0

Sistem 1 URL Kemudahan Untuk Para Peniaga

Posted by abdfatah on January 24, 2018 in cari duit online, cerita panas |

Sistem 1 URL Kemudahan Untuk Para Peniaga

Pernah berdepan dengan situasi berikut kepada para peniaga? Sudah tentunya akan merugikan para peniaga sekalian…

Bila kita bagi nombor wasap, prospek minta telegram
Bila kita bagi akaun fb, dia minta akaun instagram
Bila bagi produk A, dia tanya tentang produk B.
Jemmm~


LAMBAKAN

Bila terlalu banyak apps zaman sekarang, ia membuatkan makin sukar untuk contact.

Orang pakai whatsapp tak pakai telegram,
Ornag pakai telegram tak pakai whatsapp,
Orang guna FB, dia guna instagram
Orang guna instagram, dia guna twitter
Tak ada keseragaman.


SISTEM 1 URL

Sekarang dah ada sistem yang mudahkan kerja kita sebagai peniaga.
Dalam ni la semua chat apps
Dalam ni la semua akaun media sosial
Dalam ni la semua produk

Bagi je link special kita, terus prospek boleh pilih sendiri nak contact guna apps apa, nak follow akaun mana & nak beli produk apa.
Serius, sangat mudah kerja.

Siapa nak?

semestinya nak la…

Layari : Nak la looket me

Tags: ,

0

Video Formula Close Sales

Posted by abdfatah on January 13, 2018 in cari duit online |

Saya salahkan tuan sebab tak ajar 1 cara close sale simple ini 3 tahun lepas! Sekarang 90% customer saya tak mengadu produk mahal.

Penipuan paling besar dalam masalah close sale ialah ingat orang tak beli sebab produk “mahal”.

Izin saya kongsikan kisah salah seorang pembeli Video Formula Close Sale. Namanya Tuan Azrey.

Masalah Azrey sebelum ini ialah pada close sale. Biasanya sehari, beliau dapat 20 prospek yang berminat untuk beli produk tetapi hanya mampu close-sale 1 atau 2 pelanggan saja sehari.

Bayangkan, daripada 20 nombor prospek yang beliau dapat. Hanya 2 orang sahaja yang berminat nak beli. Betapa letihnya masa dan tenaga yang Azrey keluarkan demi untuk “melayan” prospek tersebut.

Rasa sakit hati pun ada, geram macam nak baling hanset.

“Penat saja aku layan korang ini, macam berminat tapi bukan nak beli pun. Hampeh!”

Tuan Azrey hanya mampu bersabar sahaja dengan masalah ini, walaupun agak menyirap sebab walaupun dah layan mesej prospek tapi tak ramai orang yang nak membeli.

Untuk sedapkan hati beliau sendiri, beliau bagi alasan yang rasanya tak ramai orang beli sebab produk terlalu mahal.

Sedih sebab tengok stok produk hanya keluar sikit saja setiap hari.

.

Anda perlu tahu asas close sales ini.

Dalam dunia close sales, anda perlu menguasai asas dahulu. Antara asas close sale yang saya nak kongsikan ialah :

1)Berusaha tapis orang secepat mungkin dan hanya utamakan prospek yang lebih menunjukkan minat untuk membeli.

2) Cara yang terbaik ialah bertanya soalan yang betul. Dalam dunia sales, soalan ini dipanggil ‘power question’.

Contoh : Bagi produk tudung. Anda boleh bertanya soalan :

“Puan nak cari tudung untuk pakai minggu ini atau minggu depan ya?”

atau

“Puan nak cari tudung untuk pakai waktu majlis apa ya?”

Utamakan layan prospek yang nak dapatkan tudung dalam minggu ini berbanding prospek yang ingin dapatkan tudung pada minggu depan.

Ini sekadar contoh, terpulang kepada bisnes anda masing-masing.

.

Apa yang anda akan belajar dalam Video Formula Close Sales?

Dalam video ini, anda tak akan dapat skrip close sales kerana 1 skrip tak sesuai untuk semua produk.

Anda akan belajar cara hasilkan skrip close sale yang berpengaruh berdasarkan pengalaman kami menghasilkan lebih 1,000+ skrip close sales untuk staf.

.

Apa hasil ketara yang Tuan Azrey dapat lepas guna Video Formula Close Sale?

Closing rate naik dari 1 pelanggan kepada 3 hingga 5 pelanggan sehari (untuk jumlah prospek yang sama iaitu 20 prospek sehari)

Nak tahu apa “rahsianya”?

Rahsianya terletak pada 2 kunci ini.

1- Eksperimen soalan yang betul
2- Jenis soalan yang ditanya

Dua kunci ini benar-benar membantu beliau kenal pasti siapa prospek yang dia patut layan dulu.

Serta siapa yang patut dia tinggalkan dulu (sebab tak serius lagi nak beli hari ini).

.

Adakah anda pemilik bisnes yang ada masalah seperti Tuan Azrey dan nak belajar cara hasilkan skrip close sale dengan betul untuk bisnes anda?

klik sini untuk info lanjut :

Video Panduan Close Sales

Tags: , ,

0

Wow! Ads Vault – Tidak Menggunakan Setting FB Ads Yang Rumit.

Posted by abdfatah on December 24, 2017 in cari duit online |

Wow! Ads Vault – Tidak menggunakan setting fb ads yang rumit.

