0

Pelaburan yang menguntungkan? Nak tahu?

Posted by abdfatah on February 17, 2017 in cari duit lebih |

Pelaburan Yang Menguntungkan

 

Apakah dia Pelaburan yang menguntungkan?

Pelaburan forex memang untung. Pelaburan saham memang untung. Apatah lagi pelaburan fcpo.

Anda pula bagaimana? Apakah pelaburan yang paling menguntungkan?

Semestinya anda nak tahu pelaburan yang menguntungkan masa kini bukan peleburan yang merugikan macam skim cepat kaya.

5 Angka Sebulan, 2 Jam Sehari?

Adakah anda ingin buat 5 angka sebulan dengan hanya 2 jam sehari dengan fcpo : pelaburan yang menguntungkan masa kini?

Terkejut lagi skeptikal?

Peringkat permulaannya memang anda terasa sedemikian rupa, tetapi..

Jika anda dah buat kajian mengenai pakar pelaburan yang menguntungkan ini, kemudian anda juga boleh lihat bukti dan nilaikan sendiri student beliau sendiri yang jana 5 angka sebulan. Sudah tentunya anda boleh percaya dengan apa yang telah beliau lakukan.

Pelaburan ini, iaitu FCPO, adalah jenis pelaburan yang baru nak popular di Malaysia. Cadangan saya kepada anda adalah supaya baca laman web ini sekarang juga:

FCPO

Panduan FCPO ini adalah dari Tn Wafi Azian..

Beliau adalah pakar bidang future investment dan komoditi, dan ramai student dia berjaya jana lebih dari 5 angka sebulan selepas belajar teknik rahsia dia.

Mungkin anda tak pernah dengar nama dia sebab dia “underground”, tetapi anda boleh tonton sendiri video testimonial student dia di sini:

Klik sini untuk info Pelaburan FCPO yang menguntungkan.

Dalam laman web itu juga ada video yang menerangkan apa itu FCPO dan cara anda boleh jana wang dari pelaburan yang menguntungkan ini..

Tn Wafi biasanya mengajar teknik-teknik rahsia beliau melalui seminar yang berharga RM3,900!

Tetapi sekarang dia keluarkan semua ilmu dia dalam bentuk video, jadi anda boleh belajar dari rumah dengan harga yang jauh lebih rendah..

Pelaburan Yang Menguntungkan

Tags: , , , , , ,

0

Hasilnya Ciput Aje Duk Bakaq Duit Dengan FB Ads…

Posted by abdfatah on February 12, 2017 in cari duit lebih |

Seciput aje kata tok dalang…

Mana mungkin dapat balik modal dengan untung seciput aje. Habis duk bakaq duit dengan fb ads semata mata. Split test split test aje…

Nak mahirkan diri dengan fb ads tu punyalah seksa lagi sengsara berhabis duit buat pelaburan iklan dengan fb ads. Mark Juki memang suka jika banyak uwang kalian sekalian kena berhabis dekat fb ads aje. Tidakkah ia sesuatu yang merugikan…

Tidak mengapa jika dah laburkan dan dapat balik modal macam dedulu baru nak mula iklan dengan platform fb ads. Rugi dulu untung kemudian datang bertandang…

Tetapi…

Bagaimana jika ada cara untuk anda dapat hasil yang menguntungkan tanpa fb ads?

Eh bagaimana nak buat?

Soalan yang cukup bagus… Ada satu panduan yang cukup menarik lagi meroket. Nama dia Teknik Meroket Jualan tanpa fb ads

Jika anda dah stress sangat dengan fb ads. Boleh cuba try test teknik meroket jualan yang boleh anda gunakan untuk membuat promosi dengan gaya yang lebih menguntungkan lagi…

Kena flag… kena sekat dari buat iklan dekat fb ads biasalah tu…

Rilekskan minda anda dengan tenang tenangkan dulu akaun fb ads anda tersebut…

Boleh cuba try test teknik meroket jualan tanpa fb ads…

 

[blm id=’3′ word=’meroket jualan’]

Tags: , , ,

2

Lagu Mana Nak Beli Rumah Dan Lulus Loan Rumah?

