0

37 Brilliant Home Repair Tricks

Posted by abdfatah on September 4, 2017 in Bicara semasa |

37 Brilliant Repair Tricks

 

0

24 Genius Repair Tricks

Posted by abdfatah on September 3, 2017 in Bicara semasa |

24 genius repair trick…

 

1

Bisnes Ebay Tak Perlu Wasap Bagai…

Posted by abdfatah on May 13, 2017 in Bicara semasa |

Bisnes Ebay Tak Perlu Wasap Bagai…

View post on imgur.com

Nak tahu tak? Jika anda dah biasa meniaga dekat mudah dot my guna cara dropship anda boleh mencuba meniaga dekat ebay pulak. Tengok aje laa rate usd kpd rm –>> 1usd terusss tukar kpd rm4. Cer kira sendiri bila dah dapat usd kepuk2 dekat ebay.

Boleh buat bisnes ebay secara kecil kecilan dahulu kemudian terusss meningkat sedikit demi sedikit. Buat dari rumah aje.

Tapikan mesti buntu idea nak jual apa dekat ebay nih. No idea! Tak mengapa jangan risaulah. Buat bisnes ebay gaya dropship aje. Lebih menjimatkan dan menguntungkan. Tak perlu susah payah keluarkan modal.

Apa yang bestnya meniaga gaya dropship nih anda tak perlu nak fikirkan pasal urusan pengeposan barang ke luar negara. Itu kerja anda duk rileks aje.

Biarkan supplier yang buat kerja dia.

Teknik bisnes ebay nih memang cukup memudahkan anda tanpa perlu susah payah nak buat marketing copywriting pujuk sana sini. Tak perlu nak balas wasap bagai. Tak ada orang nak tanya itu ini begitu begini.

Apa yang penting adalah anda boleh buat iklan dan tinggal. Boleh nak ke mana mana anda suka. Nak tidur nak tengok tv pun takder masalah. Kerja anda tengok akaun usd paypal mahsyuk kepuk2.

Tapikan nak dapat semua tu kena belajar bisnes ebay dulu baru boleh dapat hasilnya. Bukannya termenung duk tunggu begitu aje. Tak gitu?

Dengan bisnes ebay nih anda boleh dapat free trafik. Free marketing.

Nampak macam tak masuk akal buat iklan lepas tu tinggal tak perlu nak buat promosi langsung untuk bayar iklan.

Tapi itulah hakikat bisnes di ebay yang masih ramai orang tak tahu.

Anda tak tahu macam mana nak mula?

Boleh mula dekat sini —>>> Belajar Bisnes Ebay

 

1

Ezy Mop Membersih Lantai Dengan Lebih Mudah…

Posted by abdfatah on May 10, 2017 in apa-apa aje |

View post on imgur.com

Ezy mop namanya gambar A tu…

Penat mop orang puteh panggil gambar B tu..

Gambar A tu ezy mop yang memudahkan sedikit sebanyak kerja kerja anda dalam usaha untuk membersihkan lantai rumah anda.

Gambar B selalu guna dengan susah payahnya tatkala nak mengemop lantai. Nak kena guna bald air lagi. Nak kena pulas kuar air lagi. Apa lagi…?

Mana satu pilhan hati anda? Dah tentunya ezy mop yang lebih memudahkan kerja kerja bersih lantai sebelum ini yang menggunakan mop biasa aje.

Easy Spray Mop

Mana satu pilihan anda???

.

A atau B?

.

Membersih lantai kini lebih mudah dengan ezy mop.

——–>>> Ezy Mop

1

Nak Buat Duit Dengan Formula Usd WooXpress?

Posted by abdfatah on May 2, 2017 in cari duit online |

View post on imgur.com

Nak buat income duit usd? Aduhai… duit lagi usd lagi.. serupalah tu. Orang panggil matawang. Matawang ringgit malaysia dan matawang us dollar.

Anda tentunya nak tahu camner nak buat duit usd kepuk kepuk. Tak kiralah time ringgit jatuh kah atau ringgit menaik kah. Apa yang penting boleh buat income usd secara santai sesambil tambah ilmu berkaitan buat duit dengan usd.

Okeh.. nak tahu 5 langkah untuk anda buat duit usd dengan woocommerce dan aliexpress tak? Ini sebagaimana yang diceriterakan oleh dua otai usd ecommerce. Tak pakai dah wasap wasap otowasap nih. Order online terus ke poket paypal anda. Kemudian convert ke akaun ringgit malaysia ente.

Panjang berjerela pulak mukadimahnya…

Siapa otai tersebut? Encik tuan rashvin dan encik tuan nazrin amin dan tiada kena mengena dengan fattah amin.

Encik rashvin nih otai pasal duit usd jvzoo dah tentunya. Jvzoo nih berkaitan dengan platform affiliate satu tempat yang boleh dipromosikan oleh ramai orang untuk buat duit usd kepuk2. Tiada kaitan dengan zoo negara zoo dunia bagai.

Kerja encik rashvin nih adalah sebagai usahawan online sepenuh masa. Buat duit usd atau duit rm bermula dari tahun 2005 dalam dan jugak luar negara.

Manakala encik tuan nazrin amin pulak tugasan beliau adalah sebagai full-time explorer dan internet marketer. Beliau sangat suka dengan kerja kerja explore teknik teknik terkini dalam arena pemasaran.

Beliau merupakan seorang graduan yang berpendidikan dalam bidang teknologi maklumat atau dalam bahasa orang putehnya kita panggil Degree in Computer Science.

Tadi nak bagitau pasal 5 langkah untuk buat duit usd dengan woocommerce dan aliexpress eh?

Okeh. Begini citernya…

1.Kena buat dan bina website wordpress milik anda.

2.Kena install dan setup plugin woocommerce tu dalam website anda.

3.Kena buat pilihan produk dropship yang ada permintaan dekat aliexpress tu.

4.Langkah seterusnya kena masukkan produk dropship tersebut dalam website ecommerce anda.

5.Kemudian kerja anda seterusnya adalah membuat promosi ke mana mana media social pilihan hati anda terutama facebook yang tengah duk popular hari ini.

Dengan mempelajari 5 langkah yang tersenarai tersebut anda sudah boleh membina empayar perniagaan online anda yang tersendiri ke arena antarabangsa dan kemudian tunggu hasil mahsyuk dalam jumlah matawang usd.

Kenapa usd? Cuba try test tengok kira sendiri tukaran usd kpd rm? Hari hari dapat usd? Hari hari boleh tukar usd kpd rm. 2017 : 1usd = 4.6

Itu pasal kena belajar cara buat duit usd baru tak terkapai-kapai tak keruan duk tanya itu ini begitu begini lagu mana nak buat duit usd. Tak gitu?

Mereka berdua ada menyediakan panduan lengkap untuk anda belajar cara untuk buat duit usd secara terperinci berkaitan dengan woocommerce dan aliexpress.
Nak ebook percuma info berkaitan dengan pelancaran formula usd wooxpress? Bleh dapatkan dekat sini—>> WooXpress Free Report

Jika anda berminat boleh dapatkan maklumat lanjut perihal panduan wooxpress dengan seberapa segera dekat sini —>>> Panduan WooXpress Buat Duit Usd.

 

Copyright © 2007-2017 Abdfatah.com All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.