.
Dari 10 helai tudung sehari kepada 100 helai tudung selama 15 hari. Hanya guna 1 iklan dan tak guna setting FB Ads yang rumit?
.
Faham 1 perkara ini sedalam-dalamnya. Orang kata kena faham betul betul baru boleh gerak. Tak faham dan tak hadam takkan gerak ke mana mana punya… Tul tak?

Bukan 25+ video Ads Vault yang ‘hasilkan magik’. Tetapi tindakan kita buat dan eksperimen iklan lepas belajar dari video Ads Vault yang akan meningkatkan kejayaan.

Maka kena bertindak dengan sepenuh komitmen jika nak. Tak nak sudah sudah laahh kalo tak nak. Nak ke tak nak nih?

Saya bagi satu contoh (REAL CASE STUDY):

1. Bagaimana seorang peniaga tudung yang dulu sales beliau hanya 10 helai tudung sehari, meningkat kepada 100 tudung sehari.
2. Yang paling menarik, beliau tak perlu usik langsung setting FB Ads. Kekalkan setting. Tapi tukar cara kita buat iklan.
3. Urus risiko iaitu hanya spend RM15 saja sehari untuk permulaan. Hari ketiga baru nampak yang iklan itu 100% boleh pergi jauh.
4. Iklan yang beliau buat 100% anda boleh belajar daripada 25+ video Ads Vault.
.
Secara ringkasnya, ini cara untuk anda praktiskan ilmu dalam 25+ video Ads Vault:

1 – Jangan tengok semua video.
2 – Pilih 1 video dan hadam sampai habis. Khususnya bab menghasilkan iklan secara LIVE.
3 – Terus buat dan buat ikut apa yang kita belajar dalam video itu.
.
Siapa beli panduan video Ads Vault hari ini untuk belajar cara buat iklan berkesan, anda akan dapat 25 video. 25 video ini nilainya RM1,997 minimum.
.
Tapi anda hanya perlu bayar RM100 saja hari ini.
.
Terus klik sini untuk beli online: http://nak.la/videoadsvault

Terus klik sini untuk beli online: http://nak.la/videoadsvault

Terus klik sini untuk beli online: http://nak.la/videoadsvault

Nota:

Kalau perlukan bantuan, tolong hubungi terus staf kami di talian 017 649 1442 sekarang.

Tags: , , , ,

0

Teknik Wechat : Buat Duit Sambilan Dengan Wechat?

Posted by abdfatah on December 11, 2017 in cari duit online |

Zaman dedulu 10 tahun yang lepas, tatkala masa sebelum siti nurhaliza berkahwin… ramai yang cukup seronok pakat pakat hasilkan iklan & melakukan misi pemasaran dekat facebook!


.

Jika anda buat satu-satu post dekat profile.. kebanyakan dari kalangan kawan-kawan dapat lihat post yang kita buat tu. Tak perlu nak susah payah boostkan post tersebut. Takder laa mahal gedabak macam sekarang. Percuma tapi mahal nak buat iklan promosi…

Bila buat iklan pun.. kos rendah!
1 klik boleh dapat 0.01 sen.

Persaingan pun tak banyak!
Jadi, ayat copywriting pun tak perlu nak power-mower… buat ayat biasa-biasa je pun.. ramai yang dah suruh pm dan nak beli.
.

Tapi itu dulu… Dulu lain sekarang lain dah..
Sekarang ni.. Cabarannya cukup sengit. Memang payah dan agak mencabar bila nak buat promosi & marketing kat facebook..
.

Kadar reach semakin rendah ( buat post, berapa kerat je orang yang nampak post kita tu).
Kos iklan sudah semestinya semakin meningkat mahal! Mana nak cekup duit nak buat iklan berbayar camnih..
.

Kalau tak betul-betul… duit untuk buat bayar iklan kat facebook tu dah tenyunya lebur macam tu je… serupa curah air dengan sesia dekat dalam longkang je!
.
.
.
Hancus!! Hangus begitu sahaja. Bayar iklan hasilnya ciput. Hadoilaa..
.
.
.
Namun demikian.. jangan risau dan gundah gulana. Sekarang dah ada satu platform baru yang macam “facebook 10 tahun lalu!”

Saiangannya dah tentu tak banyak!
Kadar reach masih tinggi.. hampir 90% friend boleh nampak apa yang kita post!

Malah.. nak buat apa-apa iklan pun PERCUMA!
Tak perlu bayar satu sen pun!
.

Berminat nak tahu? Dah tentunya ramai yang nak tahu…

Boleh layari laman web berikut untuk maklumat lanjut :-

Buat Duit Dengan Platform Wechat : Teknik Wechat

Tags: , ,

1

Bagaimana Nak Buat Duit Dengan Wechat…?

Posted by abdfatah on November 16, 2017 in Bicara semasa |

Pernah dengar pasal wechat?

Media sosial tersohor masa kini. Kena install dalam hp baru boleh guna.

Anda nak tahu bagaimana nak buat duit dengan teknik wechat. Jangan fikir wechat nih tempat untuk sembang cari kenalan aje. Dah tentunya ada teknik yang tersendiri jika mahu buat duit dari wechat nih.

Ada tekniknya…

Lagu mana teknik tersebut?

Lagu nih caranya..

Boleh klik sini untuk maklumat lanjut —>>> Teknik Buat Duit Dengan Wechat.

Copyright © 2007-2018 Abdfatah.com All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.