan gilerr vedio citer pasal cb method nih…

Vedio? Vedio belajar buat duit income usd tu… Perghhh memang gilerrr income usd cb method tu eh?


Namun demikian jangan risau .. jangan gundah gulana. Dah dapat income usd dari clickbank memang ternyata tidaklah sebosan yang disangkakan.. tak gitu?

Klik sini tengok —>>Usd Cb Method

Tags: , , ,

Spray Kawalan Serangga : Halau Pepijat?

Posted by abdfatah on April 3, 2018 in Produk Pilihan with Comments closed |

Buntu idea dengan masalah serangga dalam rumah anda?

Bagaimana nak halau serangga ini dari berkeliaran dalam rumah anda? Sudah tentunya ada cara untuk halau serangga tersebut terutama serangga yang boleh menyebabkan anda kegatalan duk tergaru-garu tatkala serangga tersebut datang menerjah berkerumun ramai ramai.

Asyik tergaru garu aje dibuatnya…

Lagu mana cara hapus pepijat tilam?
Mana nak cari petua hapus pepijat?
Nak hapus pepijat  macam mana?
cara hapus pepijat dengan berkesan?
ada tak cara hapus pijat di rumah?
cara hapuskan pepijat dalam rumah?

Jika ada semut di rumah anda.. Asal letak aje makanan atau minuman dah tentunya berkerumun semut semut tersebut datang serbu. Jika anda terlupa nak tutup rapat balang gula pulak? Sudah tentunya gerombolan semut akan datang menyerang dengan sesuka hati semut mereka tanpa belas ehsan lagi…

Namun demikian… Jangan risau…

Anda boleh cuba spray kawalan serangga untuk hapuskan pepijat. Takleh hapuskan 100% sekalipun anda boleh mencuba mengurangkan kehadiran pepijat yang datang bertandang dan berdendang sesuka hati dekat rumah anda tersebut.

Jangan biarkan pepijat tilam bermaharaja lela dekat rumah anda…

Boleh dapatkan dekat sini –>> Spray Kawalan Serangga

Tags: , , , , , ,

Panduan Bisnes Homestay

Posted by abdfatah on April 3, 2018 in bina perniagaan with Comments closed |

Bisnes homestay..

Nak meniaga kalo paksa rela pun tak boleh jugak… Eh eh eh Kena paksa meniaga online .. Eh? Sedangkan hati nurani semangatnya nak kerja makan gaji.. Hihi..

Namun demikian nak meniaga offline ka meniaga online ka takder masalah jika ada stamina meniaga yg berterusan.

Meniaga serupa dalam rupabentuk homestay pun takder masalah jika boleh buat promosi yg berterusan sama ada offline atau online.

Kena gagah hadapi cabaran jatuh bangun dalam meniaga … Tekun dan sabar..

Jadi.. Lagu mana stamina bisnes homestay anda?

Stamina nak meniaga dah tentunya kena kuat… Cabarannya dah tentu banyak nak berdepan dengan kerenah pelanggan dan juga persaingan yang mungkin ada.

Kena ingat… Nak membangunkan bisnes homestay dengan lebih berjaya kena ada ilmu. Lagu mana nak mula homestay… lagu mana nak bina homestay… lagu mana nak promosikan homestay.. Kena tentukan target lagu mana masa depan homestay yang hangpa nak buat dan kaut keuntungan dalam bisnes homestay..

 

Faham ke tidak nih?

Sekadar coretan santai …

Klik sini untuk mulakan Bisnes HomeStay

Tags: , , , , ,

Buntu Idea Nak Promosikan Produk Jerawat?

Posted by abdfatah on March 31, 2018 in bina perniagaan with Comments closed |

Main tipu rupanya semua klien produk jerawat tuan!

Haha.

Kelakar bila orang cakap klien produk-produk jerawat kami ‘main tipu’.

.

Kenapa?

Kerana mereka gunakan 20 template iklan produk jerawat ini.

Of course, tak semua iklan ini akan berkesan. Tapi jika 1 pun dah bagi pulangan sales minimum RM1,000 sehari, itu pun dah lebih daripada cukup.

20 template ini kami buat bukan untuk jaminan sales anda confirm naik.

.

Ia bertujuan untuk mudahkan kerja anda daripada terseksa fikir idea iklan.

Bayar 1 harga, terus dapat 20 template iklan yang hanya perlu copy, adjust dan paste!

Klik sini untuk beli 20 template iklan produk jerawat sekarang:

.

Buntu idea nak buat promosi iklan produk jerawat anda?
.
jangan risau..

meh sini nak bagitau caranya…

<<<—Klik sini untuk beli 20 template iklan produk jerawat sekarang—>>

Tags: , , ,

Copyright © 2007-2018 Abdfatah.com All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.