Posted by abdfatah on February 2, 2017 in hartanah dunia |

 

Anda mesti tertanya-tanya lagu mana nak beli rumah? Tak ada duit pun
nak beli rumah? Nampak gayanya kena buat lagu seketul macam lagu
Khalifah.. Bukan Khalifah Ringgit Aroba…

Serahkannya sahaja lirik lagu tersebut kepada kumpulan Khalifah.

Hang nak beli rumah? Duit tak ada mana nak cekau? Hang nak beli rumah
tetapi tak ada duit? Boleh nak beli rumah ke tidak nih? Dah tentu
tentunya asyik asyik duk fikir lagu mana nak beli rumah.

Tambahan lagi jika nak beli rumah loan rumah pulak tak lulus. Kecewa
yang amat sangat jadinya… Anda mesti nak tahu pasal cara untuk lulus
loan rumah tersebut. Zaman sekarang nih tak dapat tidak kena buat loan
rumah untuk beli rumah.

Habis tu lagu mana nak buat? Tanya lagu mana lagi… Tadi lagu mana
nak beli rumah. Dah ini pulak lagu mana nak lulus loan rumah.

Hang nak lagu mana? Macam macam lagu ada…Lagu paling orang suka
adalah lagu lulus loan rumah. Hang boleh pi jenguk dekat sini —>>  Lulus Loan Rumah

anda kecewa loan rumah kena reject?
Loan rumah tak lulus?
siapa yang tak kecewa…
Lagu mana nak lulus load rumah?
anda dah tentunya nak lulus loan rumah dengan cemerlangnya.

Buat tempahan ebook Lulus Loan Rumah dengan segera…

0

Nak Buat Duit Dengan Pelaburan FCPO?

Posted by abdfatah on January 31, 2017 in cari duit lebih |

Apa itu pelaburan dalam FCPO?

Bagaimana nak buat duit dengan pelaburan tersebut?

Dah tentunya kena ada ilmu dan kena belajar selok belok pantang larang berkaitan dengan pelaburan FCPO tersebut. Jika tiada ilmu ke laut jadinya… Modal entah ke mana, untung tak kunjung tiba… Sia-sia aje jadinya. Tak gitu?

Lagu mana nak belajar?

Boleh jenguk dekat sini –>>  Pelaburan FCPO – Trader Elit

 

 

Tags: , , , , , ,

2

Nak Cashback Masa Shopping Online?

Posted by abdfatah on January 18, 2017 in cari duit lebih |

Zaman sekarang nak beli belah boleh guna online aje.  Shopping sana shopping sini. Shopping ikut keperluan poket aje laa… Jangan sekali kali ada promosi semua benda ada deskaun mau borong tak tentu hala… Tak gitu?

Lagu mana dengan aktiviti shopping online anda hari ini? Dapat balik modal?

Eh? Balik modal lagu mana pulak tu?

Sambil shopping sambil dapat cashback dekat laman Shopback… Jangan kena backhand dah laa… hehee

Biarpun sikit sikit aje dapat cashback tak mengapa asalkan dapat pulangannya sikit demi sikit. Jika Redeem kena tunggu jumlahnya lebih dari rm10 sahaja dah boleh redeem mahsyuk ke dalam akaun bank anda.

Tak rugi apa-apa. Jangan shopping tak dapat apa-apa dah laa… Dapat deskaun memang suka. Dapat cashback lagi suka hati…

Jom shopping dekat laman cashback.

Klik sini untuk daftar dan bershopping sakan sambil shopping sambil dapat cashback.

Anda bagaimana? Mahuuuu…???

Tags: , , ,

Copyright © 2007-2017 Abdfatah.com All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.